Skip to content
7 reacties
1019 weergaves

Kan ik het nog een keer samen met jou doen?

nou kijk toen ik in de eerste zat bleef er een vriend van mij bij mij slapen, ik had toen al twijfels over mijn en zijn geaardheid. toen we net wakker werden kwam hij bij mij in bes liggen / zitten. ik (zoals elke ochtend) had een boner, ik weet dat hij het zag maar hij zei niks. niet dat ik liep te showe maar dan nog. ik ging steeds een beetje dichter bij hem zitten en ging "perongelijk" langs zn pik. hij kreeg ook een stijve. ik hem een beetje belagelijk maken dat hij een boner had enz. van het een kwam het ander en gingen we samen trekken. van hem echt nog een kinder pik, gewoon nog heel klein en dun. maar goed dat gehad en toen gingen we zwemmen bij een vriend toen ging hij het zelfde bij mij doen, iedere keer net langs mn kruis met zn hand ... ik kreeg weer boner en hij pakte mn paal in mn zwembroek maar goed we waren aan het zwemmen dus nee! maar nu zit hij weer bij mij in de klas, en denk ik er regelmatig aan terug. ik wil het eigenlijk wel nog een keer met m doen. ook om te zien of hij al wat gegroeid is daar beneden maar ook om gewoon wat verder te gaan en een leuke avond te hebben. maar mijn vraag is nu dus of ik het kan maken om het dus nog een keer aan hem te vragen of alles een beetje die kant op te laten komen? of is dit iets wat gewoon is gelopen zoals we het TOEN wouden ene wil hij dit niet meer?

15 jaar
6 jaren geleden

7 Reacties

  • Oke help!! Hij heeft met mijn beste vriendin gezoend..... maar ik weet nu niet of hij dat nou nog een keer met mij wil doen?!

    15 jaar
    6 jaren geleden
  • Nog niks ^ ik heb hem nog niet gesproken.... morgen ist carnaval dan zijn we allebei wss goed zat dus dan kan het zomaar zijn dat er iets gaat gebeuren

    15 jaar
    6 jaren geleden
  • En??

    17 jaar
    6 jaren geleden
  • Ja hoor, gewoon vertellen dat je het toen leuk vond en er nog wel aan terugdenkt. Als hij het ook leuk vond kunnen jullie gewoon weer afspreken, als hij het naar vindt om erover te praten dan kun je zeggen dat het verleden tijd is, maar dat je best wel weer met hem af wil spreken zonder lichamelijk te worden. Dan zie je wel hoe het verder loopt, misschien dat hij in een prive situatie toch nog wel wat wil... Maar ik zou me niet opdringen, dat kan hem afschrikken.

    15 jaar
    6 jaren geleden
  • Vraag gewoon of hij nog een keer wil blijven slapen of gewoon afspreken. En zeg dan gewoon dat je het leuk vond wat er was gebeurd in de brugklas en vraag of jullie het nog een keer willen doen

    15 jaar
    6 jaren geleden
  • Dat vraag je toch gewoon? Jullie waren al intiem dus is het niet ongepast. Of hij zegt joh dat is voorbij. Dat moet je vergeten. Of hij wil ook de draad weer oppakken.

    17 jaar
    6 jaren geleden
  • nodig hem weer eens uit te komen logeren.

    17 jaar
    6 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten