Skip to content
8 reacties
2212 weergaves

Wat moesten jullie doen tijdens je ontgroening?

Ben benieuwd wat anderen moesten doen!

15 jaar
7 jaren geleden

8 Reacties

  • Jongen 17, verhalen planty over ontgroening, evenals films, maar heeft niets met gay te maken, want het is hoofdzakelijk een heterobeweging die het bedenkt, dus niks gay, maar puur een jongensbeleving , zoals het verhaal van Meat ,waar jij op doelt en ik enige maanden herschreven heb vanuit een andere topic, voor mij nog steeds het mooiste verhaal dat ik hier ooit gelezen heb,jammer dat er niet meer van dit soort verhalen komen,ook al word ik te oud volgens de regels voor deze site.

    22 jaar
    7 jaren geleden
  • In ons blootje moesten wij als nieuwkomers in de sneeuw nog een traditie afmaken, rondom het internaat rennen in de kou,was toen 16,maar nog niet vergeten.

    20 jaar
    7 jaren geleden
  • Steeds spotje op tv van SIRE jongens en meisjes zijn gelijk,alleen anders, jongens moeten weer jongens zijn. Jongen 17 gelijk op een highschook spelen zich vaak stoere jongens belevings af zoals wat ik in jouw reactie lees.Lijkt me ook cool verhaal.

    18 jaar
    7 jaren geleden
  • Gelukkig je hebt het over leeft jongen 20, wat gay toestanden betreft,valt wel op dat vooral veel stoere jongens soms graag bij dit soort traditie's als ontgroenen denken en zo nu mag het, komt dan laten homo boven of i.d. las elders een nogal lang verhaal over een jongen ,topic gesloten, die ingewijd was op een highschool in Califirnie,en moest hiervoor een traditie ondergaan,gehoorzaamheidsritueel, om bij de elitegroep te horen, maar vond het ergens wel een spannend verhaal,meerdere malen gelezen. wil het nog eens weer op zoeken,maar was niet echt gay vond ik,meer een stoere jongensbeleving.

    17 jaar
    7 jaren geleden
  • Jongen17. Dat is nou net het principe achter de vernedering. Hetero jongens dwingen tot gay toestanden. En wij waren er in geluisd. De deuren gingen op slot, gordijntjes dicht en onze kleren in plastic zakken. Maar ik leef nog, hoor:)

    20 jaar
    7 jaren geleden
  • Je bent benieuwd wat anderen moesten doen jongen 15 en jij zelf,wat moest jij dan doen. Jongen 20 wel onzettend negatief, je was er toch zelf bij,je gaat toch vrijwillig bij zo'n club. Je zegt gedwongen gay gehalte terwijl toch de meesten overwegend hetero zijn denk ik.Mijn pa indertijd als marinier ontgroend en bespeur bij hem toch een soort eergevoel van de traditie destijds. Hij is ook tegen afschaffen.

    17 jaar
    7 jaren geleden
  • Ach, zowat alles staat al in die andere topic over afschaffing van ontgroening. Nog even kort: andere feuten insmeren met nutella en dan schoon likken. Naakt rondhossen in voor de gelegenheid afgehuurde kroeg. Pump-ups doen met een andere jongen onder jou. Alles vies en goor. Sterk gedwongen gay gehalte. Niet aan beginnen wanneer je hier onderuit kan komen. Hier hou ik het bij. Oké?

    20 jaar
    7 jaren geleden
  • Jongen 15 je bent zelf ontgroend volgens de topic, wat moest je zelf doen en waar? Kijk op you tube staan tientallen filmpjes over ontgroening bij scouts, studenten ,dus dan weet je het wel zo'n beetje. Maar verder veel ontgroenings zijn geheim,men tekent voor geheimhouding. Dan veel ontgroenings zijn niet te vergelijken, die zijn zo verschillend,zelf op een schoolkamp ontgroend, werd je 10 kilometer uitgezet met een groepje en moest je binnen een uur terug zijn en anders werd je in het water gegooid,werd wel gevraagd of je zwemmen kon,verder werd je een keer in een haag nat gespoten,kwam nogal veel water aan te pas, eigenlijk vond ik het allemaal erg kinderachtig,evenals de mayo geklieder op scouting waar ik ook lid van was.

    17 jaar
    7 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten