Skip to content
23 reacties
5519 weergaves

hoe plassen julie?

Hoi ik zat laatst op pornhub te kijkem en ik zag een filmpje van mannen die plassen, Maar die steken hun piemel door hun gulp maar ik doe altijd gewoon bij mijn penis mn broek een beetje omlaag en dan piemel eroverheen en plassen. Hoe doen julie dat? (Ik hoop dat het duidelijk is)

14 jaar
6 jaren geleden

23 Reacties

  • Staand. Eerst natuurlijk je rits/knopen los maken en je voorhuid naar achteren trekken. Pik als je klaar bent een beetje schudden zodat er geen druppel meer aan hangt. Als het kan droog ik met een stukje wc-papier of een papieren zakdoekje mijn pik nog even. Je onderbroek wordt dan niet vies en gaat niet naar pis stinken. Als er een gewone wc is ga ik liever daar pissen dan in een rij pisbakken. Zeker als er geen schotten tussen zitten. Pissen is privé.

    19 jaar
    5 jaren geleden
  • Ik staand zochtens en zavonds

    21 jaar
    5 jaren geleden
  • Ik afwisselend ochtend zitent en over dag staand

    21 jaar
    6 jaren geleden
  • Ik plas zittend

    13 jaar
    6 jaren geleden
  • Broek wat naar beneden en piemel boven slip uithalen.

    16 jaar
    6 jaren geleden
  • Broek en onderbroek, als ik die aan heb, naar beneden, voorhuid naar achter trekken en plassen maar. Daarna voorhuid op en neer halen, net als bij aftrekken, zodat de laatste druppel er uit is en als 't mogelijk is m'n piemel in fonteintje wassen. Dat laatste doe ik thuis en op de camping ook altijd omdat we daar bloot zijn en er veel meer hygiëne is op een naturistencamping.

    22 jaar
    6 jaren geleden
  • Riem los, knopen/rits open, boxer een beetje naar beneden doen en men piemel eruit halen. Ik doe men voorhuid achteruit en na het plassen schud ik hem af.

    16 jaar
    6 jaren geleden
  • Niks losmaken: alleen broek een klein stukje naar beneden duwen aan de voorkant en pik eruit. Voorhuid klein stukje naar achter tegen het spetteren

    16 jaar
    6 jaren geleden
  • knoop los, rits naarbeneden an plassen maar!
    O nee, vergeten mijn pik uit mijn ondebroek te halen, stom.
    Ja dit is me echt een keer overkomen, kon gelukkig stoppen maar had wel een nat kruis.

    15 jaar
    6 jaren geleden
  • Als ik ga staan plassen dan hoef ik alleen maar mijn piemel uit mijn broek te halen en kan gelijk plassen. Voorhuid naar achteren trekken hoeft niet meer, want ik ben besneden.

    16 jaar
    6 jaren geleden
  • Knoop en gulp los en piemel uit onderbroek halen. Vervolgens voorhuid naar achter en plassen maar. Even afschudden, voorhuid terug, piemel weer in onderbroek en broek dicht. Op school zitten er geen tussenschotjes bij de urinoirs, dus toen ik de eerste keer met vrienden naar de wc ging en mijn voorhuid naar achter deed keken ze me raar aan, maar later gingen zij het ook doen.

    17 jaar
    6 jaren geleden
  • Ik draag me broek laag dat je me boxer ziet en dan is het een kwestie van je lul uit je boxer hallen bij de plee en pissen maar

    20 jaar
    6 jaren geleden
  • Ik doe altijd m'n broek en onderbroek een stuk naar beneden, eikel bloot en plassen maar, zittend of staand en daarna je eikel met wc-papiertje droog maken of wassen als er een fonteintje in 't toilet is.

    21 jaar
    6 jaren geleden
  • Gewoon, boxer een beetje omlaag, m'n penis erover en plassen. Ik plas meestal met voorhuid over de eikel en gebruik dan een papiertje om 'm droog te deppen.

    17 jaar
    6 jaren geleden
  • ik zet mij neer. :p. chill en zou ook gezonder zijn

    18 jaar
    6 jaren geleden
  • @ J 17. Als je je voorhuid terugtrekt heb je meer controle over de straal. Via de voorhuid spettert het nog wel eens. Het is ook schoner omdat er geen urine onder de voorhuid achterblijft.

    19 jaar
    6 jaren geleden
  • @jongen19: Waarom trek je je voorhuid terug bij het plassen? Blijft er dan geen urine achter op je eikel? Zijn er meer jongens die met blote eikel plassen?

    17 jaar
    6 jaren geleden
  • Als je knoopjes hebt: riem en broek los. Met een rits: onderbroek iets naar beneden, piemel naar buiten steken. Voorhuid terug en plassen maar.

    19 jaar
    6 jaren geleden
  • Ik doe ook gewoon de gulp open, haal m'n piemel er uit en ga dan plassen. Ik draag altijd een riem, het zou ook meer gedoe zijn als ik die ook nog los zou moeten doen.

    23 jaar
    6 jaren geleden
  • Zittend. Ik ben tenminste niet een van die smeerlappen die morst op de wc bril, de rand of de vloer.

    16 jaar
    6 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten