Skip to content
17 reacties
2626 weergaves

Piemels bekijken in urinoir

Ik zou in de urinoirs op school graag de piemel zien van jongens die ik leuk vind en zo mijn vrienden uitkiezen. Maar ik wil niet betrapt worden. Hoe doe ik dat best ?

14 jaar
6 jaren geleden

17 Reacties

  • Ik kijk ook altijd stiekem even. Vooral in een kroeg of discotheek daar heb je vaak van die brede bakken om in te pissen. Ik laat mijne soms ook wel heel sneaky even extra goed zien aan andere jongens

    20 jaar
    4 jaren geleden
  • Ik kijk ook wel graag naar een andere jongen zijn piemel als ik naast hem sta in een urinoir op school. Maar ja, nu kan dat nog niet.

    16 jaar
    4 jaren geleden
  • kijk ook heel graag naar andere zijn piemel

    16 jaar
    4 jaren geleden
  • Het is mij ook al overkomen in een openbaar urinoir,dat een jongen van 12-13 naast mij kwam staan en daarna regelmatig naar mijn piemel keek. Ik kreeg toen ook een stijve, terwijl hij bleef kijken. Ik vond het wel raar dat ik er opgewonden van werd.

    16 jaar
    5 jaren geleden
  • Ik zie andere jongens ook vaak naar mijn piemel kijken bij de urinoirs en krijg dan vaak prompt een stijve pik. Vaak kijken ze dan met grote ogen en er nog intensiever naar. Soms raakten we dan aan de praat enz. Met eentje die ik ook mooi vond, en dan niet alleen z'n piemel, werd ik vriendje en zijn dat best een aantal jaren gebleven.

    22 jaar
    5 jaren geleden
  • Je kan ook kijken vanuit je ooghoek zonder dat je je hoofd hoeft te draaien. Maar sommige jongens showen ook graag en dan kan je ook vrijuit kijken.

    18 jaar
    5 jaren geleden
  • Heel vaak staan er van die doortrek knopjes bij het urinoir die weerpsiegelend zijn misschien kan je het daardoor proberen

    15 jaar
    5 jaren geleden
  • Er zijn heel veel mannen en jongens die bij een urinoir naar elkaars piemel kijken. Van mij mogen ze kijken.

    14 jaar
    5 jaren geleden
  • ik wil ook wel eens

    12 jaar
    5 jaren geleden
  • @TS

    Dat viel best mee. Dat hij niet agressief zou reageren wist ik op voorhand. Nee, hij was zo verbouwereerd dat hij niet wist wat zeggen en mij liet doen. Ik heb hem dan eerst afgetrokken en daarna gepijpt. Daarna zei ik: 'Als je wil kunnen we vrienden worden en dan mag je het ook bij mij doen'. En zo geschiedde.

    20 jaar
    6 jaren geleden
  • Hier TS weer
    Jongen 20, heb je verhaal gelezen. Ben nu wel wat jaloers. Dat ji dat zo hebt durven zeggen en doen zeg. En heeft hij dan niks gezegd of zo ? Of kwaad geworden ?

    14 jaar
    6 jaren geleden
  • Zo ben ik bevriend geraakt met een jongen op school. In het laatste jaar van de lagere school zaten wij op de laatste rij naast elkaar aan dezelfde lessenaar. Ik herinner mij nog dat ik hem geregeld plaagde, omdat hij er nogal meisjesachtig uitzag. In het middelbaar kozen wij elk een andere richting en dus zag ik hem een tijd niet meer. Maar op mijn 14 stond hij opeens naast mij in de urinoirs. Ik had hem onmiddellijk herkend, maar hij zei niets. Toen keek ik even opzij en zag toen zijn piemel die een enorme indruk op mij maakte, in die mate zelfs dat ik verliefd op hem werd. Hoe kon dàt ?! Op een dag stapte ik op de speelplaats op hem toe en vroeg of hij mij nog kende en daarna of hij mij misschien kon helpen met mijn taken voor wiskunde, want ik wist dat hij daar beter in was. Hij zei okay en we maakten een afspraak bij hem thuis. Daar zegde ik hem dat ik per ongeluk zijn piemel had gezien in de urinoirs op school, en ook dat ik vond dat hij een hele mooie had en dat ik daar nu de ganse tijd aan dacht. Zijn mond viel open van verbazing toen hij dat hoorde en ik zag ook dat hij rood werd en merkte tevens de bobbel in zijn broek. Terwijl ik daarnaar keek zei ik dat ik hem zo graag nog eens wou zien. Voorzichtig opende ik vervolgens zijn gulp en haalde zijn stijve piemel tevoorschijn. Daarna zagen we elkaar regelmatig terug, nu eens bij hem dan weer bij mij thuis. Zo zijn we op die manier duseen tijdje vrienden gebleven.

    20 jaar
    6 jaren geleden
  • TS opnieuw
    Ok dat dus ook natuurlijk en ik wil ook meer dan 1 vriendje waarmee ik alles kan doen.

    14 jaar
    6 jaren geleden
  • Misschien eerst gewoon vriend worden met iemand. Samen iets doen aan huiswerk of in de muziekschool of sport.

    16 jaar
    6 jaren geleden
  • TS hier
    Toch is het zo. Omdat ik niet alleen naar zijn piemel wil kijken, maar hem ook wil aftrekken en zo. maar dan moet hij wel eerst mijn vriendje worden.

    14 jaar
    6 jaren geleden
  • Ik versta wel dat je het leuk vindt, of zou vinden, om een piemel van jongen te zien.

    Maar ik versta niet dat het een reden is om vriend met hem te worden.

    16 jaar
    6 jaren geleden
  • Heel simpel - dat deed ik vroeger ook - als de jongen in kwestie even zijn hoofd naar de andere kant draait, kan je zonder risico kijken.

    20 jaar
    6 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten