Skip to content
9 reacties
8673 weergaves

Klaar komen tijdens het fietsen

Hallo jongens en meiden (die zullen het ongetwijfeld ook lezen en willen reageren)     Ik was eergister aan het fietsen op de racefiets en na ongeveer 5 minuten gefietst te hebben met mijn stijve kwam ik spontaan klaar in mijn broekje.     Zijn er hier jongens die dat ook wel eens hebben meegemaakt of zijn er ook meiden die wel eens klaargekomen zijn op de (race)fiets??     Ben benieuwd naar jullie ervaringen.

17 jaar
6 jaren geleden

9 Reacties

  • Hier TS

    @ jongen17: ik had een natte plek in mijn kruis door de sperma; was eigenlijk bijna niets van te zien omdat ik gelukkig mijn zwarte broekje aan had en niet mijn lichtblauwe.

    Thuis ben ik meteen onder de douche gegaan met mijn fietsbroekje aan om hem schoon te spoelen, daarna heb ik em aan de waslijn buiten te drogen gehangen.

    17 jaar
    6 jaren geleden
  • waren gisteren aan het fietsen met een paar andere jongens en enkele hadden een zeer stijve pik, ik en een andere vriend hebben ons afgetrokken terwijl de anderen rond keken of er niemand was

    17 jaar
    6 jaren geleden
  • Ik zit ook regelmatig op de racefiets, maar dan draag ik meestal een wijder broekje, ik durf niet zo goed in zo'n strakke fietsbroek. Ik heb geprobeerd al fietsend te plassen zoals een wielrenner doet, maar dat lukt me niet. Maar ik fiets vaak op een stille weg en dan haal ik mijn piemel uit mijn broek en trek ik me af, en dan kom ik ook klaar. Soms denk ik er alleen maar aan om dat te gaan doen en dan kom ik ook wel eens spontaan klaar gewoon in mijn sportbroekje. Dan fiets ik altijd even door tot het weer grotendeels is opgedroogd, anders weet ik niet wat ik mijn moeder moet vertellen.

    17 jaar
    6 jaren geleden
  • Jazeker! gelukkig was ik toen nog niet in de pubertijd. Ik wist niet wat me overkwam en zou van de fiets vallen. Ik was denk ik zo'n 8/9 jaar.

    23 jaar
    6 jaren geleden
  • Nee, nooit gehad. Wat heb je gedaan? Was het erg zichtbaar?

    17 jaar
    6 jaren geleden
  • Ik heb mezelf wel een paar keer gestreeld tijdens het fietsen op een eenzame landweg maar ik ben nooit kunnen klaarkomen.

    16 jaar
    6 jaren geleden
  • tijdens hardlopen.

    22 jaar
    6 jaren geleden
  • één keer bij karate. was geil op de coach

    14 jaar
    6 jaren geleden
  • heb dat gehad bij gym, als we touwklimen, best wel raar!

    14 jaar
    6 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten