Skip to content
88 reacties
2077 weergaves

Jongens met tattoo tussen de 12 en 15 jaar

Zijn er hier jongens tussen de 12 en 15 jaar met een tattoo, zo ja: Wat en waar? Mocht het gelijk van je ouders? En wat zijn de reacties?

15 jaar
6 jaren geleden

88 Reacties

  • @j16. Ja, ik was er bij toen hij stierf en ja, wij hadden verkering. Hij had een zeldzame vorm van leukemie.hij heeft van een neef beenmerg gekregen maar dat sloeg niet aan. Er kwamen uitzaaiingen bij in de botten. Hij had veel pijn. De dag van zijn overlijden had hij geen pijn meer. Hij overleed heel rustig in zijn slaap.

    15 jaar
    5 jaren geleden
  • @j15, hadden jullie verkering? Was je er bij toen hij overleed? Ik ben mijn vriend kwijtgeraakt door een verkeersongeval. Ik heb het gezien. Wij hadden verkering. Wij hadden de zelfde tattoo. Ook een achtvorm met love, met onze beginletters op de rechter arm. Zijn naam staat op mijn linker arm. En hij heeft zelf een ontwerp gemaakt, die nu op mijn onderrug en billen staat.

    16 jaar
    5 jaren geleden
  • Sterkte j15

    12 jaar
    5 jaren geleden
  • Ik heb een tattoo op mijn rechter bil en heup. Het is een vorm van een 8 met twee handen en de naam van mijn overleden beste vriend. Hij overleed vorig jaar aan leukemie. Hij was mijn alles en mis hem nog iedere dag! Met zijn ouders heb ik een hele goede band. Mag in zijn kamer wanneer ik wil.

    15 jaar
    5 jaren geleden
  • J13. Mijn vader vond het niets, mijn moeder had meer zoiets van... Als je het zeker weet. Was net 13 toen ik m kreeg. Ze zagen ook dat de littekens lelijk waren. Dus toen mocht het. Geen spijt van...

    14 jaar
    6 jaren geleden
  • @jongen14 Leuk dat je nu al een tattoo hebt. Hoe oud was je toen je die tattoo kreeg? Vonden je ouders het gelijk goed?

    13 jaar
    6 jaren geleden
  • Toen ik 10 was ben ik aan mijn beide heupen geopereerd. De littekens waren niet mooi en daarom heb ik tattoo's. En ik vind het ook mooi staan. Eigenlijk is het 1 tattoo. Hij begint op mijn linker bovenbeen, over de heup naar mijn bilnaad. En via de rechter heup naar mijn bovenbeen. Het is een rozenriem met een slang en dolfijnen. Toen ik 8 was kreeg ik problemen met lopen. Toen naar het ziekenhuis en toen bleek dat mijn heupen bij iedere beweging uit de kom gingen. Ik moest eerst uit een bepaalde groeifase zijn voor ze konden opereren. En ze moesten botweefsel van mij kweken om de heupkommen te versterken. Kan voor 98% goed lopen, kan alleen niet hard rennen.

    14 jaar
    6 jaren geleden
  • Een beetje waardeloos verhaaltje j14, iedereen doet het op zn eigen manier en daar moet he je verder niet mee bemoeien PUNT

    12 jaar
    6 jaren geleden
  • Graag wil ik een vraag stellen aan de jongens die op hun 11de, 12de, 14de of 15de een of meer tattoos hebben laten zetten om een periode af te sluiten of als eerbetoon aan iemand. Ik hoop dat jullie dit niet respectloos of kwetsend vonden, want zo bedoel ik het absoluut niet.
    Zijn jullie niet bang dat de tattoo er op volwassen leeftijd anders uit gaat zien omdat je nog groeit of omdat er lichaamshaar doorheen gaat groeien?
    Zelf heb ik niets met tattoos. Wij hebben een andere manier gevonden om onze overleden gezinsleden nabij te hebben.
    Uiteindelijk moet ieder voor zichzelf iets vinden dat voor hem een bijzondere betekenis heeft, dat is erg waardevol.

    14 jaar
    6 jaren geleden
  • Heftig j15. ik weet wat je daarbij voelt om een ouder te verliezen. Mijn moeder overleed 2 jaar geleden door een hersenbloeding. Zij was 39. Haar lievelingsdieren waren dolfijnen. Had ze ook een tattoo van. Ik heb m op mijn rechter heup en bil.

    15 jaar
    6 jaren geleden
  • J15 mooi gebaar naar je vader toe

    12 jaar
    6 jaren geleden
  • Ik heb sinds een maand een tattoo gekregen op mijn kontje. Een vlinder in de wolken met de naam van mijn vader. Hij kwam om bij een ongeval toen er een vrachtwagen achter op zijn vrachtwagen klapte. Hij kwam op de vrachtwagen voor hem. Dat ie op mijn kontje zit heeft 2 redenen. Mijn vader noemde mij altijd kontje, omdat ik vrij smal ben en ik altijd bloot wil zijn. En van mijn moeder mocht ik de tattoo wel maar op een plek dat ie niet gelijk opvalt.mijn vader was een stoere beer van een kerel. Maar hij was gek op mij en ik op hem!!!

    15 jaar
    6 jaren geleden
  • Heb een dolfijn en een lieveheersbeestje op mijn billen en een vuist met een duif onder op mijn buik. Ik mocht ze wel maar niet voor iedereen zichtbaar. Ik ben heel erg gepest op school. Vandaar de tekens op mijn lichaam. Ik ben tegen geweld (lieveheersbeestje) Dolfijn is omdat ik me nu super voel en de vuist met de duif staat voor vrede. Meer wil ik niet. Dit heeft voor mij een hele diepe betekenis

    14 jaar
    6 jaren geleden
  • Ik wil een tattoo maar mag het niet van mijn ouders. Ze stonden uiteindelijk wel een piercing toe. Heb er 1 in mijn navel

    14 jaar
    6 jaren geleden
  • Ik heb de naam van mijn beste vriend op mijn pols laten zetten. Wij houden zo veel van elkaar als vrienden. Hij had tranen in zijn ogen want hij vond het heel speciaal.

    15 jaar
    6 jaren geleden
  • Ik mag hem wel van mijn vader maar niet van mijn moeder

    12 jaar
    6 jaren geleden
  • Als ik die rot tijd niet had gehad zou ik misschien later tattoos hebben genomen. En ik heb ze echt niet om te laten zien hoe stoer ik ben. Dat ben ik niet. Ja, ik voel me er super goed bij. En dan kijken mensen maar vreemd naar mij. Ik laat niet alles vol kalken hoor. Misschien nog 1 ergens op mijn onderbuik of zo.

    14 jaar
    6 jaren geleden
  • Hey, kijk @j14, dat zeg ik op mijn beurt ook weer, 'laat andere maar denken, het is mijn eigen mening.' Maar ik hoop wel dat ik anderen op andere gedachten kan brengen. Het is MIJN mening, dat die van jou anders is respecteer ik. Maar IK vind het respectloos naar je lichaam toe. Kijk, ik zie er goed uit, en ik moet er ff niet aan denken om mijn lichaam te laten 'volkliederen' met tattoo's. Maar ik snap ook dat het een aandenken kan zijn, of een afsluiting, hoe je het zelf zegt. Ik ben 16, maar als ik lees dat je op je 11e je 1e had, echt gast, ik vind t niks, en ik weet dat veel anderen echt raar naar je kijken, of je als aso zien, maar misschien voel jij je daar het prettigst bij.

    16 jaar
    6 jaren geleden
  • Respectloos voor je lichaam is verwaarlozing, slechte hygiëne. Tattoos hebben is persoonlijk. Mijn eerste kreeg ik toen ik nog net 11 was. Dat was een afsluiting van een rot tijd in mijn leven waar ik verder niet op in wil gaan. Hij zit op mijn rechter bovenarm. Ik heb nu al meer. Op mijn onderrug en billen. Wat voor mij ook een betekenis heeft. Laat anderen er van denken wat ze willen. Het is mijn lijf en van niemand anders

    14 jaar
    6 jaren geleden
  • @j16 Waarom vind je dat respectloos naar je lichaam?

    12 jaar
    6 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten