Skip to content
26 reacties
1738 weergaves

Jockstrap

Weten jullie waar je een jockstrap kan kopen? Liefst in de buurt van Antwerpen. Natuurlijk kan dit online, maar omdat dit mijn eerste jockstrap is wil ik hem graag passen voordat ik hem koop.

18 jaar
5 jaren geleden

26 Reacties

  • Dank je voor je bijval jongen #19

    22 jaar
    5 jaren geleden
  • Jongen 22. Volkomen met je eens. Geen jockstrap met pis of zweet van een ander. Een string is prima. Zelf draag ik die ook. Als dat niet kan op school bij het sporten draag ik een boxer. ( geen tent )

    19 jaar
    5 jaren geleden
  • Ik hoef geen zweet of pis van een ander en draag graag een normale string i.p.v. zo'n grote boxer.

    22 jaar
    5 jaren geleden
  • Wat een ongelooflijk geneuzel over heel dunne onderbroekjes die je aan moet voor je gaat passen. Pas niet of trek dat ding gewoon aan. Van het zweet of ander vocht van een andere man krijg je echt niet direct een soa.
    Ik draag zelf een normale boxer en hoef die jockstraps niet. Mijn vriendin vindt het ook niets, wat voor mij makkelijk is.

    19 jaar
    5 jaren geleden
  • Daarom schreef ik dat je waar ik kwam een heel dun plastic broekje aan moest doen voordat je ondergoed ging passen. Was best wel hygiënisch.

    22 jaar
    5 jaren geleden
  • Het ging toch om de mogelijkheid tot passen ? Niet om adressen. Ik vind passen en vervolgens niet kopen niet fris voor wie wel koopt. Zweet of ander vocht van mannen die ik niet ken, wil ik niet kopen.

    18 jaar
    5 jaren geleden
  • Nee, ik vergis me niet in adres maar het is wel al jaren geleden dat ik er was. De winkel zat vanaf de Grote Markt gezien net voorbij de toenmalige Nickle Odeon en b.t.w. ik ben geen fantast. Bedankt trouwens jongen #21 voor je reactie en nieuwe adressen! Ik woon vlak bij Breda dus kom er regelmatig, alleen niet vaak meer in het centrum.

    22 jaar
    5 jaren geleden
  • Guys pls, hou nou ff op met zaniken. Wat maakt het nou uit of het in de Halstraat is of niet? Ik google ff en ik vind er maar liefst 4 in Breda. 1 in de Nieuwstraat, 1 in de Adriaan Klaassensstraat en 2 in de Veemarktstraat. Ga nou toch niet zitten zeiken op iemand die wil helpen maar die zich van adres vergist.

    21 jaar
    5 jaren geleden
  • Dat die zaak er niet is en er ook nooit geweest is verbaast me niks. Het was duidelijk een zeer ongeloofwaardig verhaal. de fantast heeft er hopelijk bij het bedenken een lekker gevoel bij gehad.

    19 jaar
    5 jaren geleden
  • Kom zelf uit Breda maar in de Halstraat zit niet een winkel waar ze jockstraps verkopen. Voor zover ik weet heeft die er ook nooit gezeten.

    17 jaar
    5 jaren geleden
  • Jongen#18. Ik zal komende week eens gaan kijken of dat zaakje nog bestaat en als dat zo is, of er nog dezelfde 2 verkoopsters en 1 verkoper werkzaam zijn.

    22 jaar
    5 jaren geleden
  • Toch een sterk verhaal jongen 22. Ik betwijfel of het waar is, maar geil is het wel.

    18 jaar
    5 jaren geleden
  • Ze grijpt niet in je kruis. Goed lezen alvorens zo'n reactie te geven. Ze voelt o.a. of de boorden/randen niet te strak of te los zitten e.d. en pakt je zeker niet bij je pik! Het zijn waarschijnlijk je gedachten?!

    22 jaar
    5 jaren geleden
  • Raar verhaal over die winkel in Breda. Een verkoopster die in je kruis grijpt om te voelen of het past. Geloof je het zelf ? Was het een bordeel of een verhaaltje dat je opwindt ?

    22 jaar
    5 jaren geleden
  • In Breda in de Halstraat zit (of zat?) ook een mannen lingerie winkel met erg veel sexy jockstraps, strings en pouches. Ik kon daar wel passen, maar dan moest je eerst een heel dun doorzichtig plastic soort broekje aan zodat je toch goed kon passen. De verkoopster kwam hier idd. ook de paskamer in om te kijken en voelen of alles wel goed zat en dat was wel heel erg intiem waardoor ik een stijve kreeg wat ze helemaal prima vond want ze kon nu heel goed zien of alles paste. De prijzen zijn er wel aan de hoge kant maar ja, als je iets moois wil....

    22 jaar
    5 jaren geleden
  • Is een prima adres. Je mag daar passen. Dat vind ik eigenlijk niet zo fris, maar ik doe het toch.

    16 jaar
    5 jaren geleden
  • Mr B op het falconplein in Antwerpen. Uitgebreide keus in jockstraps en fijne bediening.

    17 jaar
    5 jaren geleden
  • Het lijkt idd wel wat op smetvrees, maar ze willen geen risico lopen en zijn bang dat andere mannen zich niet goed wassen en ook niet douchen.

    19 jaar
    5 jaren geleden
  • Een soa dwars door iemands onderbroek en dan blijven hangen in de jeans die hij paste en dan weer opnieuw dwars door jouw onderbroek wanneer jij de volgende bent om die jeans te passen? Ik begin te denken dat sommigen hier aan smetvrees lijden.

    21 jaar
    5 jaren geleden
  • Passen van wat voor onderbroeken dan ook kan gevaarlijk zijn , want soa's kunnen worden overgebracht als een ander die daarna ook past. Overhemden en truien passen kan wel. Ook met bloot bovenlichaam. Stinkt misschien bij de oksels, maar niet gevaarlijk.

    19 jaar
    5 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten