Skip to content
5 reacties
3975 weergaves

Naakt Sauna

hey,
Ik ben een jongen van 18. Ik wil graag naar de sauna gaan. Het is de eerste keer dat ik ga.
Maar nu is mijn vraag. Hoe hebben de meeste jongens/ mannen hun schaamhaar? Een hele bos, bij gehouden of helemaal kaal of nog anders?

Het is ook een gemengde sauna dus mannen en vrouwen bij elkaar.
Dus ik heb echt bang dat ik een stijve krijgen. Mijn penis is niet echt groot 4 a 5 cm slap en 14 a 15 cm stijf. Ben dus ook bang dat mensen gaan staren en zo ongepaste opmerkingen gaan maken en zo.

hopelijk kan iemand mij hier mee helpen?
Ps ik wil vandaag naar die sauna gaan.
Groetjes box Y

18 jaar
6 jaren geleden

5 Reacties

  • hey,   Je moet het gewoon is proberen. Je zal wel zien of je het leuk vindt of niet. Ik ben de eerste keer alleen naar de sauna geweest. Dat viel kei goed mee bij mij. En maak je vooral geen zorgen over de lengte van je penis. Die van mij is ook niet zo groot.

    18 jaar
    6 jaren geleden
  • Eerst vond ik het niks, maar nu ga ik zeker twee keer per maand met m´n vader en broer. M´n moeder vindt het niet fijn en gaat dus niet Meestal zitten we met z´n drieën. Soms komt er iemand bij. Zolang we mannen onder elkaar zijn maakt het niet uit dat je soms een stijve krijgt. Dat is zelfs wel eens bij mijn vader gebeurd. Maak je er niet druk om. Ga naar de sauna om te kijken of het iets voor je is !

    16 jaar
    6 jaren geleden
  • ik ga wel s meer naar de sauna met mn pa en mn broer en zus. zij zijn 2j jonger en 2 j ouder. we stoeien wel wat in en rond t zwembad en merken wel dat er veel naar ons gekeken wordt. is wel wat awkward. maar ja: naakt zijn is nu eenmaal niet voor ieder t zelfde. ik trek t me niet aan maar mn broer van 16 krijgt soms wel s een stijve.

    14 jaar
    6 jaren geleden
  • Ik zou gewoon gaan. Je zal wel zien dat het misschien helemaal anders gaat gaan dan je zelf denkt. Ik ben ook voor de eerste keer helemaal alleen naar de sauna gegaan. En ik maakt mij toe ook zorgen over die dingen. Maar bij mij is er niets gebeurt. Al de mensen die daar zijn lopen naakt. Elke man/ jongen heeft een penis en ballen hangen. Het maakt niet uit of je een grote of een kleine penis hebt. Ga gewoon en ontspan je en maakt er een leuk uitje van.

    18 jaar
    6 jaren geleden
  • Ik zou niet naar die sauna gaan. Je maakt je allerlei zorgen. Een sauna is om te ontspannen, niet om gestrest te raken.
    Als jijzelf bij al die dingen die je noemt bij anderen gaat kijken, wordt dat niet normaal genoemd en vindt men dat heel onprettig. Niet doen dus.

    20 jaar
    6 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten