Skip to content
8 reacties
1244 weergaves

Ervaring naakt

Wat zijn jullie ervaringen/verhalen m.b.t. naakt in een groep, naakt met 1 of een paar mensen, anderen aan je piemel laten zitten, e.d.?

15 jaar
6 jaren geleden

8 Reacties

  • Nou ja, jongen17, we snappen wel dat onze rector bezorgd is om het imago van de universiteit. Daarvoor zit hij daar. Achteraf bekeken zou de versie met piemels mss minder goed verkopen. Want het is de bedoeling dat we in 2019 op alle meisjeskamers van de Benelux hangen en niet alleen in homobars. Maar toch is de pit nu een beetje uit het project. We zijn met 25 jongens en we hebben alle 25 krak hetzelfde (roeiers)kontje maar wel 25 verschillende penissen. Gelukkig hebben we, net als jij toen, een hele goeie fotograaf en mss wordt het toch nog wat ondanks de censuur.

    20 jaar
    6 jaren geleden
  • Net zo gauw de moed opgeven jongen 20, maar kijk eerst eens wat het zaterdag wordt, gelijk hebben jullie zonder piemels, gaat toch om het lijf zelf, piemel is wel heel intiem en leidt af, beetje stoer erotische plaatjes is ook mooi, en kan niemand moeilijk over doen.

    17 jaar
    6 jaren geleden
  • Ach jongen17. Bedankt voor jullie belangstelling maar ons project wordt alsmaar zwakker. We hadden dus een heel geinige photoshoot met iedereen piemelnaakt. Maar dat gaf een storm van verontwaardiging. Zaterdag doen we een shoot zonder piemels. Kijken wat het wordt. Onlangs citeerde een jongen in een andere topic Willem Elsschot : Tussen droom en daad staan wetten in de weg en praktische bezwaren.

    20 jaar
    6 jaren geleden
  • Goed idee jongen 20, en helemaal als jet voor een goed doel is.Die Warwick Rowers laten zien dat naakt heel mooi kan zijn en veel plezier kan geven. Al moet je hun niet na doen, maak er iets van jezelf van, je kunt een fotograaf inhuren, maar misschien ook zelf de foto's maken.Dan is het toch iets moois voor later, kun je zeggen zo zag ik er uit, heb zelf ook een aar naaktfoto's laten maken door een hobbyfotograaf, echt mooie erotische foto's wel zonder piemel,dat hou ik voor mezelf. Maar wens jullie succes en laat je niet tegen houden, wedden dat je ouders en je vriendinnen en al die anderen het heel mooi zullen vinden. Mijn ouders hadden ook zo iets,moet dat nou en toen ze het zagen begrepen ze het wel en vonden het mooi.

    17 jaar
    6 jaren geleden
  • @Jongen 20. Warwickrowers gegoogeld. Gaaf dat jullie dat ook durven. Mijn twee zussen en hun vriendinnen willen alvast een kalender. Succes.

    17 jaar
    6 jaren geleden
  • ook wel met de scouts op kamp gaan we wel s naakt zwemmen en zitten we bloot wat te chillen. is eerst wel wat gek. en soms krijgt er een een stijve.dan krijgen er wel meer dat

    14 jaar
    6 jaren geleden
  • Voornamelijk met voetbalteam, na de wedstrijden douchen we gewoon altijd allemaal naakt. Denk ook dat dat nog altijd goed is om te doen. Aangezien je toch minder preuts wordt, etc. tegenover team voor de rest/ maakt band beter. Zijn bijvoorbeeld ook bijvoorbeeld afgelopen zomer een keer met hele team naar een naaktstrand gegaan, is dan ook wel grappig als groep met 15 tot 17 jarige, aangezien je die daar niet veel ziet, en daar beetje gek gedaan met zijn allen.

    16 jaar
    6 jaren geleden
  • Wij zitten plannetjes te maken voor een naaktkalender met de jongens van de roeiclub. Zoals de Warwick rowers ieder jaar doen. En de opbrengst voor een goed doel natuurlijk. Maar we botsen op heel wat obstakels. Jaloerse vriendinnen, ouders die het niet zien zitten en een veto van onze rector. Maar we geven niet op. Als het lukt, horen jullie nog van me waar ie te koop is.

    20 jaar
    6 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten