Skip to content
25 reacties
19966 weergaves

Klaarkomen zonder aftrekken

Is het al iemand gelukt om klaar te komen zonder af te trekken? Dus gewoon met alleen maar fantaseren en natte dromen niet meegeteld? Op de zwemtraining waren we er over bezig. Daarstrak op mijn kamer geprobeerd, maar dat lukt dus echt niet.

14 jaar
5 jaren geleden

25 Reacties

  • Met de douchestraal op mijn toompje spuiten doet mij wel klaarkomen als het lang genoeg duurt. Maar eigenlijk is dit waterverspilling.

    16 jaar
    3 jaren geleden
  • Lukt me bijna nooit zonder aftrekken, waarom zou ik dat ook willen. Ben wel eens klaargekomen zonder aftrekken toen ik mijn prostaat liet betasten, haar vingers min mijn anus. Dat voelt alsof je eikel wordt gestreeld, echt waar, en ja, ik kwam er dus ook al eens door klaar. Was zalig, kwam van diep weg, mmm

    22 jaar
    3 jaren geleden
  • Met de douchestraal lukt het mij steeds. Zorg dat je een lekkere harde penis hebt en dan juist het stukje waar de huid aan de eikel komt. Dit geeft een super lekker gevoel en ik
    Kom er heerlijk klaar van. Zorg wel dat je de harde straal hebt. Kan wat pijnlijk lijken maar ik heb ook een bepaalde kik van sm zeg maar. Niet dat ik dat doe maar t idee zeg maar.
    Verder ben ik echt een keer klaargekomen zonder aanraking. Puur op het focussen van je gevoel in je schaamstreek.
    Ik moest onderweg een keer plassen en dat was achteraf bij een homoontmoetingsplek. Ik stond te plassen en als die van mij niet stijf is dan is hij echt heel klein en dun. Ik zag opeens toen ik bijna uitgeplast was een man staan gluren door wat takken heen. Met een stijve lul in zn hand stond hij mij verlekkerd te begluren. Ik werd daar zoooo opgewonden van. Hij had best een grote. Ik stond nog na te druppelen en ik had het gevoel dat ik nog veel meer moest plassen uut mn slappe penis. Maar er kwam niks. Toch bleef ik staan omdat ik dacht dat ik nog niet uitgeplant was. Het gevoel veranderde in een heeeerlijk gevoel en ik keek ver voor me uit en concentreerde mij op het moeten plassen maar uit mn ooghoeken zag ik die vent met zn enorme lul. En toen opeens begon ik te schokken en ik schrok er eigenlijk ook van. Ik kwam klaar terwijl ik afgekeken werd. De man glimlachte naar mij. Ik ben echt nog nooooit zooo lekker klaargekomen. Dat dikke zaad door een kleine plasbuis in slappe toestand dat is echt uniek! Ik probeer het nog steeds af en toe maar het lukt me niet meer jammer genoeg. Toch blijven proberen. Ik raad het iedereen aan!!

    Groetjes en liefs jongen 22

    22 jaar
    3 jaren geleden
  • Bij mij is het gebeurd net voordat ik met 2 andere jongens wou gaan experimenteren..

    14 jaar
    4 jaren geleden
  • Wie heeft het weleens met de straal van de douchekop geprobeerd om klaar te komen. Ik lees dat het meisjes wel lukt, maar ik kom niet klaar. Hoe doen jullie het dan als je het doet?

    17 jaar
    4 jaren geleden
  • Als je via kontgat je prostaat masseert kun je klaarkomen en spuiten zonder je pik aan te raken. Dat is echt een super lekker gevoel.

    22 jaar
    4 jaren geleden
  • Je kan met een knuffel of kussen neuken ofja erop schuren enzo dan lukt het wel

    15 jaar
    4 jaren geleden
  • Ik zelf heb dit afgelopen zomer gehad. Ik had iets teveel gedronken en ging zoenen met mijn vriendin en toen gebeurde het tijdens het zoenen door de prikkels.

    16 jaar
    5 jaren geleden
  • Gewoon een tijdje jezelf niet aftrekken daarna gaat je testosteronspiegel vanzelf stijgen,als ik het niet meer op kan houden trek ik mijn voetbalbroek aan en ga handsfree op een rol van een badhanddoek of kussen liggen rijen tot ik klaarkom,de kunst is dan wel om dit zo lang mogelijk vol te houden dan geniet je het meest!

    16 jaar
    5 jaren geleden
  • Ik ben 2x klaargekomen zonder aanraken. Beide keren stond ik al op springen zeg maar en is het gelukt door naar filmpjes te kijken en heel geil te fantaseren, een keer alleen en een keer met vriend erbij. Hij rukte gewoon en terwijl ik naar hem keek kwam ik spontaan klaar.

    17 jaar
    5 jaren geleden
  • TS hier: een heel tijdje geleden is het mijn broertje gelukt. We hebben het al eens een paar keer geprobeerd. In blootje op bed op je rug en de armen boven het hoofd. Nikske niet aanraken of strelen, gewoon fantaseren. Wel hebben we tegen elkaar vanalles liggen te vertellen en fantaseren. Mij lukt het niet, alleen maar veel voorvocht, maar het is bij mijn broertje zijn voorvocht dat hij daardoor is klaargekomen zegt hij: als hij zo een druppelke zijn buik voelde raken en dan dat draadje zag en dat gevoel. Daar is hij op beginnen letten en zo klaar gekomen. Dat was heel erg hevig en zijn sperma vloog echt wel ver, tot boven op zijn borst, bijna aan kin. Heb het ook zo geprobeerd, met te letten op dat druppelende voorvocht, maar mij niet gelukt. Broertje ook niet meer.

    15 jaar
    5 jaren geleden
  • @TS,
    ik ben nog nooit helemaal zonder aanraken klaar gekomen. Ik heb wel al een paar gehad dat ik zo geil was door het zelf aanraken van mn piemel of doordat iemand anders dat deed, dat ik het laatste stukje (en dan bedoel ik niet een paar seconden, maar 1-2 minuten), als je het zo wilt noemen, zonder handen kon doen. Ik voelde het bijna komen toen ik mn piemel nog beet had en toen liet ik m los en concentreerde me echt op mn piemel en toen liet ik mn piemel zo wippen (zonder aan te raken), zeg maar. Je weet vast wel wat ik bedoel. En toen na een minuutje ofzo begon ik te spuiten, zonder dat ik of iemand anders aan mn piemel zat. Het is nog maar een paar keer gelukt en toen had ik echt een lang voorspel gehad. Ik had toen ook best al veel voorvocht gehad. Dus het lukt niet zomaar 1, 2, 3. Maar van het begin af aan zonder handen (of mond of ergens langs schuren of wat dan ook) is het me nog nooit gelukt om dan klaar te komen.
    Ik heb ook wel eens gehoord dat je het kan hebben als een andere jongen je neukt, maar ja, die ervaring heb ik nog niet. Dan wordt je prostaat gestimuleerd zeggen ze en dan kan het ook. Kom ik misschien ooit nog wel eens achter.

    @jongen17,
    das een beetje vals spelen haha, maar wel lekker natuurlijk. Nou ja, ik doe het dan wel liever met een jongen, maar ok

    17 jaar
    5 jaren geleden
  • Het kan wel als je op bed ligt en gaat schuren met je lul en fantaseert over een lekker meisje of porno kijkt en steeds sneller gaat dan komt het vanzelf

    17 jaar
    5 jaren geleden
  • Kan ook als je geneukt wordt als jongen

    16 jaar
    5 jaren geleden
  • Dit hoeft van mij niet. Ik vind het lekker en makkelijk met m'n rechterhand. Soms met twee handen !

    16 jaar
    5 jaren geleden
  • Ik heb wel verschillende keren geprobeerd om het te doen terwijl ik naar die speciale klanken op YouTube luisterde maar het is nooit gelukt.
    Ik kreeg er wel wat voorvocht van.

    16 jaar
    5 jaren geleden
  • Hands free klaarkomen kan wel maar je hebt er wel een goede fantasie en veel geduld voor nodig. Het is mij nog nooit gelukt

    16 jaar
    5 jaren geleden
  • Ben 2x spontaan klaargekomen zonder aanraken. Was toen wel supergeil. Hoefde stijve maar even te bewegen in mn broek (ben besneden) en voelde dat ik ging spuiten. Was erg bijzonder. Maar ben het eens dat met aftrekken ook super is.

    19 jaar
    5 jaren geleden
  • Het was gewoon om eens te kijken of dat gaat, en ik ben het met je eens dat aftrekken heerlijk is en ik zou het zeker niet willen inruilen tegen klaarkomen zonder aftrekken.

    14 jaar
    5 jaren geleden
  • Waarom zou je klaar willen komen zonder je penis aan te raken ? Volgens mij lukt dat helemaal niet eens. Klaarkomen is heerlijk en gezond. Ook goed spuiten is gezond en houdt je ballen, bijballen en prostaat in tiptop conditie .!

    19 jaar
    5 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten