Skip to content
17 reacties
664 weergaves

Spanning in de avond!

Heey allemaal, ik zou graag jullie mening willen horen over het volgende: vanavond wil ik misschien belletje lellen, de spanning dat ik gepakt kan worden, windt me erg op. Na het belletje lellen zou ik me misschien lekker kunnen aftrekken buiten, in een park (als het donker is). Wat denken jullie? Doen? Waarom wel, waarom niet?

21 jaar
6 jaren geleden

17 Reacties

  • Hij kon het lellen niet laten...
    Hij lelde aan iedere bel...
    En Oh, oh, oh, oh...

    Oh, daar kwam narigheid van...



    20 jaar
    6 jaren geleden
  • Hahhaha, ik begrijp je helemaal. Onschuldige dingen doen die eigenlijk niet gepast zijn, dat blijft spannend. Maak het niet te gek. Je hebt ook buurtpreventie en als je op die manier wordt gesignaleerd zou je wel eens een flink pak slaag kunnen krijgen. Ik zou zeggen: hou het leuk. En aftrekken op een spannende plek, er zijn er zoveel. Bosjes of in een steeg achter de huizen, in een niet afgesloten hokje van het zwembad etc etc. Geniet er van en wil je geen zaad achterlaten, neem dan een tissue mee.

    20 jaar
    6 jaren geleden
  • Jongen van 20, bedankt voor je reactie man! Dat van die politie, tja, die spanning dat er misschien wordt gedacht dat ik een inbreker ben, windt me heel erg op. Ook als ik rondloop, ik loop dan in zwarte kleding (joggingbroek, hoodie), windt het me op als ik denk dat mensen denken dat ik misschien een inbreker ben. Wat denk jij? Ik wil gewoon de bad guy uithangen en belletje lellen man...

    21 jaar
    6 jaren geleden
  • Wat een commentaren allemaal, zeg! Belletje lellen is gewoon eenvoudig kattekwaad. Niets mis mee. Ik kan mij zelfs voorstellen om zelf dat voor de grap nog eens te doen als ik 40 ben. En op een spannende plek nog eens lekker af te trekken, lijkt mij ook iets voor alle leeftijden. Alles onder het motto: Schep vreugde in het leven!

    16 jaar
    6 jaren geleden
  • Dat dacht je maar, jongen22. Bos en hei hangen ook vol met camera's. Observatiecamera's voor wild en wolven. Ze zien er uit als vogelkastjes maar in werkelijkheid zit er een beeld- geluid -infrarood-bewegingsdetector in, die regelmatig door Natuurbeheer opgehaald en geanalyseerd wordt. Heerlijk rukken in de vrije natuur? Vergeet het, man. Er is geen vrije natuur meer. Big Brother is overal.

    20 jaar
    6 jaren geleden
  • TS, of het strafbaar is, weet ik niet maar op jouw leeftijd zal de politie nooit geloven dat het een geintje was. Ze zullen veeleer denken dat je een boef bent die door de bende vooruit gestuurd werd om te kijken wie er thuis is. Zo werken die bendes. Verder maak je hiermee ouwe luitjes nodeloos bang wanneer ze voor de televisie zitten. Ze durven sws al niet meer aan de voordeur komen bij valavond en ze hebben al vijf grendels op de deur. Je mag ze dit niet aandoen, TS.

    20 jaar
    6 jaren geleden
  • Jongen van 16 jaar: ik heb het gisteravond ook niet gedaan en ik denk ook niet dat ik het ga doen. Ik vind het erg spannend en ik weet niet of het wel goed is als ik het zou doen. Tja, waarom windt het me op? Ik denk de spanning van het gepakt kunnen worden. Ik zou het ook erg lekker vinden als er een jongeman de deur open zou maken. Andere jongen van 16 jaar: ik ben 21 jaar. Mag ik dan geen belletje lellen? Wat is er mis mee? Jongen van 20 jaar: ik heb het gisteravond niet gedaan. Ik heb wel gewandeld, maar ik heb niets van belletje lellen en mezelf aftrekken gedaan. Als ik het zou doen, twijfel ik wel nog aan het klaarkomen buiten. Stel dat mensen het vinden... wat dan?? Andere jongen van 20 jaar: waarom zou ik op een politiebureau komen te zitten? Wat is strafbaar?

    21 jaar
    6 jaren geleden
  • Nou, voor zoiets komt de politie niet meer uit de stoel hoor, tenzij je het voor twee kinderen doet. Belletje lellen kinderachtig ? Beetje wel, maar het gaat denk meer om de spanning. Ik zou zeggen...probeer iets anders dat ook spannend kan zijn. Heve fun.

    20 jaar
    6 jaren geleden
  • Erg kinderachtig behalve dan het aftrekken in de natuur. Heb ik ook vaak gedaan en voelt nog veel geiler door de spanning. In bos enz. hangt trouwens geen camera, althans niet bij ons.

    22 jaar
    6 jaren geleden
  • Iedereen heeft tegenwoordig een videodeurbel of een camera aan de gevel. In de steden hangen de straten vol bewakingscamera's. Dus geef ik je op een briefje dat je binnen het uur op het politiebureau zit.

    20 jaar
    6 jaren geleden
  • probeer eens echt volwassen te worden.

    23 jaar
    6 jaren geleden
  • En ! Gelukt ? Als je gewoon ergens in de bosjes aftrekt en je spuit je zaad gewoon op de grond of in de bosjes of tegen een boom, dan is er niks aan de hand. Een natuurlijk product dat door de natuur wordt opgenomen. Het is geen misdrijf, kom op zeg ! Veel plezier.

    20 jaar
    6 jaren geleden
  • Hoop dat je het niet erg vind dat ik als meisje reageer... want ik kan me ergens wel voorstellen dat dit soort spanning je opwindt. Denk alleen goed na over de gevolgen. Niet alleen is het vervelend voor de personen bij wie je aanbelt, maar als je betrapt wordt op masturberen in het openbaar, heb je echt een probleem. Dus vraag je af of het wel verstandig is.

    19 jaar
    6 jaren geleden
  • Heey, bedankt voor je antwoord, jongen van 20 jaar! Haha, succes zal ik wel nodig hebben haha! Vind het wel spannend zeg! Als ik klaarkom trouwens, moet ik dat in de natuur laten, of ergens in doen? Ik ben bang dat mijn sperma dan wordt aangetroffen door iemand en dat ik dan zeik krijg snap je? Dat ze erachter komen dat ik dat ben geweest snap je!?

    21 jaar
    6 jaren geleden
  • belletje lellen? ff serieus zijn jullie 10 of zo??

    16 jaar
    6 jaren geleden
  • Waarom zou je.... Vind je het zelf niet een beetje kinderachtig? Waarom windt het je op? Een lekkere sekspartij met een geliefde is toch veel opwindender? Ga geen belletje lellen (je bent 21), en ga zeker niet buiten lopen aftrekken in een park.

    16 jaar
    6 jaren geleden
  • Doen. Kijk uit bij wie je lelt en daarna de spanning van het wegrennen en wel of niet gepakt woorden. En tot slot lekker ergens rukken. Ideaal om van spanningen af te komen. Succes en veel plezier.

    20 jaar
    6 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten