Skip to content
10 reacties
2903 weergaves

Naakt met collega's...

Hoi! Ik ga over een weekje waterskiën met collega's als teamuitje. Dit hebben we al is eerder gedaan en toen droegen we een wetsuite met een onderbroek eronder. Die x was ik ook later met omkleden omdat de rest al ging omkleden toen ik nog een ronde aan het waterskiën was met nog een vrouwelijke collega. De kleedkamer was daarom ookal leeg toen ik daar aan kwam en kon mij daarom op alle gemak weer omkleden, immers is je onderbroek dan nat en moet je een ander aantrekken. Het probleem waar ik nu tegen aan loop is dat ik bang ben dat ik dit x wel zal moeten omkleden met al mijn collega's erbij. Er zijn geen aparte kleedkamers en ook geen aparte douchehokjes etc. Ik zelf vind dit het heel vervelend en awkward. Zeker als je net uit het koude water komt. In erectie toestand ben ik wel groot geschapen (lees bijna 19cm) maar in slappe toestand wel heel klein ben. Ik ben dan ook een echte groeier wat ik zelf heel vervelend vind met dit soort gelegenheden. Het gaat trouwens niet perse daarom maar ik vind het gewoon niet fijn om met andere mannen naakt in 1 kleine ruimte te zijn. Ben ik de enige met deze schaamte en wat moet ik doen?! Groetjes -T

16 jaar
6 jaren geleden

10 Reacties

  • Je hoeft je niet te schamen hoor. Zorg er gewoon voor dat je een stijve hebt want dan gaan ze raar opkijken hoor :-). Vinden ze dit raar dat je een stijve krijgt zeg je gewoon: ik heb nog nooit andere mensen naakt gezien dus daarom denk ik dat ik er één heb.

    15 jaar
    6 jaren geleden
  • Ik snap je wel. Maar iedereen heeft dat toch. Zij vinden het misschien net zo eng als jij. Het is juist raarder als je gaat zitten wachten tot ze klaar zijn. Je hoeft niet als eerste naakt te gaan; je kunt gewoon wachten totdat iemand anders het doet. Dan doe je gewoon hetzelfde.

    16 jaar
    6 jaren geleden
  • Bedankt voor alle reacties. Jongen 17 bedankt voor je tips. Iemand anders nog tips?

    16 jaar
    6 jaren geleden
  • Jongen van 16: ik heb dat ook, ik ga ook niet snel naakt bij mannen en ook niet bij vrouwen, ik vind het ook awkward

    15 jaar
    6 jaren geleden
  • Er zijn misschien wel wat technieken. Treuzelen voor het omkleden. Net voor iedereen gaat omkleden naar toilet gaan. Daarna heel langzaam omkleden. Een hoekje kiezen is ook een mogelijkheid. Als je durft kan je in toilet ook jezelf wat opwrijven tot kwart stijf. Al ben je misschien niet zo klein als je denkt. Wat is je slappe lengte?

    17 jaar
    6 jaren geleden
  • TS maar vorige keer heb je ook met een meisje een extra rondje gedaan toch ? Je kan ook eerder weggaan om je om te kleden. En dan, er zijn meer manieren om je om te kleden hoor. Van helemaal bloot midden in de ruimte tot in een hoekje met een lang t shirt aan en dan snel uit je zwembroek en snel je halfnatte boxer in. Niet moeilijk doen ,dude. Hoe doe je het dan na sporten ? thuis douchen !

    20 jaar
    6 jaren geleden
  • TS hier
    Jongen 20 jaar; Omdat ik niet in m'n eentje kan gaan zeggen jow ik ga nog een ronde, er moet dan wel iemand bereid zijn mee te gaan..

    16 jaar
    6 jaren geleden
  • Iedereen is toch naakt geboren. Het is toch niet erg als anderen jou naakt zien. Iedereen heeft toch hetzelfde.

    17 jaar
    6 jaren geleden
  • En waarom niet net als vorig jaar een extra rondje doen en je omkleden in een lege kleedkamer ? Heb er geen probleem mee, dude. Er zullen collega's zijn met een grotere maar ook met een kleinere. Veel plezier !

    20 jaar
    6 jaren geleden
  • ik snap jou echt niet. waarom moet je je schamen als je naakt bent met maten van t sport. we zijn toch allemaal een beetje gelijk als we naakt zijn? verschillen zijn juist leuk en soms zelfs wat opwindend. iedereen krijgt wel eens een stijve pik. zou me dus echt geen zorgen maken. gewoon doen!

    14 jaar
    6 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten