Skip to content
16 reacties
1170 weergaves

Condooms kopen

Ik wil graag condooms kopen maar heb geen vriendin. Wil ze hebben om te oefenen met omdoen ofzo. Is dit raar?

18 jaar
6 jaren geleden

16 Reacties

  • Als je verzekerd ben bij cz kan je ze aan vragen krijg je 50 condooms gratis

    19 jaar
    6 jaren geleden
  • Zeker niet. Mij lijkt het een heel goed idee om het geoefend te hebben met omdoen.

    15 jaar
    6 jaren geleden
  • je hoeft toch niet te bewijzen dat je een vriendinnetje of vriendje hebt als je condooms koopt. Gewoon met een strak gezicht kopen.

    23 jaar
    6 jaren geleden
  • Nee joh ik was zelf 15 en wou ook condooms om te testen hoe ze zaten ik durfte eerst niet dus ik ging een random café in (ik zag er ouder uit) en ging naar de jongens toilet om een condoom te halen. Enige awkward was dat ik hem er niet uitgedraaid kreeg en dus hulp daarmee kreeg maar gewoon doen.

    23 jaar
    6 jaren geleden
  • Ik heb wél jaartje geleden eens een gebruikte condoom gevonden van mijn broer van toen 15 jaar. Die sul had pas sex gehad met zijn vriendinnetje .. het condoom in een lege glas cola gezet in de badkamer. Waarschijnlijk erna fris gedoucht plus het glas dan vergeten. Hij was toen weggegaan met vrienden. Ik gebruik nog geen condooms dus ik wil het mijn pa weten .. Met het glas en het volle rubbertje dus op weg na mijn pa. Hij keek me echt verbaasd aan zo van die is niet van jou? Ik zei.. Duh nee van mijn broer. Toen kreeg ik gewoon omdat het moment daar was voorlichting over condooms. Dat ik het ook niet in de wc moet doorspoelen vanwege verstoppen. En het bij het plastic moest doen afval scheiding. Je kunt er een knoop in doen of je kiep het om in de wasbak. (wegspoelen) In dit geval draaide mijn vader het doodleuk het condoom in het colaglas . Ik zag hoe slijmerig het spul eruit het reservoir lekte. Nou ja, die dag wist ik alles over condooms!!!

    14 jaar
    6 jaren geleden
  • Ik heb de condooms vanaf mijn 15de gewoon in mijn tasje, net als een klein spuitbusje vaseline. (vind ik fijner dan glijmiddel) En ik gebruik alleen mijn eigen condooms. Heb ik 99,9% zekerheid dat met het condoom niets gebeurt is (zoals met een speld een gaatje door de dichte verpakking prikken) en dat ik niet zwanger raak. Zelfs mijn ''vaste'' vriend moet van mij, als hij erop wil een condoom om.

    17 jaar
    6 jaren geleden
  • Toen ik 16 was en achter de meiden ging aanzitten, hadden mijn ouders dat direct door. Op een avond kwam mijn (nochtans oerconservatieve) vader op mijn kamer met een pakje condooms. Hij zei : knul, mss heb je ze nu nog niet nodig maar gebruik deze alvast om te oefenen. Als ze op zijn, vraag je er maar nieuwe. Oja, asjeblief niet in het toilet gooien. Leeggieten, knoop erin en bij het huisvuil doen want ik heb geen zin om de ruimingsdienst te bellen. Ik viel zowat van mijn stoel.

    20 jaar
    6 jaren geleden
  • @J14 Ik hoop dat je gewoon aan het provoceren bent. Het klinkt niet echt realistisch maar voor de kleine kans dat iemand je gelooft of voorbeeld zou willen volgen. Het is nog veel belangrijker voor homo's (zoals mezelf) om condooms te gebruiken. Er zijn veel ziektes in omloop en relatief meer bij homo dan hetero jongens. Eens je bepaalde ziektes hebt, geraak je er niet meer vanaf. Be smart, fuck safe.

    17 jaar
    6 jaren geleden
  • Hoi gasten, heeft er al eens iemand aan gedacht dat je ook gewoon lekker zonder condoom kunt neuken. Ik neuk altijd zonder condoom en ik ben niet bang voor ziektes en zo want dat zie ik dan wel weer. Ik heb nog nooit een condoom gebruikt en ik weet ook niet echt hoe dat moet maar dat kan mij niet schelen. Ik neuk gewoon zonder condoom. Misschien komt dat ook wel omdat ik homo ben. Ik denk trouwens dat de meeste homo s gewoon zonder condoom neuken en in elkaars kont spuiten en zo.

    14 jaar
    6 jaren geleden
  • Ik had ze al gekocht toen ik 13 was om te oefenen, net al brand oefening op school regelmatig oefenen zorgt ervoor dat je de eerste keer niet aan t klungelen bent, ik had er veel baat bij van af mn 15,5 tot nu veel kunnen gebruiken:D

    19 jaar
    6 jaren geleden
  • Af en toe kocht ik ze ook wel om te oefenen. Dan ben je goed voorbereid. Nu heb ik regelmatig seks met verschillende meisjes en komt dat goed van pas.

    21 jaar
    6 jaren geleden
  • Ts hier: hebben jullie ook van te boren geoefend dan? Weet nog niet of ik ze ga kopen of bestellen heb gemeten maar moet volgens een maattabel de grootste maat hebben.

    18 jaar
    6 jaren geleden
  • Toen ik 14 jaar was had ik een vriendinnetje. Mijn stief pa wou me leren hoe ik condooms moet gebruiken. Best spannend voor mij en interessant . Hij deed het dus voor met een banaan heel grappig om te zien. Ik moest het dan een paar keer na doen. En ook vertelde hij over gescheurde condooms. Nu weet ik dat en ben op voorbereid met een meisje in bed te gaan. Ik heb mijn niet echte vader een keer bloot gespot met een condoom aan ! Die had net sex met een nieuwe vriendin. Ik was mijn tanden aan het poetsen. Kwam ie naast me staan mag ik effe . Ik zag dat hij de condoom uitrok en het omkiepte in de wasbak. Vies he zei ie dat witte slijm slul , spoelde het weg en liep alsof het normaal was. Ik was effe helemaal sprakeloos echt genant .

    16 jaar
    6 jaren geleden
  • Helemaal eens met de jongens hier. Je moet flink oefenen bij jezelf voor je echt gaat vrijen. Uit de verpakking nemen zonder hem te beschadigen (niet met je tanden openmaken!), spermatuitje vrijmaken, condoom afrollen, is het reservoirtje groot genoeg voor jouw sperma of gaat ie lekken langs onder? Zit hij te strak of net niet strak genoeg? Want dan kan hij afglijden bij het vrijen. Hoe verwijder je hem weer zonder morsen? Allemaal belangrijke dingen die je rustig bij jezelf moet geprobeerd hebben voor je echt gaat neuken. Het is echt niet zo evident.

    20 jaar
    6 jaren geleden
  • Ik denk niet dat dat raar is hoor. Ik zou je er niet druk om maken. Weet je al waar je ze gaat kopen: online of in een winkel (Kruidvat, Trekpleister enz.)?

    21 jaar
    6 jaren geleden
  • Nee hoor. Beter goed geoefend hebben voor je ze nodig hebt. Kan je ook zien of ze voor je goed passen. Heb je een ding met normale afmetingen?

    17 jaar
    6 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten