Skip to content
13 reacties
354 weergaves

Iets vernielen

Heey allemaal, het lijkt me spannend om iets te doen wat niet mag: iets vernielen, het liefst in de avond wanneer niemand me goed kan zien... de kick lijkt me zo lekker, maar ik weet ook weer dat het niet mag... wat denken jullie erover? Bedankt alvast!

21 jaar
6 jaren geleden

13 Reacties

  • O grappig, jij bent die man van het topic over belletje lellen en schuilend fappen in het park! Trouwens, zeer interessante vraag over vernieling. Ik heb een geweldig voorstel. Waarom verniel je niet lekker iets op het lokale politiebureau? Dan kunnen ze je meteen op heterdaad betrappen en wie weet kom je dan wel van de spanning klaar achter de tralies, want daar wil jij echt zijn. Doe het ‘s avonds want dat geeft echt een kick. Veel plezier!

    16 jaar
    6 jaren geleden
  • Als je nou persé iets spannends wil en wat niet mag, ga dan eens in je nakie de stad door en kijk hoever je komt en of je aan de politie ontkomt. De evt. boete mag je dan ook zelf betalen zodat je snel weet hoeveel 'spannend' kost!

    22 jaar
    6 jaren geleden
  • Jongen van 22 jaar: vind je het kinderachtig?

    21 jaar
    6 jaren geleden
  • Jongen van 20 jaar: ik heb wel besef van wat wel en wat niet kan, maar ik wil gewoon spannende dingen doen die eigenlijk niet mogen. Ik wil die spanning, kick, adrenaline voelen... je weet wel... maar ik weet ook dat die dingen niet mogen...

    21 jaar
    6 jaren geleden
  • Klinkt allemaal nogal kinderachtig. Te veel naar tv-series gekeken, maar zelf onvoldoende talent als acteur om op dat vlak iets te betekenen ?

    22 jaar
    6 jaren geleden
  • TS, sorry hoor, maar ik word hier langzamerhand toch een beetje moe van. Heb jij dan totaal geen besef van wat kan en wat niet? Of doe je maar zo? De tip van jongen16 is overigens een hele goeie. In je blootje een fikse plensbui over je heen laten komen, werkt idd buitengewoon therapeutisch.

    20 jaar
    6 jaren geleden
  • Jongen van 16 jaar: ik vind spullen van iemand anders vernielen leuker denk ik dan die van mezelf. Ik denk niet dat ik daar een kick van krijg. En over het wandelen, tja, ik denk niet dat iemand dat met mij zou willen doen. Maar het klinkt geil... haha...

    21 jaar
    6 jaren geleden
  • Als je het zo spannend vindt om iets te vernielen, verniel dan wat van je eigen spullen! Merk je meteen de schade die je aanricht.
    Waarom ga je niet met deze warme nachten samen met een vriend een lange boswandeling maken helemaal naakt?
    Sleutel van de auto kun je in je linkerschoen stoppen.
    Best spannend. Misschien nog aan de rand van het bos samen fappen?

    16 jaar
    6 jaren geleden
  • Heey jongen van 20 jaar: ja, je hebt gelijk, ik ben inderdaad dezelfde TS als van belletje lellen. Ja, het klinkt misschien gek, maar ik wil gewoon stoer doen. Ik geil als mensen denken dat ik een inbreker ben, dat ik misschien iets kwaad in de zin heb. Ik wil gewoon eens iets illegaals doen en dan niet gepakt worden. Ik zou best eens een steen door een ruit willen gooien. Lijkt me zo spannend en dan je ergens verstoppen om niet gepakt te worden. Het liefst zou ik dan ook politie willen zien en dat ze mij dan niet gepakt krijgen. Lijkt me zo spannend. Moet ik eens iets doen dat niet mag? Wat zeg jij? Bedankt voor de tips trouwens.

    21 jaar
    6 jaren geleden
  • Vergis ik me of ben je dezelfde TS van belletje lellen? Er zit duidelijk heel wat agressie en provocatie in jou. Zoveel is duidelijk. Ik herken dat wel en daarom (ongevraagd) hierna twee tips hoe je agressiegevoelens de baas blijft. Veel solo sporten maar geen competitiesport want dat wakkert de agressie nog aan. En ook: sterk fysiek bezig zijn. Houthakken bijvoorbeeld. Dat lucht enorm op en nog nuttig ook. Ook heel efficiënt is een boksbal op je kamer. Na een rotdag kom ik vaak hyper frusti thuis en dan ga ik die te lijf en na tien minuten ben ik zo mak als een lammetje. En het is perfect legaal.

    20 jaar
    6 jaren geleden
  • Raar ! Waarom niet zoeken naar een zinvolle tijdsbesteding om je energie op te richten ? Ik denk aan sport in het algemeen en bv. karate in het bijzonder : in één van de vele stijlen kan je dan planken of bakstenen leren doormidden slaan.

    18 jaar
    6 jaren geleden
  • Ik hoop dat ze je dan pakken en je alle schade moet betalen. Als ze niet weten wie het gedaan heeft betaald de samenleving het via gemeentelijke heffingen, dus daar zullen je ouders ook niet blij mee zijn!!
    Vernielzucht in Nederland kost jaarlijks miljoenen en die kosten worden op de burger verhaald, dus als ik iemand iets zie vernielen gaat hij/zij voor de bijl!! Sluit me aan bij de jongen 20j. hierboven.

    22 jaar
    6 jaren geleden
  • Maak een afspraak met een hulpverlener of met de NS. Je spoort niet !

    20 jaar
    6 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten