Skip to content
8 reacties
853 weergaves

Boner bij huisarts

Hallo ik ben laatst bij de huisarts geweest omdat ik een te nouwe voorhuid heb, maar ik moest dus mijn piemel laten zien aan de huisarts en ik kreeg daar een boner door. Is dit raar?? Want ik schaam me hier kapot voor!! Kan ik beter mijn ouders vragen om nu naar een andere huisarts te gaan want hij zal nu vast raar over mij denken.

15 jaar
6 jaren geleden

8 Reacties

  • Is heel normaal, heb zelf ook gehad tijdens onderzoek van de huisarts. Hij raakte me aan om het goed te kunnen nakijken en binnen 2 tellen stond ik hard. Schaamde me rot. Huisarts deed er gelukkig heel normaal over en stelde me gerust dat het heel normaal was.

    17 jaar
    6 jaren geleden
  • welnee, is heel normaal als iemand aan je pik zit of er naar kijkt. zeker op jouw leeftijd. juist vanwege je nauwe voorhuid misschien zelfs wel goed, want zo kon hij zien hoe nauw het was op moment dat je er meer mee zou doen dan plassen :-) daar moet je piemel op den duur op berekend zijn tenslotte. neem aan dat hij nu juist een goeie indruk heeft van je probleem. niks aan de hand dus en een dokter ziet wel meer jongens met dit probleem.

    19 jaar
    6 jaren geleden
  • @jongen 22 Als je 15 bent vind ik je geen sukkel als je een spontane erectie krijgt als een dokter aan je lul voelt. Het maakt niet uit of het een man of vrouw is, want ik denk niet dat je op die leeftijd seksueel geprikkeld raakt door oudere mensen zoals de meeste dokters zijn.

    19 jaar
    6 jaren geleden
  • Ik kan me voorstellen dat het beschamend is, maar een huisarts ziet wel vaker iemands piemel en hij zal dus ook vast eerder mee hebben gemaakt dat iemand een erectie kreeg. Waarschijnlijk is het vrij normaal voor hem.

    19 jaar
    6 jaren geleden
  • Nee hoor, dat is niet raar. Je hoeft je er ook niet voor te schamen, maar het is wel begrijpelijk dat dat gevoel opkomt. Er is niets mis met wat je voelt en je bent zeker niet de enige.
    Over te nauwe voorhuid kan je op dit forum al heel veel lezen, verder op internet ook natuurlijk. Laat je niet te snel besnijden, dat kan altijd nog, een weg terug is er niet. Een te nauwe voorhuid kan je ook voorzichtig oprekken en je kan via de huisarts daar ook een zalfje voor krijgen. Informeer jezelf eerst maar en sterkte ermee, het komt echt wel goed.

    23 jaar
    6 jaren geleden
  • Sukkel, ha, ha...denk na een kerel die aan je pik zit....
    Als het nou een leuke jonge dame was...

    22 jaar
    6 jaren geleden
  • Als je eraan geholpen moet worden, kan je er beter niet te veel aan denken. Je krijgt dan een sneetje in je voorhuid en bent er dan vanaf. Ik vond het ook vervelend, maar dat is echt niet nodig.

    14 jaar
    6 jaren geleden
  • Don't worry ! Bijna iedere man krijgt een stijve als ze aan je pik zitten. Geen enkele reden je te schamen. De huisarts zei er toch niets van ?
    Ik was bij zo'n onderzoek zelfs bang dat er iets zou gebeuren, maar hield het gelukkig droog. Niet druk maken over heel natuurlijke reacties !

    22 jaar
    6 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten