Skip to content
23 reacties
3507 weergaves

Eikel aanraken

Raken jullie je eikel ook aan bij het aftrekken? En hoe doe je dat dan? Met je hele hand of een paar vingers? Vroeger deed ik dat niet, maar nu raak ik het topje van m'n eikel vaak aan en ook mijn eikelrand en onder dat randje.

18 jaar
6 jaren geleden

23 Reacties

  • Toen ik nog een voorhuid had die de eikel bedekte eed het wel een beetje pijn om aan e eikel te komen: die was veel te gevoelig om het fijn te vinden.

    Maar toen aan 12-13 mijn piemel begon te groeien is mijn voorhuid vergeten mee te groeien en mijn eikel is nu bijna altijd bloot (voorhuid komt tot net boven het randje van de eikel.

    Nu kan ik wel aan mijn eikel wrijven zonder dat de gevoeligheid pijnlijk wordt. Maar ik gebruik meestal wel speeksel of voorvocht als ik de eikel masseer.

    16 jaar
    5 jaren geleden
  • de eikel is heel gevoelig en daarom is er de voorhuid om die te beschermen, vochtig te houden en het heerlijke gevoel erin te bewaren (als je voorhuid weg is, wordt de eikel droog en verliest zijn gevoeligheid : daarom nooit laten besnijden als het medisch niet nodig is )
    het is dus normaal dat de eikel bij aanraken een heerlijk gevoel geeft ook onderaan de eikel is , met wat voorvocht of speeksel, bij aanraken een zeer heerlijk gevoel ook het toompje, het velletje onderaan de eikel die de eikel met de piemel verbindt is zeer gevoelig en men kan heerlijke momenten beleven als je dat aanraakt en soms met voorvocht of speeksel lichtjes masseert Het pisgaatje kun je ook met voorvocht, die uit het pisgaatje komt, inwrijven, en desnoods je pinkvinger erin duwen : dit alles maakt deel uit van de eikel die een zeer gevoelig orgaan is, maar je veel plezier verschaft als je daarmee gaat spelen !!!

    21 jaar
    5 jaren geleden
  • Het randje onder je eikel is ook een supergevoelig plekje. Fijn om met een beetje voorvocht of spuug over te wrijven.

    17 jaar
    5 jaren geleden
  • @j18 Hoe reageert een andere jongen daar meestal op? Want je eikel is ook een gevoelige plek...

    18 jaar
    6 jaren geleden
  • Ja, dat doe ik. Ook als ik iemand anders onder handen neem. 

    16 jaar
    6 jaren geleden
  • Ja, als je je voorvocht gebruikt kun je je eikel ook makkelijker en lekkerder strelen. Echt fijn. Een handig natuurlijk glijmiddel!

    18 jaar
    6 jaren geleden
  • Ik trek me af met m'n hele hand of tussen wijs- en middelvinger + duim en ga dan zo ver mogelijk naar achteren en weer terug met m'n voorhuid over m'n eikel. Soms ga ik ook zachtjes over mijn eikelrand en aanhechting van m'n voorhuid, toompje geloof ik, en smeer voorvocht altijd over m'n eikel en in het plasspleetje.

    22 jaar
    6 jaren geleden
  • Als ik m'n voorhuid naar beneden hou en met m'n andere hand m'n eikel pak en dan erom draai wordt ik helemaal gek van het gevoel. Moet wel iets van glijmiddel gebruik.

    23 jaar
    6 jaren geleden
  • Ja, ik raak m'n eikel voorzichtig aan met een paar vingers.

    15 jaar
    6 jaren geleden
  • @j16 Ja, ik gebruik meestal ook wat speeksel als ik over dat randje wrijf. Het is een heel gevoelige plek.

    17 jaar
    6 jaren geleden
  • @j17 Onder de eikel aan het randje wrijven is heel lekker maar dan moet ik wel wat speeksel of zonnebadolie gebruiken, anders wordt het snel piinlijk.

    16 jaar
    6 jaren geleden
  • @j17 Ja, super gevoelig!

    18 jaar
    6 jaren geleden
  • En wrijven jullie weleens met een vinger over het randje onder je eikel? Dat is ook heel fijn.

    17 jaar
    6 jaren geleden
  • heerlijk gevoel

    22 jaar
    6 jaren geleden
  • @j16 Ik smeer mijn voorvocht ook vaak uit over mijn eikel. Grappig dat jij ook over het spleetje wrijft: dat doe ik ook weleens. Ook dat is een heel gevoelig plekje.

    17 jaar
    6 jaren geleden
  • Als ik me aftrek gaat m'n voorhuid vanzelf op en neer over de eikel. Bovendien 'masseer' ik die extra als er voorvocht komt, maar kom dan te snel klaar dus doe dat maar soms, als de nood echt hoog is zeg maar.

    22 jaar
    6 jaren geleden
  • Gewoon over mijn eikel wrijven is niet plezant. Maar als ik wat voorvocht heb dan smeer ik de eikel ermee in dan is het wel plezant.

    En als ik veel voorvocht heb dan wrijf ik lichtjes over het spleetje met een vinger. Meestal moet ik mij dan inhouden om niet te snel klaar te komen.

    16 jaar
    6 jaren geleden
  • is ook lekker

    22 jaar
    6 jaren geleden
  • Ja, dat vind ik heel lekker. Ik maak mijn eikel vaak een beetje vochtig en masseer 'm dan met mijn duim.

    17 jaar
    6 jaren geleden
  • droog en voorzichtig.

    22 jaar
    6 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten