Skip to content
23 reacties
8472 weergaves

Iemand ervaring met een cockring?

14 jaar
6 jaren geleden

23 Reacties

  • Hey ik ben een jongen van 15 en heb gemastrubeert met een elastiekje hij zat 2 minuten vast tijdens erectie. Nu zit mijn penis al 2 dagen rood op die plaats. Verdwijnt dat rood? Pease help me

    15 jaar
    5 jaren geleden
  • Heb er wel eens een omheen gehad die trilde, heerlijk gevoel.

    Doe het vaak met een elastiekje of armand

    15 jaar
    6 jaren geleden
  • @j16 Oké, bedankt.

    15 jaar
    6 jaren geleden
  • Het naar voren komen van de ballen bij een stijve, was met die siliconen cockring ook opgelost. Ze werden nu echt omlaag gehouden.

    16 jaar
    6 jaren geleden
  • @j16 Laat nog even weten hoe dat ging met dat elastiekje! Ik ben benieuwd of je je ballen op die manier omlaag kon houden. ;)

    15 jaar
    6 jaren geleden
  • Mijn buurjongen liet zien dat hij bij het kijken naar opwindede pornobeelden, met een COCKRING GRIJS SILICONEN vanzelf klaar kwam. Toen ik hem ook uit probeerde, ervoer ik het zelfde. Deze ring was 5mm dik 8 mm breed glad en elastisch. Het hoogtepunt was heftiger dan met gewoon aftrekken.

    16 jaar
    6 jaren geleden
  • Ik vind het eigenlijk wel leuk als een bal omhoog schiet maar dat gebeurt alleen met de rechterkant bij mij.
    De linkerkant kan ikzelf naar boven brengen als ik lang in een koud zwembad ben geweest, maar met de rechterkant gebeurt dat vanzelf.

    Ik zal eens proberen met zo een elastiekje van een van mijn zussen rond de ballen te doen en zien of dat de rechterkant dan niet naar boven gaat.

    16 jaar
    6 jaren geleden
  • @j19 Ja, ik vind het ook niet erg als mijn ballen omhoog schieten. Druk jij ze daarna ook weer voorzichtig terug in je balzak? Of wacht je totdat dat spontaan gebeurt?

    15 jaar
    6 jaren geleden
  • Ik vind het juist lekker voelen als mijn ballen omhoog schieten, soms verdwijnen ze helemaal in mijn buik, vlak naast mijn piemel. Ik denk wel dat een cockring dat zou voorkomen, als je je ballen er tenminste ook doorheen schuift.

    19 jaar
    6 jaren geleden
  • @j21 Ik bedoelde dat de ballen dan 'omhoog schieten' bij masturbatie. Dan zou een cockring of elastiek de ballen in de balzak kunnen houden.

    15 jaar
    6 jaren geleden
  • Ik heb zelf zo een ring die om je balzak en penis kan en is eigenlijk een sieraad net als een ring om je vinger, die kun je altijd om houden omdat er niets afgekneld wordt.
    Als je een rubberen of siliconen ring bedoeld die strak en alleen om je penis schacht gaat bedoeld om langer een stijve te houden daar heb ik er ook een van.
    Belangrijk is dat je de juiste maat hebt zo dat de ring niet veel te strak zit en ja je stijve blijft langer stijf, ik vindt het niet prettig en heb het eigenlijk ook niet nodig dus gebruik hem niet en die sier ring eigenlijk ook nooit.
    Ik denk dat een jongen van jouw leeftijd dit ook niet nodig heeft

    19 jaar
    6 jaren geleden
  • Kijk, ik heb dit ook maar van horen zeggen. Er zouden vaker ongelukken gebeuren met cockrings. Jongens die in slaap vallen met hun cockring nog om en die ontwaken met een afgestorven geslachtsdeel wat moet geamputeerd worden. Je hoort natuurlijk van alles maar ik zou hier toch erg voorzichtig mee omgaan. Bv. nooit gebruiken wanneer je alleen slaapt.

    20 jaar
    6 jaren geleden
  • Jongen van 14 jaar: ik heb echt geen idee. Misschien kun je informatie vinden op internet. Maar ik zou dan wel oppassen met hetgeen je allemaal leest. Ik weet niet waar je echt betrouwbare hulp/informatie kan krijgen.

    21 jaar
    6 jaren geleden
  • Ts hier. Jammer dat er niemand ervaring heeft.

    Jongen 21. Weet je hoelang je een cockring om mag hebben?

    14 jaar
    6 jaren geleden
  • Jongen van 15 jaar: ik heb geen idee. Wat bedoel je precies met: zodat hun ballen niet omhoog schieten? Met seks? Met masturbatie?

    21 jaar
    6 jaren geleden
  • Gebruiken sommige jongens ook zo'n ring, zodat hun ballen niet omhoog schieten, denk je? Dat heb ik zelf nog weleens. Ik kan me voorstellen dat dat ook een reden kan zijn om een ring of elastiek om je penis te doen.

    15 jaar
    6 jaren geleden
  • Jongen van 15 jaar: ik denk dat mensen het als lekker ervaren, omdat er voor een bepaalde tijd een grotere hoeveelheid bloed in je penis blijft zitten. Je hebt dus een lange tijd een erectie (er zit natuurlijk altijd bloed in je penis, maar bij een erectie een grotere hoeveelheid). Dit bloed kan er met een cockring of elastiek moeilijker uit, maar dat geldt ook voor de andere kant: in. Te lang zou ik niet echter aanraden, aangezien er op een gegeven moment ook zuurstofrijk bloed door de penis moet stromen. Ik weet niet zeker of dit klopt.

    21 jaar
    6 jaren geleden
  • Wat is er zo lekker aan zo'n cockring of elastiek om je penis?

    15 jaar
    6 jaren geleden
  • Ik heb geen ervaring met een cockring, maar wel met een elastiek bijvoorbeeld. Ik zou er wel voorzichtig mee zijn (met een elastiek): je penis (en balzak misschien ook, als je dat wil) moet(en) natuurlijk niet worden afgekneld. Gelukkig is het, denk ik, wel mogelijk om een elastiek door te knippen, stel dat het te strak om je penis zou gaan zitten.

    21 jaar
    6 jaren geleden
  • Een echte cockring heb ik niet maar ik heb wel zo een elastiekje van één van mijn zussen gebruikt waar ze haar paardestaart mee vastbindt.

    16 jaar
    6 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten