Skip to content
111 reacties
12325 weergaves

String strand

Ik wil als jongen graag van de zomer in string op het strand alleen durf ik het niet heeft er iemand tips?

21 jaar
7 jaren geleden

111 Reacties

  • Ja wat wil je weten?, ik heb er meerdere oa HOM plume en fredie, Joe Snyder Hilo 02 en rio thong 11 of tanga thong 03 de laatste van Joe Snyder kun je prima als zwemstring en om in te zonnen gebruiken.   Ik bestel ze via internet in Engeland.   Ik vindt die van Joe Snyder het prttigst zitten, bestel wel een maat groter als je gewend bent ze vallen nogal klein en als je erg groot geschapen bent is naar mijn mening de rio thong 11 minder geschikt.

    20 jaar
    5 jaren geleden
  • Ja, ik heb er diverse. Wat is je vraag erover? Ze hebben over het algemeen een smal bandje door het kruis en zitten daardoor nauwelijks voelbaar en ook vrijwel niet zichtbaar onder bv. een witte broek. Een nadeeltje: als je naar de WC moet, er wel aan denken dat je er een aan hebt! -lol-

    22 jaar
    5 jaren geleden
  • Iemand ervaring met een G-string?

    23 jaar
    5 jaren geleden
  • Ik lag vanmiddag in m'n nakie in de tuin te zonnen en heb nu geen tanline maar m'n hele lichaam wel een mooi bruin kleurtje.

    22 jaar
    5 jaren geleden
  • Ik was net lekker in string op het strand lekker mooi kleurtje gekregen en een mooie string tanline

    23 jaar
    5 jaren geleden
  • ze schamen zich niet ze willen het niet, vinden het niet prettig dus gaan we dan naar het textiel strand, een ander deel maakt het niet uit en gaan net zo lief op het naaktstrand zitten, daar zijn ook twee meiden bij, ze hebben het naaktstrand niet als voorkeur maar gaan wel mee en ook naakt als ik liever wel naar het naaktstrand wil.
    Wat precies de redenen zijn maakt niet uit niet willen is voor mij genoeg en mijn voorkeur is wel het naaktstrand maar ik vindt het ook niet erg om in mijn zwemstring op het textie strand te zitten.

    20 jaar
    5 jaren geleden
  • Ik vraag me dan in alle eerlijkheid af waarom ze in d'r blootje op het naaktstrand niet prettig vinden. Juist daar hoeft er geen schaamte of wat dan ook te zijn en je valt er echt niet op. Opvallen doe je pas als je met broek aan op het naaktstrand gaat lopen of zitten. Wat is dan eigenlijk de reden van die jongens? Ik ben daar echt benieuwd naar.

    22 jaar
    5 jaren geleden
  • Hebben we al eens twee of drie keer gedaan maar vinden het niks en niet omdat ze een gouden hebben want onder elkaar is naakt zijn geen probleem maar op het naaktstrand vinden ze het niet prettig.

    20 jaar
    5 jaren geleden
  • Waarom gaan die voor geen goud naar een naaktstrand? Hebben ze er zelf een van goud of zo?? -lol-
    Ik zou met degenen die dan wel mee durven toch naar het naaktstrand gaan. Misschien dat ze dan toch die drempel durven nemen. Hoezo schrijf ik trouwens 'durven'. Het is toch alleen maar een mensenlichaam, of zijn ze anders??

    22 jaar
    5 jaren geleden
  • ik houd het liever ook bij helemaal bloot maar met vrienden lukt dat niet altijd omdat sommige voor geen goud naar het naaktstrand gaan, in dat geval doe ik mijn zwemstring aan, vinden ze gek maar accepteren het wel.

    20 jaar
    5 jaren geleden
  • Ik ga zaterdag maar alleen naar het strand mij vrienden kunnen helaas niet vindt alleen wel niet zo super leuk wil wel super graag naar het strand ga ik alleen

    23 jaar
    5 jaren geleden
  • Ik hou het bij helemaal bloot. Ik heb dan geen enkele wit stukje meer aan m'n lijf en ben streeploos bruin en m'n vriendin vindt dat ook erg mooi, zeker als m'n piemel ook zowat donkerbruin is geworden, dat is erg geil zegt ze.

    22 jaar
    5 jaren geleden
  • ik vind een string tanline erg mooi voor mij niet naak maar een string

    23 jaar
    5 jaren geleden
  • Ja, in Spanje geen probleem in je string. Ook veel naaktstrandjes zoals bv. Boadellastrand tussen Lloret de Mar en Blanes, heerlijk genieten in je blootje en streeploos bruin.

    22 jaar
    5 jaren geleden
  • Binnenkort op Spanje lekker in men zwemstring gaan liggen.

    23 jaar
    5 jaren geleden
  • ok ik heb helaas niemand die mee naar het strand kan alleen vindt ik niet zo leuk

    23 jaar
    5 jaren geleden
  • In de meeste zwembaden wordt een string zowel bij meisje als jongen niet toegestaan en zal de badmeester je wegsturen, een naaktzwemdag is dus helemaal naakt en niet in string en of het warm genoeg is om in string op het strand te liggen hangt geheel van jezelf af, ik heb afgelopen zondag naakt in de tuin gelegen uit de wind in de zon ging prima maar zonder zonnetje was het te koud vond ik.

    20 jaar
    5 jaren geleden
  • Als het waar is wordt het komend weekeinde ruim 20 graden en met een oosten (=aflandige) wind zal het op het strand heerlijk zijn, jij in je string en als ik kan in m'n nakie op het naaktstrand.

    22 jaar
    5 jaren geleden
  • Word het zaterdag warm genoeg om in string op het strand te liggen of niet ik twijfel heel erg

    23 jaar
    5 jaren geleden
  • In december hebben ze in het Tikibad wel een naaktzwemdag, georganiseerd door de NFN! Verder weet ik het niet.

    22 jaar
    5 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten