Skip to content
25 reacties
3248 weergaves

Homo date

Hey een oudere jonge vroeg me laatst op een date en ik weet niet zo goed of ik dat wel moet doen. Volgens mij ben ik geen homo maar ik heb niks tegen homos. Moet ik het gewoon proberen of niet?

13 jaar
6 jaren geleden

25 Reacties

  • @ jongen18

    Jij kan blijkbaar niet lezen en bent ofwel dom ofwel van slechte wil. Ik ben nochtans heel duidelijk geweest in wat ik over deze 'relatie' te zeggen heb. Maar ik begin stilaan te vermoeden, dat je zelf een homoseksuele pedofiel bent die niet schijnt te weten, dat de wet nochtans duidelijk is : seksuele handelingen tussen iemand die meerderjarig is (21) en iemand die minderjarig is (13) zijn wettelijk NIET toegestaan, ook niet als TS zou toestemmen. Daar is geen speld tussen te krijgen. En dat homoseksuele geleuter van je is hier dus gewoon naast de kwestie.

    20 jaar
    5 jaren geleden
  • TS is duidelijk homo. Hij heeft het nooit over meisjes, alleen over zijn nieuwe vriend. De date met zijn vriend was hem ook goed bevallen, ze gaan nu nog vaker elkaar zien. TS is duidelijk met zijn homosexuele ontdekking en ontwikkeling bezig. Het is mooi dat hij daarbij geholpen wordt door een ervaren homo. Wij moeten in onze reacties nu niet de indruk aan TS geven dat homo zijn verkeerd is en niet mag.

    18 jaar
    5 jaren geleden
  • De eerste keer is altijd erg spannend.

    18 jaar
    5 jaren geleden
  • J18 is wel érg hardleers en totaal verblind door het eigen gelijk, wanneer hij niet inziet, dat die jongen van 21 gewoon een pedofiel is, die er helemààl niet op uit is om TS te helpen, maar in hem eerder een gemakkelijk en onschuldig slachtoffer ziet om zijn lusten op te botvieren.
    Dus hou op met je homoseksueel geleuter en heb oog voor wat hier écht aan de hand is. Ik zou er nog niet aan dénken iets te beginnen met een kind van 13 jaar.

    20 jaar
    5 jaren geleden
  • Proberen kan geen kwaad als je maar niet iets doet wat je zelf niet wilt veel sucses

    18 jaar
    5 jaren geleden
  • TS vond de date heel erg leuk zoals hij zelf aangaf en ze gaan elkaar daarom nog vaker zien de komende tijd. Dan is het toch duidelijk: TS is hartstikke homo en dst zijn ze nu samen aan het ontdekken. Laten we positief reageren en hopen dst er iets moois opbloeit tussen hen en het negatief afkraken. Als 13-jarige ontdekken dat je homosexueel bent is al moeilijk genoeg. Gelukkig heeft hij nu een vriend die hem daarbij helpt.

    18 jaar
    5 jaren geleden
  • Als je 100% zeker weet dat je het niet wil dan gewoon niet doen.
    Wil je echter het wel eens proberen geef dan goed aan wat je wel en niet wil.
    Veel jongens hebben twijfels over hun "geaardheid".
    Dat komt omdat als je nog in ontwikkeling bent in de baarmoeder je eigenlijk een meisje bent en pas in een latere stadium een jongen wordt*.
    En wat weinig mensen weten is dat ook een jongen of man een baarmoeder heeft maar wel een piepkleine.
    *Dit verklaart ook de litteken op je balzak dat is de vagina die gesloten is.

    17 jaar
    5 jaren geleden
  • Ik snap de reacties van de andere hier want de leeftijd tussen 13 en 21 is zeer groot zelf omdat jij topicstarter nog een kind bent en tiener geloof het of niet maar een 21 jarige die op een 13 jarige valt klopt TOTAAL NIET
    We zeggen dit om je te beschermen
    Weet je beste vriendof vriendin of familie lid dit?
    Heb je iemand die gay is in u familie vraag eens raad
    Want hoe dat wij dit begrijpen is die man 8 jaar ouder en denken dat het een loverboy is die u zal gaan misbruiken of iets en dat willen we allemaal voorkomen
    Beste is zo als je zegt je voelt er niks voor?
    Dan gwn zeggen kijk de date was leuk maar ik val op meisjes of gwn zeggen je bent me type niet

    Dit is gwn zeer verdacht dat jij 13 bent en je date 21 is wat voor sex hem strafbaar is

    Laat je iets meer weten?

    19 jaar
    5 jaren geleden
  • Waarom moet TS "gewoon een meisjes gaan zoeken"? Dit bevestigd weer het idee dat heterosexueel normaal is en dat homosexualiteit verkeerd is en niet mag. En homosexualiteit is geen "geleuter" maar een hele serieuze zaak. Homosexuelen zijn lang genoeg onderdrukt, met veel onglukkige mensen tot gevolg.

    18 jaar
    6 jaren geleden
  • Als die jongen van 21 zou helpen met huiswerk of studie : alles in orde. Maar dit hier loopt verkeerd af en dat zou hij moeten weten. Alle geleuter over homoseksualiteit ten spijt.
    Gezien de leeftijden van beide jongens ruikt het hier eerder naar pedofilie. En dat is inderdaad strafbaar.

    20 jaar
    6 jaren geleden
  • Jongen 13 ( TS ) Als je niet weet of je wat voor hem voelt, denk ik dat je niets voor hem voelt. Of je hem lichamelijk aantrekkelijk vind, is ook iets wat je inmiddels al geweten zou hebben als dat zo is.
    Het verschil tussen jongens van 13 en van 21 is groot. Niet alleen fysiek maar ook wat betreft interesses en hoe je met elkaar omgaat. jullie zijn niet gelijkwaardig. Je mag als 13 jarige niet eens samen met hem wat gaan drinken in een café. Als hij seks met je heeft is hij zelfs strafbaar. Verbreek deze relatie en zoek een meisje van je eigen leeftijd.
    Als je op jongens valt, merk je dat heus wel !

    18 jaar
    6 jaren geleden
  • Wat leuk om te horen dat je date met hem zo leuk is geweest. Zo zie maar weer dat homosexualiteit helemaal geen probleem hoeft te zijn, maar juist iets is wat heerlijk kan zijn.

    18 jaar
    6 jaren geleden
  • 21 jaar?! ik weet niet hoor, voor mij ruikt dit naar pedofilie of loverboy. een kerel van 21 moet zich met partners van zijn eigen leeftijd bezig houden, niet met jongens van 13-14.

    14 jaar
    6 jaren geleden
  • Hey topic starter hier. We zijn samen uit geweest naar de film en wat eten. Het was super gezellig en we hebben nu best veel contact maar ik weet nog steeds niet of ik wat voel voor hem. We gaan nog wat vaker wat doen om te kijken hoe het loopt. Hij is 21 trouwens voor wie dat wilde weten

    13 jaar
    6 jaren geleden
  • Gewoon lekker met hem op date gaan. Wordt vast superleuk.

    18 jaar
    6 jaren geleden
  • Zonder wederzijdse verliefdheid en met zo'n leeftijdsverschil er niet aan beginnen.

    23 jaar
    6 jaren geleden
  • Veel jongens zijn homo zonder dat ze het zelf weten omdat ze opgevoed zijn met het idee dat ze meisjes leuk moeten vinden en dat homo zijn fout is en niet mag. Zulke jongens worden later erg ongelukkig. Een oudere ervaren homo kan hen dan erg helpen. Deze jongen (TS) wordt mee op homodate gevraagd, deze unieke kans moet hij zeker benutten. En de eerste keer is voor iedereen spannend, ongeacht leeftijd.

    18 jaar
    6 jaren geleden
  • Toen ik 13 was, heb ik een tijdlang geëxperimenteerd met enkele vriendjes uit de buurt die wat jonger waren. Ik zeg erbij, dat het initiatief van hen uitging, maar zij waren niet gay en ik ook niet. Dat is nog de beste manier om bepaalde gevoelens te verkennen. Maar daten met een oudere jongen die homo is had ik echt niet zien zitten.

    18 jaar
    6 jaren geleden
  • @ jongen 18

    Een jongen van 13 heeft helemaal geen hulp nodig van een zgn. 'ervaren' homo. Laat hem zijn seksuele gevoelens op zijn eigen manier beleven en verwacht niet, dat hij op die leeftijd al bewust kiest voor een meisje of een andere jongen. Als ik lees wat jij schrijft, verwondert het mij niet, te vernemen, dat weer eens een homo in elkaar getimmerd werd. Sommigen van jullie beseffen onvoldoende wanneer ze te ver gaan.

    20 jaar
    6 jaren geleden
  • J20 Ik ben homo en ik zou nooit op die denigrerende manier waarop jij het hier zo beschrijft een hetero jongen gaan verleiden. Dus zeg alsjeblieft niet dat alle homos zus of zo doen want dan zit je echt verkeerd. Ik denk dat de Ts echt wat heeft aan je reactie hoor maar: don’t put people into boxes

    16 jaar
    6 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten