Skip to content
24 reacties
11836 weergaves

Leuke weddenschappen

Ik dacht laat ik het hier eens posten, dat jullie misschien ook leuke ideeën/ uitvoeringen hebben... (wel legaal natuurlijk) maar dat ze wel grappig zijn en motiverend dat niemand wil verliezen Ik zit op hockey en op het eind van de training gaan we meestal ezel'en (dat je 1 voor 1 bal tegen goal moet spelen en zo verder tot iemand mist of de bal stilligt en je het woord EZEL vormt, wel bekend spel neem ik aan) Maar nu zitten we altijd te denken over leuke weddenschappen voor de 2 verliezers... we doen zelf meestal dat ze bijv. het eerste stuk op de fiets terug geen shirt aanmogen... of 1 rondje over veld in onderbroek (en shirt)... of 1 keer dat ze al hun kleren moesten wisselen, dus alles van de ander aantrekken (wel gewoom prive omkleden in kleedkamer)... of terugfietsen met onderbroek over sportbroekje... of een wedgie bijv. Maar dit hebben we natuurlijk al vaak gedaan, dus we zijn eigenlijk beetje opzoek naar nieuwe ideeën

16 jaar
6 jaren geleden

24 Reacties

  • Een wedstrijdje koekie wakkie. Aftrekken met een groepje rond een koekje op een stoel. Wie het koekje mist moet het naderhand opeten. Of ook, wie het laatst klaarkomt of niet komt, moet het koekje opeten.

    15 jaar
    6 jaren geleden
  • Ik zat op voetbal en bij ons moest de verliezer 2 dingen doen; op handen en voeten gaan douchen, en hij moest onze neuzen dicht knijpen.

    17 jaar
    6 jaren geleden
  • Eens gewoon afspreken om te spelen en de verliezers moeten naakt spelen.

    Niet op de training doen natuurlijk want dat zal niet mogen van de trainer.

    15 jaar
    6 jaren geleden
  • Met kleren aan een bad nemen !

    15 jaar
    6 jaren geleden
  • Ik zit op voetbal en wie bij ons een penalty mist of erger nog een owngoal maakte, wrijven we een pot jam of pindakaas in zijn haar boven

    17 jaar
    6 jaren geleden
  • eerlijk gezegd ben ik geen voorstander van dit straffen maar als het dan toch moet laat de genen opdrukken 100x is ook nog eens goed voor de spieren

    en om te pesten wat echt niet hoeft vind ik maar goed kun je de verliezers naakt laten opdrukken

    15 jaar
    6 jaren geleden
  • das goed idee jongen 16 jaar helemaal uit kleden en zijn lul bloot

    12 jaar
    6 jaren geleden
  • De verliezer moet z'n lul laten zien

    16 jaar
    6 jaren geleden
  • Je kunt de verliezer met een string en een rokje laten hockeyen de volgende keer.

    17 jaar
    6 jaren geleden
  • Gatverdamme

    12 jaar
    6 jaren geleden
  • Bitje ruilen voor de volgende training.

    12 jaar
    6 jaren geleden
  • Ts heb hier wat aan!!!!

    12 jaar
    6 jaren geleden
  • Zijn dit leuke weddenschappen? daarbij het is een spel en daar heb je nu eenmaal winnaars en verliezers, maar je bent wel samen een team dus waarom al die plagerijen voor de verliezers?

    17 jaar
    6 jaren geleden
  • Je kunt bij de verliezer ijskoud water in zijn broek gieten, of bijvoorbeeld de twee verliezers aan elkaar vast binden (met een zelft kiezen hoeveelheid kleren aan) en onder een koude douche zetten.

    17 jaar
    6 jaren geleden
  • In je onderbroek terug fietsen zonder shirt of broek, geloof me zo wil je niet door je dorp of stad fietsen en ja t is legaal. brandnetels in je onderbroek voor 10 seconden, als je dan verliest dan ben je leterlijk en figuurlijk de lul of moet je op de blaren zitten ????

    17 jaar
    6 jaren geleden
  • De verliezer moet kaal, best wel grappig om in de zomer te doen.

    18 jaar
    6 jaren geleden
  • Schoenen laten ruiken voor 30 seconden idd. Of hetzelfde maar dan met sokken. Bepaalde dans laten doen naast een ander veld. Nepvallen naast een chick met de hoop dat ze je gaat helpen.

    18 jaar
    6 jaren geleden
  • Iemand neemt een tennisbal mee, en de verliezer moet in het doel gaan staan met zn rug naar de andere. De rest moet dan op zn kont mikken... ofzo iets

    12 jaar
    6 jaren geleden
  • Het gaat om hockey, dus je zou kunnen zeggen dat de twee verliezers op elkaars bitje moeten gaan zitten en daarna hun eigen bitje weer gebruiken.

    17 jaar
    6 jaren geleden
  • Je neus in iemands schoen en snuiven voor 10 seconden is ook leuk. Of je broek als shirt aan doen en je shirt als broek of bij de kantine vragen om wat ijsblokjes dat iemand die in zn onderbroek moet doen

    15 jaar
    6 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten