Skip to content
24 reacties
3520 weergaves

Lange voorhuid

Ik heb een hele lange voorhuid. Als hij stijf is kan hij helemaal over mijn eikel en als hij slap is hangt er een heel stuk vel ver over mijn eikel. Kan ik hier wat aan doen en krijg ik hier last van als ik straks samen ben met een meisje?

15 jaar
6 jaren geleden

24 Reacties

  • Bij een te lange voirhuid halen ze er gewoon een stukje vanaf.

    18 jaar
    5 jaren geleden
  • De dokter kan het beste beoordelen of je besneden moet worden.

    18 jaar
    5 jaren geleden
  • Volgens mij hoeft het geen probleem te zijn, maar dat zul je moeten ervaren, bvb bij het vrijen. Je kunt wel leuk met je voorhuid spelen als ie zo lang is, denk ik!

    20 jaar
    5 jaren geleden
  • ik heb ook zo;'n lange voorhuid, en dat vind ik wel praktisch bij het aftrekken. Ik kan er makkelijk mijn sperma in opvangen om het er pas weer uit te laten lopen bv onder de douche. Gelukkig kan mijn voorhuid wel helemaal ver naar omlaag getrokken worden en pijpen is dan ook heerlijk. Liefst spuit ik dan in haar mond wel.

    19 jaar
    5 jaren geleden
  • Bij nogal wat jongens is de voorhuid echt wel meegegroeid tijdens het groeien van de piemel weet ik.

    16 jaar
    5 jaren geleden
  • gwn wagten todat je lul voleedig gegroeit is want je voor vel groeit niet dus t kan nog goed koomen

    14 jaar
    5 jaren geleden
  • Ik zie liever jongens met een lange voorhuid en het is ook plezanter om ermee te spelen dan bij iemand die besneden is.

    16 jaar
    5 jaren geleden
  • Ik had een erg lange voorhuid met een tuitje 2,5 cm,ik vond dat erg lastig met naar achteren doen als ik het naar achteren ging doen ging die gelijk weer naar voren en dat vond ik niet praktisch,daarom heb ik mij laten besnijden,de eikel is nu helemaal bloot wat mooier is en het is een fijn gevoel.

    16 jaar
    5 jaren geleden
  • Ik had ook een lange voorhuid en ik kon hem moeilijk naar achteren krijgen over de eikel en ik vond het niet mooi.Daarom heb ik mij laten besnijden,ik vind het fijn,dat de eikel nu altijd bloot is en het staat mooier vind ik.

    16 jaar
    5 jaren geleden
  • Ik zie ook alleen maar voordelen. Ik heb er daardoor ringetjes in kunnen plaatsen. Is niet alleen erg mooi. Maar met vrijen voelt vriendin ze ook en vind dat erg prettig.

    18 jaar
    5 jaren geleden
  • Mijn lange voorhuid heeft ook een tuitje en bedekt mijn eikel ook bij een volle erectie. Ik kon wel altijd mijn voorhuid helemaal omlaag trekken over mijn eikel. Ik had wél last van mijn toompje at simpelweg niet goed mee naar omlaag kon als ik mijn voorhuid vér omlaag trok, dus dat heb ik maar laten wegsnijden. Ja, dat was wel even een stap, maar het bevalt goed. Ik ben blij met het gladde gevoel van veel voorgeil tussen eikel en voorhuid. Het enige wat ik wel een beetje ervaar is dat soms mijn voorhuid, als mijn vriendin ook al heel glad van voorgeil is, dat dan mijn eikel nog wel eens bedekt door mijn voorhuid mee naar binnen wil glijden, wel jammer want daardoor lever ik wel gevoel in. Tegelijk, met mijn lange voorhuid is zálig te spelen, door mezelf maar ook door mn vriendin.

    21 jaar
    5 jaren geleden
  • Ik had ook een te lange voorhuid,dat vond ik niet mooi en ik vond het niet praktisch.Daarom heb ik mij laten besnijden,ik heb nu de eikel helemaal bloot,dat vind ik mooier en het voelt prettig om de eikel bloot te hebben.

    16 jaar
    5 jaren geleden
  • @ts Heb je er nu echt last van?

    18 jaar
    5 jaren geleden
  • Hallo jongen 15, Ik had vroeger ook een lange voorhuid. Als die stijf was had ik nog ongeveer 1cm huid voor mijn eikel uitsteken. Ik heb altijd gedacht hier geen last van te hebben. Seks was leuk en had er geen last van. Omdat ik zelf die lange voorhuid niet mooi vond heb ik me laten besnijden. Laag en strak heb ik besloten als stijl. Nu achter heb ik spijt dat ik me niet eerder heb laten besnijden. Mijn piemel is tijdens de seks veel gevoeliger en de orgasmes zijn veel intenser. Ik was bang dat dit door een besnijdenis minder zou worden omdat je dat ook overal op internet leest. Na mijn besnijdenis kwam ik erachter dat ik door mijn lange voorhuid dus veel plezier gemist.

    20 jaar
    5 jaren geleden
  • Ik heb dat ook maar volgens mij is het geen probleem zolang hij over je eikel kan.

    13 jaar
    5 jaren geleden
  • Als je het lelijk vind kan je er mee langs de huisarts gaan en vragen wat er aan gedaan kan worden. Ik denk dat het jeukt en irriteert bij en na het plassen. Eerst een halve meter val weg stropen. Haha

    17 jaar
    5 jaren geleden
  • Als je je voorhuid helemaal kunt terugtrekken, zodat je eikel bloot wordt, lijkt me dat er geen probleem is. Kun je er ook goed mee aftrekken? En heb je er echt last van?

    17 jaar
    6 jaren geleden
  • Zo 'n lange voorhuid zie ik eerder als een voordeel. Tijdens het voorspel kan je vriendin er lekker mee spelen of kietelen, waardoor die voorhuid nat wordt, hetgeen een bron van extra genot is.

    20 jaar
    6 jaren geleden
  • als je er last van hebt of niet prettig vindt kun je altijd een besnijdenis overwegen. sommige jongens met een lange voorhuid zeggen dat ze minder gevoel hebben bij het neuken. kan me dat voorstellen als je alleen in je eigen voorhuid glijdt.

    19 jaar
    6 jaren geleden
  • Als je het niet mooi vind zou ik je laten besnijden

    18 jaar
    6 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten