Skip to content
8 reacties
2110 weergaves

Fetisj

Hallo, ik heb een wetlook fetisj. Hierdoor heb ik vaak t probleem dat t stiekem moet. Ik zat erover te denken om het aan ze te vertellen, wat vinden jullie? Wel of niet?

16 jaar
7 jaren geleden

8 Reacties

  • Hoi TS, Goed dat je het nu ook verteld hebt. Dat maakt het allemaal wel een stuk relaxter! Hebben jullie verder ook nog afspraken gemaakt over wat wel en wat niet mag?
    Ik heb bijvoorbeeld wel afgesproken dat ik niet elke dag kleren nat maak. Het gebeurt ongeveer 1 keer per week. Veder mag ik ook niet m'n nieuwste kleren nat maken. Maar dat is niet heel strak bepaald. ;-)

    17 jaar
    7 jaren geleden
  • Helemaal geen vreemde fetish. Kijk maar op het internet. Honderden foto's en video's !

    17 jaar
    7 jaren geleden
  • Ik begrijp wel dat je het lekker vind om nat te worden in je kleren, ik vind dat zelf ook. Maar het is lastig uit te leggen aan andere mensen zoals je ouders want die snappen dat vaak niet. Maar het is eigelijk wel heel onschuldig want je doet er niemand kwaad mee en je kleren gaan er ook niet kapot van, ze worden alleen nat en daarna kunnen ze gewoon weer drogen.

    18 jaar
    7 jaren geleden
  • Ts hier, ik heb gisteren hetzelfde gehad als de jongen hierboven, ik had mijn jas laten drogen en ging die 's avonds ophalen om weer te verstoppen. Toen kwam mijn moeder naar boven en betrapte me met mijn jas en vroeg wat er aan de hand was. Dus moest ik t wel uitleggen, maar ze vond het raar maar moest er wel om lachen. Later liep ze weg en vroeg ik nog of ik t nu 'geoorloofd' mocht doen en ze zei dat ik mijn kleren dan op de droger moest leggen en dat zij t dan zou wassen. Ik vond het gesprekje wel super awkward maar ik had geen keus.

    16 jaar
    7 jaren geleden
  • Ik neem aan dat je bedoelt dat je graag met kleren aan nat wordt? En dat je dan stiekem nat moet worden omdat je ouders het anders merken?
    Datzelfde had ik ook. Al sinds mijn 13e wordt ik graag nat met mijn kleren aan. Dus ik val regelmatig 'per ongeluk' in het water als het mooi weer is of ik vergeet expres mijn zwembroek. Soms ga ik onder de douche met wat kleren aan. Dan probeer ik die kleren ergens ongezien te drogen. Een paar jaar geleden (ik was 15 ofzo) vond mijn moeder natte joggingsbroek en vroeg toen hoe dat kwam. Ik heb toen eerlijk verteld dat ik het lekker vond om mijn kleren nat te maken.
    Mijn ouders waren niet boos ofzo. Ze zeiden dat ze liever hadden dat ik mijn kleren dan gewoon te drogen hing of in de was deed.
    We hebben toen afgesproken dat ze het prima vinden als ik mijn kleren nat wil maken, als ik maar ze maar netjes laat drogen en rommel weer opruim. Dus nu kan ik met kleren aan douchen als ik daar zin in heb of lekker gaan zwemmen. Ik ben echt blij dat ik het verteld heb.

    17 jaar
    7 jaren geleden
  • Zelf houd ik ontzettend van wetlooks. Vooral bij jongens in een overhemd of idd een witte onderbroek. Dit is dus ook 1 onderdeel in mijn fetishlijst

    17 jaar
    7 jaren geleden
  • Ik heb me ooit laten overhalen op een Spaanse camping door mijn vriendin om mee te doen aan een Mister Wetlook contest. Alle jongens moesten in witte boxer en T-shirt door grassproeiers lopen. De meiden gaven punten. Niet op 1 gefinished maar toch mooi op 4. Coole fetish van jou.

    19 jaar
    7 jaren geleden
  • Ik zeg doen. Dan kan je het gewoon in vrijheid doen. Het is niet bijzonder. Er zijn meer mensen die het hebben. Vertel je even hoe ze reageerde toen je het vertelde.

    18 jaar
    7 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten