Skip to content
8 reacties
2027 weergaves

broertje betrapt

Hey jongens ik zit even met iets waar ik jullie raad bij kan gebruiken.

ik ging vanmorgen mijn broertje van 14 roepen voor het ontbijt maar geen gehoor toen ik naar zijn kamer lag hij zig daar naakt af te trekken voor iemand op skyp,e

ik kon zien dat die jongen op de pc van mijn broertje ook bijna naakt was.

mijn broertje schrok natuurlijk maar hij was ook al zo ver heen dat hij klaarkwam en hij alles onder spoot.

nu is hij heel erg boos op mijn en ik weet niet wat ik nu moet doen?

iemand tips om het weer goed te krijgen nu is de sfeer echt niet best in huis we hadden altijd een goede bant dat weten onze ouders ook maar als ik nu naar hem kijk is het als of ik water zie branden.

16 jaar
6 jaren geleden

8 Reacties

  • Ga eens praten met je broertje als alleen bent met hem zonder je ouders in de buurt en ga eens een goed gesprek aan. Vertel bevoordeeld over een eigen ervaring toen jij 14 was

    19 jaar
    5 jaren geleden
  • Ik denk dat je fantasie een beetje op hol is geslagen

    18 jaar
    5 jaren geleden
  • Hoi TS hier     bedankt voor al jullie advies   ik heb 3 dagen later met hem gepraat hij was al wat minder boos op mijn.       ik heb hem ook gezegd dat elke jongen het doet, en nieuwsgierig is maar dat hij moet op passen met wat hij op skype doet.     hij zij daar op dat die andere jongen een vriend van de camping is waar we ieder jaar staan.     nogmaals bedankt groetjes TS  

    16 jaar
    6 jaren geleden
  • Ik heb zelf geen broer/broertje.
    maar ik zou zeggen paart met hem vooral omdat er op het internet tegenwoordig zo veel gebeurd kwa gegevens die lekken en dan lijkt me het niet verstandig dat hij zit af te trekken voor iemand op skype

    18 jaar
    6 jaren geleden
  • Zeg ook dat het je spijt en dat je voortaan eerst aan zal kloppen en wacht tot hij zegt dat het goed is dat je binnenkomt. Zo begrijpt hij dat je respect hebt voor zijn privé.

    23 jaar
    6 jaren geleden
  • Leg hem uit dat ALLE jongens rukken en dat iedereen en dus je ouders je ouders weten dat dat zo is. Vertel hem ook dat jij vaak rukt en al hij dat boeiend vind hij ook wel eens bij jou mag kijken en dat dat beter en veiliger is dan voor een vreemde op skype.

    23 jaar
    6 jaren geleden
  • Als ik jou was zou ik hem vertellen dat jij ook vaak rukt en daf jet heel normaal is om te doen enzovoort. Daarnaast zou ik zeggen dat je hem heus niet zult veraden en dat het jullie geheim blijft tussen broers. Het kan namelijk heel goed zijn dat hij bang is dat je het zecht tegen je ouders. Veel succes en laat weten hoe het afloopt. P.s. Wat vond je er zelf van dat je broertje dit deed?

    18 jaar
    6 jaren geleden
  • Hey, ga naar je broertje toe en zeg dat je het niet erg vondt dat je hem hebt zien rukken en dat iedere jongen dat doet en je het zelf ook doet. En ja broers onder elkaar maakt het toch niks uit dit zou jullie band niet hoeven schaden geef gewoon aan dat je het jammer vindt dat hij er zo boos om wordt en dat jij er niet mee zit maar het gewoon normaal vindt dat hij dit doet. Zo simpel is het. En als hij een grote heeft of veel spuit of iets mag je m gewoon als broer een compilment geven dat doet m vast ook wel goed ??

    19 jaar
    6 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten