Skip to content
7 reacties
2702 weergaves

ziek van sperma

pas geleden hebben mijn neefje en ikk elkaar voor de grap afgetrokken en zijn toen ook klaargekomen. ik kreeg toen wat van zijn sperma op mijn hand en dat heb ik toen hij even niet keek geroken en daarna opgelikt wat best wel ok was trouwens. de dag erna kreeg ik lichte buikpijn en een raar gevoel in mijn keel. kan dat daardoor zijn of is dat toeval? is het slecht voor je alls je andermans sperma binnenkrijgt die verder niks mankeert?

14 jaar
7 jaren geleden

7 Reacties

  • ik ben de Ts. jullie bedankt voor antwoorden.
    een paar dagen geleden heb ik bij wijze van proef mijn eigen sperma ingeslikt en dat was best aardig maar hier heb ik dus helemaal geen last van gehad of komt het omdat dat van je eigen is? mijn neef is 13 en ik heb niet het idee dat hij al zo actief is en alleen nog met zichtzelf speelt dus volgens mijn zit dat wel goed.

    14 jaar
    7 jaren geleden
  • Het virus, de griep, draag je al wat eerder bij je dan dat het zich uit. Dit kan je dus niet opgelopen hebben het pijpen/ het oplikken van sperma. De griep zelf duurt 2-7 dagen, afhankelijk van de mate waarin je hebt hebt.

    17 jaar
    7 jaren geleden
  • Als jouw neef wisselende sex contacten heeft, zou jij een soa opgelopen kunnen hebben. Maar misschien heb je gewoon een (griep)virus opgelopen van jouw neef of zelfs al eerder. Om dingen uit te sluiten kun je je laten testen op soa’s bij de huisarts of ggd.

    18 jaar
    7 jaren geleden
  • Als je sperma slikt is daar niks mis mee en je wordt er ook niet ziek van, integendeel, het zelfs gezond. Uiteraard moet je wel zeker weten dat de ander geen soa of andere ziektes onder de leden heeft! Mijn vriendin slikt al jaren mijn sperma en laat het mij soms ook proeven en ik moet zeggen dat het nog lekker is ook. Daarbij wel aangetekend dat ik niet rook en geen alcohol drink en wel veel groenten en (zoet) fruit eet. Dat scheelt echt veel in de smaak van je sperma en is dus van belang voor je vriend/vriendin.

    22 jaar
    7 jaren geleden
  • In principe kan je niet ziek worden van sperma! Maar, je kan er wel ziekten mee overdragen zoals HIV (en dus ziek worden). Maar dat voel je niet gelijk de volgende dag. Dus maak je geen zorgen, je buikpijn is echt wel toeval! Ik ben gay en ik heb al tig x mijn vriendjes sperma binnen gekregen en geslikt. Dus niks aan de hand!

    16 jaar
    7 jaren geleden
  • Als die andere persoon echt niets heeft, kan het geen kwaad om sperma binnen te krijgen. Maar als jullie elkaar aftrekken, waarom zou je neef dat dan niet met iemand anders gedaan hebben. Je weet niet zeker of hem inderdaad niets mankeert.

    16 jaar
    7 jaren geleden
  • Ik weet niet zeker waar je klachten vandaan komen, maar ik lees op internet dat sommige mensen wel eens wat ziek worden van bacteriën die ze binnenkrijgen bij het pijpen of beffen, dus misschien ook als je sperma doorslikt. Normaal houdt je afweer dat tegen, maar soms kan die even wat verzwakt zijn. Ook kunnen soa's worden overgedragen bij orale seks, maar daar zou ik me niet meteen druk over maken. Als je klachten niet weggaan of zelfs erger worden, zou ik wel even naar de dokter gaan, dan heb je misschien iets wat behandeld moet worden.

    18 jaar
    7 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten