Skip to content
12 reacties
3051 weergaves

Broertje vriendin wil seks

Onlangs kwam hij naast me staan in de douche. Geen probleem. Plots draaide hij zich om en zei: ik wil dat je me pakt zoals je met mijn zus doet. Ik gaf hem een klap voor zijn kop. Hij zei: als je niet wil vertel ik iedereen dat je me lastig valt. Hoe moet ik dit nou in vredesnaam aanpakken?

17 jaar
7 jaren geleden

12 Reacties

  • Je kan nog aangifte van ongewenste intimiteiten overwegen, zeker als haar vader geweld gebruikt heeft toen hij je op staat gooide. Het kan van pas komen als die broer van je vriendin meer van dat soort streken levert dat hij dan al vast bekend is bij de politie.

    23 jaar
    7 jaren geleden
  • Blij dat ik van dat gestoord gezin af ben. Gelukkig zitten we op andere scholen. Nee hoor ben niet eens verdrietig. Boos dat wel.

    17 jaar
    7 jaren geleden
  • Nou daar ben je dan mooi klaar mee. Kleine troost: het komt vaker voor dat slachtoffers voor dader worden gehouden.
    Kan je het achter je laten en de liefde met je vriendin daarmee vaarwel zeggen? Ga je haar nog ontmoeten en er over praten? Wat vind zij ervan?

    23 jaar
    7 jaren geleden
  • pfff lekker verhaal weer

    21 jaar
    7 jaren geleden
  • Bedankt voor reacties maar hoeft niet meer. Deze ochtend stond hij weer in de badkamer. Zei: ik pijp beter dan mijn zus. Hij knielde en pakte men penis. Pak slaag gegeven. Ïedereen kwam er bij. Zei dat ik hem gedwongen had. Ze geloofden hem niet mij. Het is dus uit met vriendin. Ben op straat gegooid door der vader.

    17 jaar
    7 jaren geleden
  • Als hij vraagt kom je dit weekend logeren , gewoon geen antwoord geven.
    Als hij zegt ,krijg altijd mijn zin,gewoon zeggen maar niet van mij.Moet toch niet gekker worden, wat een arrogant ventje. Zou het gewoon tegen je vriendin zeggen,zo van is je broertje wel normaal want..Bedoel wees eerlijk tegen over haar,jij hebt niets te verbergen,maar dat vervelende broertje wel.

    17 jaar
    7 jaren geleden
  • Het is chantage wat hij doet. Wat jongen 16 zegt om er over te spreken met zijn zus lijkt me een goed idee, goede kans dat zijn zus hem wel goed kent. Je kan beginnen met zoiets als: heb je wel eens aan je broer gemerkt dat hij mensen chanteert ofzo?

    23 jaar
    7 jaren geleden
  • Lijkt me een verwend joch. Ik zou zo'n etterbakje eens flink op zijn plaats zetten. In het publiek. Straks gaat hij jou nog geld afpersen ook.

    20 jaar
    7 jaren geleden
  • Gister vroeg hij of ik weer kwam logeren. Ik zei van ja. Mooï zei hij. Dan doen we het dit weekeinde. Ik krijg altijd mijn zin.

    17 jaar
    7 jaren geleden
  • Ik zou er over spreken met zijn zus.

    16 jaar
    7 jaren geleden
  • Wat een rotsituatie! Ik zou proberen 'medestanders' te krijgen: vertel aan mensen die je kent wat er gebeurd is, zodat ze je helpen als hij inderdaad dat verhaal gaat verspreiden.

    18 jaar
    7 jaren geleden
  • Hoe oud is deze jongen? En heb je hem ooit, waarschijnlijk dan onbewust, het idee gegeven dat je wat van hem wil of dat je geïnteresseerd bent in hem?

    17 jaar
    7 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten