Skip to content
10 reacties
2784 weergaves

Ruiken aan sokken en ondergoed aan anderen jongens

Ik vind het fijn om aan ondergoed van andere jongens (die ik meestal wel leuk of spannend vind) ik neem die van vrienden wel eens mee. Is dit raar ??

15 jaar
7 jaren geleden

10 Reacties

  • ik ruik best vaak aan de onderbroek van mijn broertje van 13. als hij her de hele nacht in geslapen heeft ruikt dat best lekker en soms zie ik ook wel eens wat vlekken erin zitten wat naar zaad ruikt. dat is misschien vies maar ik vind het best geil hhoor.

    14 jaar
    7 jaren geleden
  • Ik ruik alltijd aan de schoenen en sokken van de 3 broers van een vreindin van mij.. Zooo lekker!!! Soms neem ik een sok van ze mee. Die bewaar ik dan in een plastic zakje onder mijn bed. Zo kan ik er later nog eens aan ruiken.

    15 jaar
    7 jaren geleden
  • ik snap je wel hoor ik en mijn vriendinnen doen dat ook altijd en worden daar dan heel geil van moeten jullie ook echt eens proberen is echt super lekker

    18 jaar
    7 jaren geleden
  • Ik vind het niet raar dat je graag aan onderbroeken en sokken van andere jongens ruikt. Waarschijnlijk vind je het ook lekker om aan hun schoenen te ruiken. Misschien moet je wel oppassen met het meenemen van andermans eigendom(men).

    20 jaar
    7 jaren geleden
  • heey jongen 20 ts hier ik vind het fijn dat ik niet de enige ben dus hel erg bedankt ps ik jat ze wel uit zijn kamer

    15 jaar
    7 jaren geleden
  • Yo TS, hij weet het niet, maar hij laat vaak gedragen boxers in de badkamer slingeren, het is niet zo dat ik ze uit z'n kamer ga jatten. Ik heb het alleen bij (leuke) jongens ;)

    20 jaar
    7 jaren geleden
  • heey topic starter hier ,jonge 20 ik had een paar vraagjes weet hij dat en zoja vind hij het niet raar en ben je homo of heb je het ook bij meisjes?

    15 jaar
    7 jaren geleden
  • Heb ik ook, niet sokken maar wel gedragen onderbroeken. Ik ruik vaak aan gedragen boxers van een huisgenoot en ik draag ze ook wel eens.

    20 jaar
    7 jaren geleden
  • Niet echt want je hebt een fetisj

    14 jaar
    7 jaren geleden
  • Nee is een ferish denk ik.

    16 jaar
    7 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten