Skip to content
25 reacties
5422 weergaves

Massage

Ik zou me graag eens helemaal laten maseren. Zijn er jongens die dit al eens hebben laten doen? Liefst zou ik een jonger mannelijk masseur willen.

17 jaar
7 jaren geleden

25 Reacties

  • Weinig jongens een massage aan durven jongen 18. Een massage is bedoeld om de spieren soepel te maken, sportmassage, dat gedaan wordt door een ervaren gediplomeerd masseur en heel gewoon is,zo ervaren de meeste sportlui dit. Zonder het spannend of erotisch te vinden zoals het hier beschreven wordt. Niks mis mee, maar in massage zit een groot verschil.

    17 jaar
    6 jaren geleden
  • J20 soms maar dat maakt toch niet uit

    12 jaar
    6 jaren geleden
  • Hallo, ik ben de TS intussen 18j. Ik heb me laten masseren door een man van in de veertig. Hij legde bij aankomst alles zeer goed uit hoe de massage zou verlopen. Hij zou me volledig masseren maar niet de intieme delen. Hij zei ook dat ik zeker geen bang hoefde te zijn mocht ik ergens tijdens de massage een erectie zou krijgen. Meer dan de helft van de mannen die bij hem komen krijgt er één. Toen ging ik naar de kleedruimte en ontdeed me van alle kleding. Hij wou een handdoek over mijn pik leggen als ik me daarbij beter of rustiger zou voelen, maar dat vond ik niet nodig. Het was echt een zeer goede massage in een prachtig huis met binnenzwembad naast de massagetafel. De muziek was aangepast aan de massage. Ik kreeg tijdens de massage wel een stijve maar liet het gewoon begaan. Ik heb echt genoten van de massage. Na de massage hebben we nog een hele tijd gepraat. Die man nam echt de tijd en had het gevoel dat we op dezelfde golflengte zaten. Hij zei ook dat hij het jammer vond dat weinig jongeren een massage aandurven terwijl dit gewoon een moment is om te genieten. Ik ga zeker nog eens terug!

    18 jaar
    6 jaren geleden
  • Was verbaasd dat een jongen me eens aanbood die wat ouder was om me te masseren,heb het afgeslagen, maar had ergens spijt en een paar week later toch gedaan en het was verrukkelijk.

    17 jaar
    6 jaren geleden
  • Als jullie een massage krijgen, ga je dan naakt?

    20 jaar
    6 jaren geleden
  • Ja ik ben op een strand in spanje door een jongen gemasseerd voor een half uurtje was erg lekker.

    15 jaar
    6 jaren geleden
  • Gisteren ben ik weer gemasseerd door een vriend, was enorm fijn met lekker olie enzo. Dit keer fullbody.

    21 jaar
    6 jaren geleden
  • Ik heb ook nog nooit een massage meegemaakt. Maar nu dit onderwerp is aangeraakt, overweeg ik hiervoor toch eens langs te gaan bij een Thai shemale in de stad vlakbij.

    21 jaar
    6 jaren geleden
  • Klinkt superlekker, wil t ook graag meemake

    17 jaar
    6 jaren geleden
  • Ik heb al eerder gereageert als hij of zij bij m’n bovenbenen komt of bij m’n liezen of bij m’n blaas krijg ik ook wel eens een stijve piemel en zie ik bij hun wel een glimlach. Maakt mij niet uit en zij zullen het vaker mee maken, net zoals een ‘huis’arts

    12 jaar
    6 jaren geleden
  • Op vakantie heb ik me 3x laten masseren door een vrouw van ca, 30 en die vroeg ook om alles uit te doen o.a. vanwege de olie. Het was heerlijk maar kreeg wel steeds een stijve pik maar ze keek er niet van op of om en masseerde m'n pik gewoon mee. Die hoort er ook bij zei ze dan en ging gewoon door met masseren.

    21 jaar
    6 jaren geleden
  • Idd jongen19: so what? Kennelijk leven heel wat jongens voortdurend in angst voor een spontane erectie. Tientallen topics gaan er over. In het zwembad, de douche, de sauna. Bij de dokter en in het ziekenhuis. Bij omkleden na sport of logeren bij een vriend. Op het strand en bij massage. Waarom toch? Het is de normaalste zaak van de wereld. Het bewijs dat alles functioneert. Vandaar mijn vraag: waarom doen jongens hier zo krampachtig over?

    20 jaar
    6 jaren geleden
  • Massage geven en krijgen is geweldig!   En dat je soms een stijve pik krijgt... so what?!

    19 jaar
    6 jaren geleden
  • Bij mijn bovenbenen heb ik het soms moeilijk. Zeker wanneer hij per ongeluk een bal aanraakt maar op de rest van mijn lichaam doet het me niks.

    17 jaar
    7 jaren geleden
  • Sportmassage is toch anders dan met vrienden het eens doen, maakt ook nog uit of je hetero of homo of bi bent.Maar als hetero kan het ook wel spannend zijn. Weet niet of ik het zelf wel zou willen, ergens wel , maar dan liever als rol van masseur.

    17 jaar
    7 jaren geleden
  • ik heb dat ook s laten doen door een student kine die proefjongens zocht
    legde dat heel goed uit ook om helemaal naakt te gaan.
    toen ik zei dat k wat beschaamd was stelde hij voor zelf ook naakt te zijn.
    toen hij me op mn buik begon te masseren kreeg ik wel een stijve en hij ook een beetje
    vond t geil maar heb t nooit durven vertellen aan me ouders

    14 jaar
    7 jaren geleden
  • Masseren is normaal gesproken geen spel, ook wel eens gemasseerd door een sportmasseur,met als doel de spieren soepel te maken,maar verder had ik en hij ook als beroeps er geen enkel gevoel bij.Was gewoon zijn werk en ik was degene die op dat moment last had omdat ik gevallen was tijdens het sporten. Daarbij had ik wel mijn sportbroekje aan.

    18 jaar
    7 jaren geleden
  • Onze trainer legt er een handdoek over. De ploegmaats wachten op het bankje hun beurt af en ze hoeven niet alles te zien.

    17 jaar
    7 jaren geleden
  • TS hier. Hebben jullie geen bang om een stijve te krijgen dan als ze zo met je lichaam bezig zijn? Of is dat helemaal niet zo erg dan?

    17 jaar
    7 jaren geleden
  • Ja dat heb ik vorig jaar gedaan op vakantie! 2x zelfs Het was best lekker.

    16 jaar
    7 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten