Skip to content
18 reacties
6596 weergaves

Naakt Zwemmen

Ik ben homo maar heb momenteel geen vriendje. Ik ben nog nooit wezen naaktzwemmen, maar het lijkt me geweldig om eens te proberen. En toch vind ik het ook best eng.

Wie gaat er hier wel eens naaktzwemmen en wat is jullie ervaring? Zijn er veel volwassenen of juist veel jongeren? Veel meiden of juist veel jongens? Hoe gaat men met elkaar om? Zwemt men echt banen of is het meer hangen en kletsen?

Ik zou echt continu naar andere pikken en billen staren. Mag dit en is dit normaal? Mag je elkaar betasten? Kloppen de verhalen over seks in de kleedhokjes? Zijn jullie ooit plotseling een bekende tegengekomen dit je niet verwachtte? Dat lijkt mij heel ongemakkelijk.

Waarom moet je meestal per se lid zijn van een naturistenvereniging? En waarom is het maar 1,5 uur? Waarom kan een gewone spontane jongen niet naar het zwembad zonder lidmaatschap? Het gaat mij om het naaktzwemmen, niet om de vereniging...

Ik weet dat ik veel vragen stel, maar ik hoop antwoorden te krijgen. Het is een drempel waar je gewoon overheen moet en je moet het gewoon doen, maar iets houd me tegen.

17 jaar
7 jaren geleden

18 Reacties

  • Ik zwem heel erg graag en ben ook heel erg graag in mijn blootje. In de zomer zijn we thuis bijna altijd in ons blootje. Maar in mijn blootje zwemmen heb ik nog nooit gedaan. In het zwembad van Genk mag het in ieder geval niet. En Boxbergheide of Bilzen ook niet. Hasselt ook niet, dus eigenlijk weet ik geen enkel zwembad waar dat mag en ik ken veel zwembaden. Naar zee zijn we nog nooit geweest, maar de kust zit altijd stampvol als ik dat zo hoor, dus daar in ons blootje gaat ook niet en Bredene zitten geen jongeren heb ik gehoord. In Schoonbeek in de bos ligt wel een meertje en mijn broertje en ik zijn wel eens tot daar geweest, maar er waren veels en veels te veel muggen.

    15 jaar
    5 jaren geleden
  • Naakt zwemmen is geweldig. Het gevoel dat het water langs je ballen en penis glijdt is bijzonder. Ik wil nooit meer met een zwembroek aan zwemmen. In de afgelopen zomer heb ik een jongen ontmoet, die ook altijd naakt zwemt. We hebben samen heel wat uren naakt in de zon en in het water doorgebracht. Kortom, we hebben vaakt naakt in de zon en in het water gelegen.

    23 jaar
    5 jaren geleden
  • Ik ga al een tijdje met twee jongens. Hebben een rustig plekje ontdekt waar je lekker kunt zwemmen en niemand die ons ziet. Kan daar lekker genieten met hun.

    16 jaar
    5 jaren geleden
  • Daar heeft iedereen wel eens last van en gaat gewoon weer over.

    17 jaar
    5 jaren geleden
  • En wat als je een stijve krijgt?

    18 jaar
    5 jaren geleden
  • https://www.natuurlijknfn.nl/naturisme/naaktzwemmen/

    21 jaar
    5 jaren geleden
  • Wij gaan vaak met een groepje jongens te zwemmen. Woon in een waterrijk gebied,dus plek genoeg waar je bloot kunt zwemmen en met elkaar bezig zijn zonder gezien te worden. Buiten bloot met jongens vind ik het leukste wat er is!!!!

    15 jaar
    5 jaren geleden
  • naakt zijn is gewoon lekker dus...

    21 jaar
    5 jaren geleden
  • Waar kan ik vinden welke zwembaden dit kan ?

    16 jaar
    6 jaren geleden
  • Bij ons zwembad mag je elke zondagavond naakt zwemmen. Daar zie je veel volwassenen maar ook jongens en meisjes tussen 13 en 18 ongeveer. Ik ben daar ooit een klasgenote tegengekomen, was wel leuk. We schaamden ons trouwens ook niet.

    15 jaar
    6 jaren geleden
  • Probeer het gewoon eens, het is echt fijn. Je kunt bijvoorbeeld in de zomer een keer naar een rustig strandje gaan waar het mag, dan is het misschien wat minder eng. Je zult zien dat anderen daar (over het algemeen) heel relaxed mee omgaan. Als je naar andere pikken gaat staren is de kans natuurlijk aanwezig dat je een stijve krijgt. Het zal allicht vaker gebeuren dat mensen naar piemels of andere delen kijken, maar 'echte' naturisten zijn daar niet op uit. Die vinden het gewoon fijn om naakt te recreëren.

    20 jaar
    6 jaren geleden
  • Als er een gelegenheid is om naakt te zwemmen moet je het zeker proberen, daarna wil je geen zwembroek meer aan. En als anderen je naakt zien op een naaktstrand of tijden het naakt zwem uurtje zul je merken dat het helemaal geen pijn doet al anderen je naakt zien.

    17 jaar
    6 jaren geleden
  • Ik ga zelf ook soms naaktzwemmen, maar moet eerlijk bekennen dat dat zo'n 90% op vakantie is, omdat ik in nederland niet zo'n behoefte heb in een zee te gaan met dit weer Maar zou je wel aanraden naar een drukker bezochte plek te gaan of als je naar een rustige plek gaat, dan minstens met zijn tweeën... Ik heb namelijk 1 keer meegemaakt dat ik in mijn eentje ging naakt zwemmen op vakantie, en was toen verder ook niemand aanwezig bij dat relatief (kleine) strandje... later bleek daar een hondenclub op het veld erachter training te volgen... dus ik zag ze al aankomen toen ik naakt in het water zat, had lang gewacht met uitkomen, maar na zo'n 20 minuten had ik wel door dat ze lang op dat veld zouden blijven Dus ik ging op een begeven moment het water uit, en toen zag ik die groep me wel een beetje vreemd aankijken van wat ben jij aan het doen En snap natuurlijk dat mensen je naakt kunnen zien als je naakt gaat zwemmen, maar was toch beetje onprettig aangezien je als enigste daar zo stond en niet met minstens een vriend ofzo erbij

    17 jaar
    6 jaren geleden
  • Hoi ik ben net 18 en heb het zelfde wilde laatst naar oss gaan maar was net te laat maar daar hoef je een lid te zijn volgensmij. Gr

    18 jaar
    7 jaren geleden
  • Ik heb via mijn werk wel eens in een spa gewerkt in de tuinen die lui lopen daar gewoon naakt van sauna naar zwembad etc. ik natuurlijk met kleren aan je mag ertussen lopen, maar niet teveel alleen voor werk dus.kwam een vrouw tegen die ik ken van de sportschool wel met handdoek om haar heen gwn gesprek gevoerd etc. niets aan de hand en nog meer bekenden.
    Mensen doen en praten met elkaar als met kleren aan snap wel dat het voor jou leuk is een leuke jongen naakt te zien had in 1 keer een prachtig meisje van ong. 18 jr. achter me staan die me gwn een vraag stelde waar ze kon zwemmen (naakt dus) jeugd echt niet preuts moet jij ook niet zijn gewoon afwachten wat op je af komt gaat vaak dus vanzelf.

    20 jaar
    7 jaren geleden
  • Idd jongen van 21, op naaktstranden zie je alleen maar ouderen maar dat is vroeger weleens anders geweest. Ik ben in een naturistenfamilie opgegroeid en hoor het van iedereen. In Kroatie en Frankrijk op de naturisten camping zie je wel oud en jong dus die opvallende preutsheid is typisch nederlands

    22 jaar
    7 jaren geleden
  • ik heb een zwembad thuis en soms komen mijn vrienden zwemmen en dan zwemmen we allemaal in onze bloten we hebben toch allemaal zelfde zijn wel allemaal jongens van 12 en 13 jaar er zijn ook meisjes en die gaan ook gewoon naakt dus ik heb al veel piemels en kutjes gezien

    13 jaar
    7 jaren geleden
  • Men heeft liever dat je lid word van de naturistenvereniging anders komen er allemaal van die vieze mannetjes die alleen maar komen om te gluren. Dat is gewoon een maatregel om het kaf van het koren te scheiden.

    En iedereen kijkt natuurlijk wel naar anderen, maar heel opzichtig staren wordt meestal niet op prijs gesteld. En als je er eenmaal een half uur rondloopt heb je het ook wel gezien, dan is het bijzondere er vanaf.

    Er zal heus wel seks voorkomen in de kleedkamers en betasten zal ook wel gebeuren maar dat is helemaal niet gebruikelijk. Naturisme heeft eigenlijk ook niets met seks te maken.

    Je kunt natuurlijk naar een naakstrandje gaan om daar naakt te zwemmen zonder lidmaatschap, maar meestal tref je alleen maar ouderemensen of gezinnetjes met hele jonge kinderen. Jongeren vind je niet veel op de naaktstranden.

    21 jaar
    7 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten