Skip to content
21 reacties
1098 weergaves

Vallen jullie op buitenlanders?

Ik ben dus buitenlands en heb daardoor het idee dat ik niet zo snel iemand kan krijgen. Bijvoorbeeld als jullie op straat lopen kijk je dan eerst naar gwn de Nederlanders of buitenlanders?

15 jaar
6 jaren geleden

21 Reacties

  • Dat laatste klopt, jongen 18. Genetisch komen dan de beste eigenschappen van elk ras volgens mij in één persoon samen. Let er maar eens op hoeveel 'halfbloeden' ( 'dubbelbloed' zou eigenlijk een beter woord zijn ) in diverse domeinen uitzonderlijke kwaliteiten hebben : qua uiterlijk, sportief, muzikaal, ...

    22 jaar
    5 jaren geleden
  • Ik val op Aziatische dames, op Indische dames en ook Arabisch/Perzisch/Turkse dames vind ik echt super knap. Mijn eerste echte crush was van Afrikaanse komaf, dus ook daar val ik op. Ik ben zelf blank en blond, en ik val ook gewoon op blanke dames. Ik vind het lastig om een voorkeur voor een ras te geven. Ik val gewoon op alles wat knap is. Maar eigenlijk heb ik wel een beetje een voorkeur voor andere rassen. Het aller mooist vind ik mensen die half een ras zijn en half een ander ras. Geen idee waarom, maar ik ben nog nooit iemand tegengekomen die half-half was die niet knap was.

    18 jaar
    5 jaren geleden
  • Mij maakt het geen bal uit. Ik kijk naar de persoon. Als je er leuk uitziet, een beetje spontaan overkomt, maak je een goeie kans. Heeft met afkomst niets te maken. Heb ontzettend spannende blanke Nederlandse jongens meegemaakt maar ook arrogante Afrikanen. O ja, formaat vind ik niet zo belangrijk.

    19 jaar
    5 jaren geleden
  • we moeten van alle mensen houden, want ook God houdt ook van alle mensen en ras, kleur en afkomst spelen geen rol bij Hem !!!!
    Jammer dat die Godsdiensten zo'n groot probleem zijn in de wereld want iedereen beweerd de waaarheid te hebben. Niemand heeft dat, alleen God heeft dat Godsdiensten zijn uitvindsels van mensen om mensen dom te houden en hen te kunnn, mannipuleren en hen schuldgevoelens te geven, waardoor ze hen in hun macht hebben
    Geen Godsdiensten, maar wel in God geloven en Zijn wil doen, en Zijn wil is dat wij van elkaar houden : DAT is de hele Godsdienst en al het andere is kut !!!

    23 jaar
    5 jaren geleden
  • Ik val zo lang ik weet al op buitenlands(ogende) mensen

    14 jaar
    5 jaren geleden
  • Heb alleen ervaring met donkere jongens. Weet niet wat het is, maar val alleen op getint en donkere jongens.

    15 jaar
    5 jaren geleden
  • @ jongen 16

    Je kan hem vragen of het klopt dat Afrikaanse jongens een grotere piemel hebben en of je hem eens zou mogen zien ?

    18 jaar
    5 jaren geleden
  • je bent gewoon verliefd op die jongen. zeg het hem gewoon. dan weet je het. en de rest komt wel vanzelf.

    17 jaar
    5 jaren geleden
  • in mn klas zit een jongen van madagascar. hij heeft echt wel een fantastisch lijf! hij is ook heel close met jongens én meisjes. raakt je vaak aan in gesprek. zegt dat dat gewoon is in zijn cultuur. hij is zo cute als ie lacht en ik ben helemaal gek van m als hij in sportuitrusting is. zou m graag s in zn blootje zien, maar dat lijkt niet zo evident. hoe moet k dat nu aanpakken

    16 jaar
    5 jaren geleden
  • bij ons zit n thaise jongen die ik echt wel mooi vindt. bij t omkleden bij gym en zwemmen zie k hem in zn boxer en soms zelfs helemaal bloot. hij heeft veel zwart schaamhaar en zn pik is ook wat donkerder.

    14 jaar
    5 jaren geleden
  • Ik zit in een deelklas op het vmbo tl, we hebben lessen samen, bv gym. Andere lessen zitten we apart. In die andere klas zit een mooie getinte jongen die ik met omkleden bij gym altijd zie. Zijn ook mooie blanke jongens maar hij is pas echt een lekker ding!!!

    15 jaar
    5 jaren geleden
  • Mijn vriendin is een chinees ik ben zelf een halve belg. Het enige minpunt is dat haar ouders slecht Nederlands spreken ze zijn heel aardig maar ik heb soms geen idee wat ze zeggen :-).

    17 jaar
    5 jaren geleden
  • Ik val eerder voor donkere meisjes en vooral die met dikke lippen. Lijkt mij lekker om te zoenen.

    18 jaar
    5 jaren geleden
  • Maakt me niet uit. Als ze fanatiek een geloof aanhangen is dat wel een obstakel en wordt het meestal niks. Ook hun familie kan het liever niet willen en verbieden.

    23 jaar
    5 jaren geleden
  • Ik ben dan wel bi, ik val juist op Turkse jongens van rond de 20 tot 25. Turkse gasten zijn gewoon mooi en zeker als ze ze n beetje aan sport doen.

    21 jaar
    5 jaren geleden
  • Jawel maar alleen op bijvoorbeeld spaanse meisjes of vlaamse maar niet marokkanen of turken niet racistisch ofz

    18 jaar
    6 jaren geleden
  • Ik persoonlijk val juist op bruine meisjes, als je het zo kan noemen.

    Blond bijv. vind ik echt helemaal niets.
    Brunette dan meestal wel, bruine ogen + huidskleurtje is altijd wel waar ik naar kijk of zoek.

    23 jaar
    6 jaren geleden
  • Donkere meisjes zijn niet de types waar ik naar kijk, niet racistisch bedoelt maar ik val daar gewoonweg niet op.     Over het algemeen kijk ik naar blanke meisjes maar ik zie ook regelmatig mooie Aziatische meisjes.     Het eerste waar ik toch meestal wel naar kijk (en waar de interesse voor dat meisje wel of niet gewekt wordt) is de kleding die ze draagt.   Als ze een strakke broek aan heeft dan kan mijn interesse er snel zijn of meteen niet meer.   Of het dan een blank meisje of eentje van een "andere" huidskleur betreft maakt niet uit.

    19 jaar
    6 jaren geleden
  • jaaa juist, Ik ben zelf 100% nl maar ik hou eevan als mensen buitenlands zijn gewoon een lekmer kleurtje exht mooi

    15 jaar
    6 jaren geleden
  • Mij maakt het alleen maar uit of het meisje er leuk uitziet en of ze lief en/of slim is. Buitenlands zijn heeft daar niets mee te maken. Liefde is liefde! Een echte afknapper vind ik wel als ze zich niet integreert in de Nederlandse cultuur of het niet serieus neemt.

    16 jaar
    6 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten