Skip to content
6 reacties
959 weergaves

Constant plasgevoel.

Sinds twee weken heb ik voortdurend het gevoel dat ik moet plassen. Dag en nacht. Wanneer ik dan probeer dan lukt het meestal niet. Praat er liever niet over met de huisarts. Ik weet wel zeker dat zij dan met haar vinger naar binnen zal willen. Daar zit ik bepaald niet op te wachten. Ik ben net 20 geworden dan kan je toch nog geen prostaatproblemen hebben? Zijn hier jongens die dat gevoel ook hebben? Of die hier meer over weten? Alvast bedankt want ik word hier gek van.

20 jaar
7 jaren geleden

6 Reacties

  • TS hier. Iedereen harstikke bedankt. Volg nu al 3 dagen de tips op de site van Meisje18. Het werkt! Het is bijna over!! Ik dronk idd sloten sterke koffie en cola en energy toestanden. Wist ik veel dat je van teveel cafeïne plasproblemen kan krijgen? Iedereen bedankt voor het meedenken. Supercool van jullie!!!

    20 jaar
    7 jaren geleden
  • klinkt als een blaasontsteking.
    gewoon naar de huisarts, niet mee rond bliijven lopen!

    19 jaar
    7 jaren geleden
  • Ik zou toch even naar de huisarts gaan. Het kan bv. ook een blaasontsteking zijn en dat soort dingen kun je beter niet verwaarlozen. Je hebt er maar één!

    21 jaar
    7 jaren geleden
  • Ik zou echt wel even naar de huisarts gaan, dit kan allerlei oorzaken hebben. Je huisarts zal echt niet meteen met een vinger naar binnen gaan; ik denk eerder dat je in een potje zult moeten plassen en ze dat dan controleren. Sowieso mag je altijd zelf bepalen of je wel toestemming geeft voor een behandeling, dus als ze alsnog met een vinger naar binnen wil, kun je altijd nog nee zeggen. Maar echt, het is het eventuele risico niet waard om hiervoor niet naar de huisarts te gaan.

    18 jaar
    7 jaren geleden
  • Je ken het beste gewoon naar een huisarts gaan als je het niet vertrouwd. die hebben er meer verstand van

    21 jaar
    7 jaren geleden
  • Kijk hier eens naar: http://www.plastest.nl/wat_is_een_overactieve_blaas/plastest.php

    18 jaar
    7 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten