Skip to content
11 reacties
18130 weergaves

Butplug

Hoi,
Zijn hier jongens die regelmatig een butplug dragen? Ik ben er van plan een of twee te gaan kopen, maar ik ben benieuwd naar jullie ervaringen. Kan je een butplug bijvoorbeeld de hele nacht dragen, valt het niet teveel op? Hoe voelt het? Deel aub jullie verhaal.

Thanks.

17 jaar
7 jaren geleden

11 Reacties

  • ik draag hem over dag stikem op school alleen op de dagen van gim doe ik hem er uit ik zit er door vaak met een stijfe in de klas maar het is zo geil en dat gezeur over uit rekken valt wel mee
    ik find het er geil op de fiets over klinkers

    14 jaar
    6 jaren geleden
  • jammer dat er weer eens veel negatie reacties zijn.....   het is idd heerlijk om een plug te dragen en gevuld te zijn tog voor mij   nu ik lees enkele dingen die idd ook waarheid zijn   1 je anus kan door langdurig gebruik uitrekken   mijn ervaring ik vind het heerlijk om groter te gaan   2 gebruik een plug met maten klopt ook om te voorkomen dat je jou anus oprekt   nu het belangrijkste wat ik iedereen aanraad is doe het alleen als het fijn aan voelt iedereen heeft andere gevoelens   zoals ik al ge meld heb ik vind het heerlijk om grotere plugs te gebruiken maar LET OP als je dit veelvoudig doet kan je anus schade oplopen met resultaat dat je anus open blijft staan!!!   vandaar doe het met maten ik doe dit enkele keren per jaar en heb nog geen schade omdat ik mijn lichaam de tijd geef om te herstellen   groeten   tom

    20 jaar
    7 jaren geleden
  • Ik deel de mening - Door een idioot verzonnen methode, die vanwege de niet onderzochte risico,s te sterkste moet worden af geraden - volkomen.

    16 jaar
    7 jaren geleden
  • Een buttplug lijkt me wel geil, maar heb er nog nooit een gedragen

    19 jaar
    7 jaren geleden
  • Een buttplug dragen is heerlijk, het gevoel opgerekt te worden is genieten. Maar om het nu heel de nacht te gaan doen.... Onder je kleding, vastgesnoerd door een klein 'harnas', zalig om te voelen hoe de plug in je aars drukt als je bukken moet in een winkel, bv. Het is net als de slogan van drank: 'geniet met mate'. of was het nou 'geniet met maten'.

    20 jaar
    7 jaren geleden
  • Door een idioot verzonnen methode, die vanwege de niet onderzochte risico,s te sterkste moet worden af geraden.

    16 jaar
    7 jaren geleden
  • Spermastopper? Hoe verzinnen ze het? Lijkt me heel riskant als voorbehoedmiddel. En gevaarlijk als speeltje. Een jongen voelt toch dat z'n zaad er uit MOET op dat moment. Vast heel slecht voor je prostaat.

    19 jaar
    7 jaren geleden
  • ja je kunt ook iets in je plasgaatje stoppen, spermastopper heet zo'n ding. heb dat een keer gedaan maar vond t niet echt lekker. misschien ook kwestie van wennen

    19 jaar
    7 jaren geleden
  • Poepgaatjes dienen - zoals het woord zegt - om te poepen. Niet om allerhande voorwerpen in te wrikken. Idem voor plasgaatjes. Zelf geloof ik dat niet maar er zouden jongens/mannen zijn die zelfs daar van alles instoppen.

    19 jaar
    7 jaren geleden
  • Je moet een buttplug niet een hele nacht dragen, dan rekt je anus veel te veel uit!

    16 jaar
    7 jaren geleden
  • Niet dat ik een belerend vingertje wil opsteken, hoor. Maar mss moet je eerst maar eens die andere topic hier lezen? Die over aambeien.

    19 jaar
    7 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten