Skip to content
23 reacties
1503 weergaves

No nut november

Doen jullie mee aan no nut november? En hebben jullie ervaring hiermee? Hoe lang houden jullie het vol?

19 jaar
6 jaren geleden

23 Reacties

  • Ik ga mij niet laten verleiden tot een polemiek, jongen, want daar ben je duidelijk op uit. Ik betwijfel overigens of je wel 16 bent. Maar als ik word aangevallen en bovendien door iemand die wel eens een klok hoort luiden zonder te weten waar de klepel hangt, dan heb ik het recht mij te verdedigen. Maar dit is een onbegonnen zaak hier ; zelfs Socrates zou er een kluif aan hebben. Want zelfs 1000 wijzen zijn niet in staat, een dwaas ( Trump indachtig ) te overtuigen. En van respect gesproken : dat moet wel van twee kanten komen, meneer de 16-jarige.

    22 jaar
    6 jaren geleden
  • Nog ff j16 hier... ik moet nu toch echt twijfelen over mijn schoolniveau, :) want over die jongens en meidenbillen behoort in een ander topic, maar mijn boodschap is er niet minder duidelijk om.

    16 jaar
    6 jaren geleden
  • Kijk, dit is echt kapot grappig wat je nu doet. Jij laat namelijk exact zien hoe extremisme ontstaat. Je trekt hier schoonheid in het extremisme, terwijl dat niet eens de vraag is. En dat ik mijn lul achterna loop? Euh... ken je mij? Ik vind je reactie respectloos, maar ja, dat zijn we van extremisten wel gewend. En maak je over mijn schoolniveau maar geen zorgen. Zo, zullen we nu weer verder gaan met het hebben over meiden cq jongensbillen? Thx.

    16 jaar
    6 jaren geleden
  • @ jongen 16

    Het is niet omdat de term 'extremisme' vooral gehanteerd wordt op het vlak van religie en ideologie, dat hij ook niet op andere vlakken van het menselijk gedrag van toepassing zou kunnen zijn. Nog wat verder studeren, jongen, en dan kom je daar vanzelf achter. Maar als jij liever je lul achterna loopt, dan doe je maar.

    22 jaar
    6 jaren geleden
  • @jongen 22, met alle respect gast, maar mag ik dit heel ff zeggen? Lul niet zo dom! Dit heeft NIKS maar dan ook NIKS met extremisme te maken. Echt jij zit heel ff verkeerd man. De gulden middenweg? Ik zou zeggen; geniet vooral niet!

    16 jaar
    6 jaren geleden
  • Het beste in alles wat men onderneemt is ' de gulden middenweg '. Te veel is niet goed en te weinig ook niet. Extremisme is de bron van alle kwaad.

    22 jaar
    6 jaren geleden
  • dit is zeker weer een idee van een gefrustreerde Amerikaan, een A-seksueel, die geen seks meer kan doen en jaloers is op de jonge mensen dat zij daarvan kunnen genieten...
    Ook die maand mei, uitgeroepen als masturbatiemand is zeker van Amerika naar hier overgewaaid Wat een nonsens en voor mij is elke maand (elke dag) masturbatiemaand en ik laat me niet beïnvloeden door mensen die wetten opleggen die onze vrijheid beperken We hebben al wetten genoeg waaraan we ons moeten houden en ook al die geboden van die godsdiensten zijn er maar om ons schuldgevoelens te geven en ons ongelukkig te voelen !!!
    God geeft ons de vrijheid, maar de mens niet en van daar al die problemen in onze wereld !

    19 jaar
    6 jaren geleden
  • Ik zou bijna zeggen; 'wat een gelul!' Hz zou je je onthouden. Met welk doel? Iemand een argument? Je wordt frustie van al dat ge-onthoud. Het is keigeil om te doen, waarom zou je jezelf gaan pesten dan?

    16 jaar
    6 jaren geleden
  • Het kan kloppen, dat men heviger klaarkomt, wanneer men zich een tijdlang onthoudt. Ik herinner me de eerste keer, in de urinoirs op school, toen ik spontaan klaarkwam ; en ook de twee volgende keren : toen masturbeerde ik nog niet, maar het gevoel, toen ik klaarkwam, was ongelofelijk intens.

    18 jaar
    6 jaren geleden
  • Doet me denken aan eerste keer klaarkomen van een vriend van me na z'n besnijdenis. 5 weken drooggestaan. Had toen heftigste orgasme ooit. No nut vind ik onzin. Is dit weer het anti-masturbatiegedoe uit Amerika?

    19 jaar
    6 jaren geleden
  • Vorig jaar precies 3 weken. Kijken hoe ver ik dit jaar kom

    16 jaar
    6 jaren geleden
  • Ik vind die totale onthouding onzin. Waartoe dient het ? Houden we er bijv. de klimaatverandering mee tegen ? Dan is het beter, zoals jongen 18 hierboven stelt, het eens wat minder te doen dan je gewend bent.

    18 jaar
    6 jaren geleden
  • Ik doe hierin niet mee. Ik trek mij elke dag naakt af.

    17 jaar
    6 jaren geleden
  • Nou, ik doe mee hoor: alles erover lezen tijdens het trekken.

    23 jaar
    6 jaren geleden
  • bah wat een onzin met dat "no sex" "no jerk off" het lijkt een beetje op de Ramadam bij de moslims, die mogen ook een maand niet eten noch drinken gedurende de dag - al die geboden en verboden zijn er om een mens te pesten en hem ongelukkig te laten voelen : laten we elk mens de vrijheid, die een van de mooiste dingen is op aarde :de slavenhandel is "gelukkig en hopelijk" voorbij en we moeten nu niet beginnen met opnieuw een ander juk op te leggen bij de mens
    We mogen genieten en niemand mag ons daarvan weerhouden - zolang we de andere respecteren EN vrij laten is dit het ideale leven hier op aarde ! maar....helaas het is verre van zo !!!

    23 jaar
    6 jaren geleden
  • @ jongen 12j

    Het is je eigen keuze, ik doe ook nu mee aan die onzin!!!

    Als ik dagelijks wil trekken doe ik dat soms eens enkele dagen niet maar als ik zin heb begin ik eraan!!

    16 jaar
    6 jaren geleden
  • Ik en een paar van mijn vrienden doen het elk jaar, tot nu toe zijn er al 3 van de 6 afgevallen, bij mij gaat het goed maar na bijna 8 dagen ben ik erg vaak geil en ook heel vaak een stijve (vaker dan normaal) maar ik hou het zo lang mogelijk vol.

    15 jaar
    6 jaren geleden
  • Degenen die het vrij veel doen ( meerdere keren per dag ) zouden kunnen beslissen, om het minder te doen ( slechts 1x per dag of eens om de 2 dagen ). Dat is volgens mij het verstandigst. Net zoals bij het drinken van alcohol of het eten van vlees verminderde consumptie gezonder is.

    18 jaar
    6 jaren geleden
  • \Waarom mag je niet fappen en vooral niet klaarkomen ? Dat is lekker en ook gezond . Mijn vader zegt dat er niets mis mee is en ik mag het gewoon blijven doen.

    12 jaar
    6 jaren geleden
  • We hebben al een no fap february. Nou ook nog een no nut november? Wat gaan ze nog verzinnen? No dick december? No jerk january, june en july? No masturbation march en may? No sex september? No odol october? No ass april en august?. Leuke vooruitzichten...:-((

    21 jaar
    6 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten