Skip to content
22 reacties
1926 weergaves

Tatoo in schaamstreek

Hey zo als hier boven wil ik heel graag al sinds mn 12e een tatoo aan de rechter kant van mn lies als je de v hebt onder je sixpack bij je lies daar in het chinees een speciale text. Maar ik durf dit niet aan mn ouders te vragen want mn ouders zouden dan mee moetten voor toestemming en ja ik heb liever niet dat mn moeder me daar naakt ziet liggen tijdens t zetten van die tatoo en ik weet nog niet eens of ze dit goed keuren.

15 jaar
6 jaren geleden

22 Reacties

  • Helemaal met je eens j16

    12 jaar
    6 jaren geleden
  • Deels mee eens. Een tattoo kan erg persoonlijk zijn, maar een pistool tussen je ogen laten zetten dan ben je volgens mij gestoord. En een piercing door je snikkel heen laten jenzen vind ik idd ook verminking. Dan heb je denk ik een behoorlijk gebrek aan zelfrespect of je bent totaal seksueel frustie.

    16 jaar
    6 jaren geleden
  • Vermink je lichaam niet!

    20 jaar
    6 jaren geleden
  • Je moet het natuurlijk zelf weten, maar ik vermink mijn lichaam niet. Vooral bij meisjes vind ik het niet aantrekkelijk. Ik vraag me af hoe die tatoeages er uit zien als je ouder wordt en rimpels krijgt. Het is heel duur die met laser te laten weghalen als het al lukt. Ik vind naakte lijven zonder van dit soort "versieringen" mooi en kijk er graag naar. Je kan als je het graag eens wilt proberen ook van die plakplaatjes nemen. Lijken vaak echt, maar zijn als je er genoeg van hebt makkelijk te verwijderen.

    19 jaar
    6 jaren geleden
  • Ik vind tattoo's echt lelijk. Sorry maar een gewoon, natuurlijk lichaam is veel mooier. Vooral als je gewoon een tekst of zo wil plaatsen, waarom onthou je die tekst niet gewoon. Het is niet alsof je de naam van je lief zou vergeten en dan even naar je tattoo moet kijken. Een tekening vind ik ook niet mooi, zeker niet als het iets vies is. Denk goed na of je dit wil doen, het staat voor de rest van je leven op je lichaam en het gaat er niet gemakkelijk af.

    13 jaar
    6 jaren geleden
  • Ik heb helemaal niets met tattoo's, vind het niet meer dan je lichaam verminken. Is het ''noodzakelijk'' om bijvoorbeeld een lelijk litteken wat ''in het zicht'' zit te maskeren, dan vind ik het kunnen. Maar zoals een paar dagen geleden op een foto in de krant, een pistool tussen de ogen getatoeëerd omdat je van wapens houd. Ik vind een tattoo helemaal niets, heb mijn vriend laatst zelfs verboden om mijn naam in zijn nek te laten tatoeëren. Als je het doet zoek je maar een andere vriendin met dezelfde naam.

    17 jaar
    6 jaren geleden
  • Mijn papa heeft toevallig een tattooshop en piercings. Ik wil daar ook werken als artiest dus ik mag veel meekijken met toestemming van de klant. Bij volwassen mannen kan zijn Cock niet meer groeien. Bij jongens van 13-16 jaar is er een groei elke jaar van minimaal 1-2 cm. Dus af te raden voor puber jongens. Ook je schaamhaar dat als jij het nog niet gedaan had wordt vlug met een tondeuse en scheermesje weggehaald. Als je een tattoo op je penis wilt is het beste resultaat als die half stijf is of vol in erectie . Mijn pa heeft daar een handig trucje voor op het TV scherm staat porno aan. Er mag ook niemand in de tattoo ruimte komen deur gaat dicht uit privacy. Door het trillen of een spier reflectie kan tijdens het tatoeëren tot ejaculeren komen. Mijn vader waarshuwt voor alles wat kan gebeuren maar hoeft niet. 

    14 jaar
    6 jaren geleden
  • Als die tekst iets betekent wat je leuk vindt, waarom moet het dan vlak naast je lul. Dat is niet hoe je respect toont

    15 jaar
    6 jaren geleden
  • Jongen 14. Moet je piemel dan stijf zijn als je daar een tattoo wil?

    13 jaar
    6 jaren geleden
  • J14 en toen werd je wakker????

    12 jaar
    6 jaren geleden
  • Hey ts, ik wil ook nog een tattoo op mijn piemel en ik twijfel tussen een roos of een piemel als tattoo. Waarschijnlijk wordt het een tattoo van een piemel die ik dan op mijn piemel laat zetten.

    14 jaar
    6 jaren geleden
  • Hoi ts van 15. Ja, ik heb in mijn blote kont op de bank gelegen en ook in mijn bloot bovenlichaam. Ja, ik heb gewoon naakt op de bank gelegen in die tattoo winkel maar ik vond da best wel geil hoor. Mijn vader is mee gegaan toen ik die tattoo liet zetten. Mijn ouders vonden dit okee. Ik mocht die tattoo direct laten zetten hoor dat was geen enkel probleem. Ik was 12 jaar toen ik die tattoo liet zetten. Ondertussen heb ik nog al een tattoo laten zetten zo van juist boven mijn piemel tot 25 cm boven mijn navel.

    14 jaar
    6 jaren geleden
  • Hey ik ben ts @j14 hoe oud was je toen je hem liet zetten en hoe reageerde je ouders en de gene die de tattoo ging zetten, moest je naakt op die bank liggen of niet en waren je ouders hier bij of niet

    15 jaar
    6 jaren geleden
  • Ik heb een tattoo van vlak naast mijn piemel zo tot 30 cm verder op mijn been. Mijn ouders maakten daar geen probleem van. Ik kreeg ze direct.

    14 jaar
    6 jaren geleden
  • Persoonlijk vind ik tattoos lelijk. Ikzelf zal er nooit laten zetten.

    17 jaar
    6 jaren geleden
  • Als je het niet aan je ouders durft te vragen en je schaamt voor je lichaam, durf je dan wel in je blootje bij een tattooeerder te gaan liggen?
    Als je 16 bent mag je zelf bepalen wat je met je lichaam doet, dus je kunt ook nog even wachten, je bent immers al 15.

    19 jaar
    6 jaren geleden
  • Nee ik vindt die tatoo echt vet en zal het inderdaad moetten vragen maar het is niet echt in de schaamstreek maar het zit echt in die v echt bij je liezen en je bekken dus van uit de navel hoogte tot ongeveer bij je schaamhaar en dan helemaal aan de linker kant.

    15 jaar
    6 jaren geleden
  • Als je het echt graag wil moet je het toch gaan vragen. Als je het niet vraagt dan weet je zeker dat die tattoo er niet komt. Als ik jou was zou ik eerst vragen of je een tattoo mag en nog niet over de plek waar je die wil. Zo erg is het toch niet dat je ouders je bloot zien.

    13 jaar
    6 jaren geleden
  • waarom wil je dat in je schaamstreek?

    14 jaar
    6 jaren geleden
  • Neem een watervaste viltstift, blijft wel een paar dagen zichtbaar.

    23 jaar
    6 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten