Skip to content
5 reacties
4204 weergaves

Hoe kan ik "normaal" masturberen?

Hi iedereen, al vanaf dat ik me kan bedenken masturbeer d.m.v. de "bekkenstoot". Dat is kort uitgelegd op je buik liggen en dan bijvoorbeeld met handen over je penis vrijven. Ik kom hierdoor altijd binnen 2 minuten klaar. Maar als ik nu op "de normale manier" probeer te masturberen kom ik helemaal niet klaar! En nu heb ik op internet gelezen dat het harstikke schadelijk is!

Weet iemand hoe ik hier zo snel mogelijk vanaf kan komen, zodat ik op "de normale" manier kan klaarkomen?

Thanks alvast

14 jaar
7 jaren geleden

5 Reacties

  • Probeer inplaats van te trekken aan je piemel, eerder te drukken: knijp je handen ritmisch dicht, zodat je stijve piemel wat naar binnen gedrukt wordt: dat stimuleert de prostaat meer dan trekken. Met je andere vrije hand, leg je duim op je piemel, en ga met je andere vingers rondom je ballen en druk dan op het midden van je perineum, dus daar waar de wortel van de piemel ergens zit in je onderbuik, vlak achter je ballen. Masseer die plek, dat helpt stimuleren. Los daarvan is er niets fout met de manier waarop je het nu doet, alleen kan je dat moeilijker ongemerkt doen, en al zeker niet in een piepend of krakend bed... :-)

    18 jaar
    6 jaren geleden
  • Als je er vanaf wilt komen is het heel missschien een idee om het niet meer te doen? Wat verwacht je dat we gaan zeggen?

    15 jaar
    6 jaren geleden
  • het lijkt me dat het geen kwaad kan maar je kan toch ook gewoon met je handen aftrekken. ik pakk gewoon mijn piemel helemaal in mijn hand en ga trekken. soms stop ik even en maak ik mijn piemel en mijn hand nat met speeksel. als ik daarna gelijk weer doorga komt het al heel snel soms te snel vind ik omdat het jammer is als het voorbij is. ikk zou zeggen probeer het eens.

    13 jaar
    6 jaren geleden
  • probeer je spieren in je been aan te spannen

    17 jaar
    6 jaren geleden
  • Dat het schadelijk is lijkt me sterk. Even zoeken en ik heb dit gevonden, komt van een arts:
    Bekkenstoot is een beschrijving van masturbatie waarbij de jongen zichzelf bevredigt door op zijn buik heen en weer te schuiven. Door deze beweging wordt de hele penis gestimuleerd.
    Er wordt op sommige sites gesuggereerd dat door de gewenning van het stimuleren van de basis van de penis de man impotent zou raken. Deze informatie klopt niet en geeft alleen maar onrust bij jongens die dit lezen. Belangrijk is dat je zoon moet masturberen op de manier die hij prettig vindt.

    Als je het op deze manier lekker vindt, gewoon houden zo. Er is niets op tegen om ook andere manieren te proberen en als je het graag op de"normale" manier wilt doen en het lukt dan nog niet meteen, gewoon blijven oefenen en vooral niet teveel erbij denken of het wel of niet wil lukken. Beter aan iets geils denken of iets met een filmpje.

    Sucsex!

    23 jaar
    7 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten