Skip to content
16 reacties
1923 weergaves

Vanaf welke leeftijd samen slapen met vriendin/vriend?


Hoi,

Mijn vriendin en ik zijn allebei 14 (worden in februari en mei 15) en hebben nu ruim 10 maanden een relatie.
Wij vinden dat we bij elkaar kunnen slapen als ik bij haar thuis blijf of zij bij mij thuis.
Onze ouders willen niet.

Nu willen wij graag weten vanaf welke leeftijd slapen jullie samen?

14 jaar
6 jaren geleden

16 Reacties

  • het kan wel

    16 jaar
    5 jaren geleden
  • Ik heb vanaf m’n 18e een vriendin, daarvoor nog nooit met n meisje naar bed geweest. Na een paar maanden is ze blijven slapen. Vonden haar ouders en de mijne goed.

    20 jaar
    5 jaren geleden
  • als je er klaar voor bent gewoon doen waar je zin in hebt he maar vrij velig he

    14 jaar
    5 jaren geleden
  • Met elkaar douchen lijkt me geen probleem.

    18 jaar
    5 jaren geleden
  • Ik ben nu 13 over 3 maanden 14 en mijn vriendje over 2 maanden 14, wij willen heel graag met elkaar douchen alleen mijn ouders vinden mij nog te jong en zijn ouders vinden het geen probleem, maar ik wil graag weten wat jullie hier van vinden en hoe oud je hier eigenlijk voor moet zijn.

    13 jaar
    5 jaren geleden
  • Ik had eerst met mijn 18de een jonger vriendje, en die mocht wel af en toe bij me slapen. Aparte bedden natuurlijk, maar als mijn moeder dacht dat we sliepen zijn we tóch bij elkaar in bed gekropen. We moesten altijd heel stiekum doen, want als mijn vreselijk preutse moeder er iets van gemerkt had....

    20 jaar
    5 jaren geleden
  • Dat is niet zo makkelijk te zeggen. Eigenlijk hangt het ervan af of je eraan toe bent. Je moet het allebei graag willen en het niet doen als de een 18 is en de ander jonger. Dat is zelfs strafbaar. Wij kenden elkaar al jaren en hebben elkaar ontmaagd toen ik 16 was en zij 14. Ik gebruik geen condoom ( voelt niet lekker ) en ga voor het zingen de kerk uit. Als ze 15 is, vraagt ze haar huisarts om de pil.

    16 jaar
    5 jaren geleden
  • Heb nu een jaar met mijn vriendin en we mochten vanaf het begin bij elkaar blijven slapen (vanaf 15 dus). In het begin bleef het ook gewoon bij slapen 😉 en af en toe vingeren/aftrekken. Seks hebben sinds een half jaar of zo. Mijn ouders hebben er gelukkig nooit moeilijk over gedaan, zolang we het maar veilig doen.

    16 jaar
    5 jaren geleden
  • Ik was 13. We hebben ook niet gelijk geneukt, maar eerst een beetje voelen, trekken, vingeren. Toen ik 14 was hebben we pas voor het eerst geneukt.

    16 jaar
    5 jaren geleden
  • Vanaf 13. Allebei onze ouders vinden het prima. Ze zeggen dat ze liever hebben dat we het op een veilige plek doen dan stiekem op een rare plek.

    14 jaar
    5 jaren geleden
  • Mijn vriendin en ik hebben lang gewacht. Zij was 16 en ik 17. We hadden het allebei nog nooit gedaan. Ik heb haar dus ontmaagd. Erna waren we bang dat ze misschien zwanger zou worden want we hadden niets gebruikt. Daarna wel natuurlijk.

    19 jaar
    5 jaren geleden
  • Van af mijn 14e slapen we samen

    17 jaar
    5 jaren geleden
  • 14 moet toch kunnen? Jullie hebben al lang met elkaar en als jullie klaar zijn / zin hebben in sex moet dat toch gewoon kunnen? Ik was zelf ook 14 toen ik voor het eerst met een meisje bleef ‘slapen’.

    16 jaar
    6 jaren geleden
  • ik was bijna 17, mijn vriendin 16,5, we hadden zowat 6 maanden wat met elkaar (en nu nog steeds gelukkig met elkaar). voordien had ik nooit eerder een vaste relatie gehad.

    19 jaar
    6 jaren geleden
  • mijn lief is 13 jaar wij slapen ook al samen bijde ouders vinden het geen probleem ze zeggen als jullie er klaar voor zijn doe maar douche doen we ook samen of samen in bad ook al

    13 jaar
    6 jaren geleden
  • 17 en half. Was geen probleem voor haar ouders maar mijn ouders hadden toch hun bedenkingen. Mijn vriendin is 4 jaar ouder en ze hadden aanvankelijk moeite met het leeftijdsverschil. Mijn tip: overtuig eerst het "makkelijkste" ouderpaar en dan kunnen de andere niet anders dan ook overstag gaan. Dit soort zaken moet je slim spelen, man.

    21 jaar
    6 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten