Skip to content
8 reacties
1026 weergaves

Medisch onderzoek

Hoi, als ze bij het medisch onderzoek de grote van je bellen meten he, hangt de dikte en zo er van af hoeveel sperma erinzit of niet? Als dat zo is moet ik dringend wat minder fappen. Tijdens LO keek ik naar de onderbroek van een paar jongens en toen zag ik dat zij redelijk grote ballen hebben.

14 jaar
6 jaren geleden

8 Reacties

  • @jongen17 Ik ben het niet helemaal met je eens. Ik heb eens gelezen dat wetenschappelijk is bewezen dat de kwaliteit van het sperma beter is bij jongens/mannen die grotere ballen hebben.

    18 jaar
    6 jaren geleden
  • Het gaat er om of je ballen goed ingedaald zijn en of ze goed ontwikkeld zijn meer ook niet.
    Wel kan het voor komen dat een van je ballen veel groter is dan een ander maar dan heb ik het echt over TE groot daar een van je ballen altijd dominant (groter) is.
    Het controleren van je sperma is ONZIN behalve als je bloed in je urine hebt zitten of de kleur van je sperma roze is dan is er bloed in je sperma gekomen.
    Wat de grote van je ballen betreft al heb je ze zo groot als XL eieren dat wilt niets zeggen over de kwaliteit van je zaad ook jongens met kleine ballen kunnen goed zaad hebben maar de hoeveelheid sperma hangt wel af van de vocht waar je zaad in wordt vervoerd.
    En ja de een spuit echt veel en de ander amper maar als er maar genoeg gezond zaad is dan maakt dat niets uit.
    Je hebt ook niet een paar duizend zaadjes maar enkele miljoenen en uit een van die zijn jij en ik gekomen.

    17 jaar
    6 jaren geleden
  • Hoezo ballen worden nooit gecontroleerd? Ze worden wel degelijk gecontroleerd op spataders en/of knobbeltjes. Omdat teelbalkanker vooral voorkomt bij jonge seksueel actieve mannen. Sperma inleveren is idd onzin uit de gay medical filmpjes. Tenzij een paar geen kinderen kan krijgen. Dan volgt een kwaliteitsonderzoek van het sperma.

    20 jaar
    6 jaren geleden
  • ballen of sperma worden nooit gecontroleerd tenzij jij een pervers doc hebt- iedere balzak is anders gast ook hebben en sommige een hangzak zoals de stiern, dat zijn dan echte bullies   je moet het hen maar eens vragen

    18 jaar
    6 jaren geleden
  • de sperma komt uit je prostaat en de hoeveelheid zaad, uit je ballen, is heel erg klein, maar het zijn wel heel veel zaadcellen. Dus maak je niet druk over de grootte van je ballen.

    22 jaar
    6 jaren geleden
  • Idd met de grotte van je ballen (de omtrek/lengte)

    15 jaar
    6 jaren geleden
  • De grootte van de ballen heeft niks te zien met de hoeveelheid sperma.

    16 jaar
    6 jaren geleden
  • ik denk dat de grootte van je ballen niets te maken heeft met hoeveel sperma je spuit. ook niet of je veel of ni fapt.
    mijn broer zegt dat t te maken heeft met hoe fit je bent.
    ik doe veel sport en spuit ook veel en ver
    mijn ballen zijn eerder klein

    14 jaar
    6 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten