Skip to content
20 reacties
6754 weergaves

Piemel van vriendje gezien

Vandaag speelde ik met mijn vriendje van 12 thuis. Wij zaten tegenover elkaar, toen ik opeens zijn piemel uit de pijp van zijn short zag hangen. Ik heb gekeken zonder iets te zeggen. Nu denk ik daar de hele tijd aan. Wat moet ik doen ?

14 jaar
7 jaren geleden

20 Reacties

  • Je kan het gewoon zeggen tegen hem en dan je eigen ook laten zien dan haalt hij hem er waarschijnlijk ook weer bij niks mis mee en een beetje op avontuur gaan

    15 jaar
    6 jaren geleden
  • Mijn beste vriend (15) heeft mij vorig jaar onder de douche gezien.
    Als ik nu bij hem ben vraagt hij gewoon of hij mij naakt mag zien.
    Ik heb daar niet echt een probleem mee.
    Als hij blijft slapen , douchen we ook samen en slapen we ook naakt .
    Het is gewoon leuk en we doen er mekaar een plezier mee.


    13 jaar
    7 jaren geleden
  • Ik heb twee keer iets soortgelijks meegemaakt. De eerste keer was toen ik 11/12 was. Een goede vriend van mij bleef toen bij mij slapen en toen hij s' avonds zijn spijkerbroek uittrok om zijn pyamabroek aan te trekken trok hij per ongeluk ook zijn onderbroek mee. En daar stond hij dus met zijn handen net te laat voor zijn blote piemel. Toen ik zij dat ik zijn piemel al had gezien en het niet erg vond dat hij in zijn nakie stond was het voor hem ook goed en deet hij rustig zijn onderbroek weer aan. Ik heb hem toen ook uit mijn piemel laten zien omdat ik dat wel zo eerlijk vond. De tweede keer was iets anders. Ik was toen een jaar of 13. De ruimet tussen de tussenschotjes en de urinoirs bij ons op school is best groot. Zo groot dat als je iets schuin staat andere je piemel(tje) kunnen zien. Dit is mij dus een keer dubbel overkomen. Een vriend van mij moest eeb keer in de pauze naar de wc, dus ik bleef in de deuropening wachten zodat we nog wel verder konden met ons gesprek, gelijktijdig loopt er een brugje de wc binnen En ja hoor, beide staan ze zo dat je naar hun piemel kon kijken

    16 jaar
    7 jaren geleden
  • De eerste keer dat ik de lul van mijn vriend zag was ik wel jonger als jou denk ik.

    In deze leeftijd is dit normaal als je op onderzoek uitgaat je zult merken dat het leuk word en geloof me het blijft echt niet bij kijken alleen, geniet ervan ik en mijn vrienden maakten er een leuke dag van als de ouders van een van de vrienden niet thuis waren op het laatst ging iedereen uit de kleren en speelden we met elkaar en we hebben er altijd van genoten.

    18 jaar
    7 jaren geleden
  • Denk dat je er niet zo me moet zitten

    14 jaar
    7 jaren geleden
  • Ik zie mijn vriendje zijn piemel heel vaak. We zwemmen vaak en zitten op voetbal. Dus, zo al heel vaak. Nu ook als we samen zijn.... Nu al echt een tijdje verliefd...

    12 jaar
    7 jaren geleden
  • Net hetzelfde meegemaakt. Was hooguit 12/13. Ik zat samen met een vriendje in zo'n opblaas-zwembadje. Waarschijnlijk was zijn zwembroekje te groot want plots hing zijn piemel en zakje er uit. Ik vond dat heel opwindend. Had nog nooit bij stil gestaan dat andere jongens ook een piemel hebben. Maar later krijg je er zoveel te zien dat je je totaal ijskoud laat. Maar die eerste keer, ja TS, ik begrijp jouw gevoelens helemaal.

    19 jaar
    7 jaren geleden
  • @ TS
    Als het nog eens gebeurt volgende keer kan je best iets klaar houden als een rietje, grasstengel of een pluim om zijn piemel daarmee te kietelen. Dan zeg je dat hij erom gevraagd heeft !

    16 jaar
    7 jaren geleden
  • Als ik dat zou zien zou ik hem vragen stellen en kijken of hij een stijve krijgt. Zoals heb jij al afgetrokken ? of zal ik het voordoen ?
    Ik zou ook vragen of hij zijn piemel durft laten zien. En als hij nee zegt : en wat is dàt dan ? En dan ga ik in zijn broekje en speel wat met zijn piemel.

    14 jaar
    7 jaren geleden
  • Ik zou ook niks gezegd hebben maar mijn hand halfweg op zijn bovenbeen gelegd hebben aan de betreffende kant om te zien wat er dan met zijn piemel gebeurt.

    16 jaar
    7 jaren geleden
  • Juist ! Maar misschien liet die jongen wel met opzet zijn piemel uit zijn broekje hangen ? Als hij dan toch blijkbaar zonder protest de keer daarna zijn piemel op simpele aanvraag toonde !

    18 jaar
    7 jaren geleden
  • Misschien kan zijn moeder betere slips of boxers kopen met pijpjes die beter aansluiten zonder inkijk.

    15 jaar
    7 jaren geleden
  • Heb gisteren mijn vriendje terug thuis gehad. Dan zei dat ik zijn piemel laatst had gezien. Ik zei ook dat het een mooie was en ik wilde hem opnieuw zien. Dan liet hij hem zien en toen zag ik dat hij een stijve had en dan heb ik even gevoeld.

    14 jaar
    7 jaren geleden
  • Je kunt zeggen dat je hem gezien hebt en dat je iets opviel. Geeft niet wat. Als hij dan vraagt: wat dan? kan je vragen: ja lastig uitleggen, mag ik hem nog een keer zien? Vast en zeker dat hij hem opnieuw tevoorschijn haalt

    19 jaar
    7 jaren geleden
  • Je kan aan hem vragen of je zijn "slangetje" mag zien en of vasthouden. Op jouw leeftijd moet je eens wat proberen.

    16 jaar
    7 jaren geleden
  • Sja, een jongen heeft een slangetje een meisje heefte en gaatje maar als je een keer die van een ander ziet kan het wel eens een verassing zijn.

    19 jaar
    7 jaren geleden
  • Hi, dit is topic starter.
    Ik geef toe dat ik hem mooi vond en zelfs een stijve kreeg. Dat had ik niet verwacht. Maar ik wil hem wel opnieuw zien en dan ga ik het hem ook zeggen.

    14 jaar
    7 jaren geleden
  • Vond je het zo mooi? Ga dan volgende keer spelen zonder broek aan als hij dat ook wil. Niks mis mee op jullie leeftijd om op ontdekkingstocht te gaan.

    21 jaar
    7 jaren geleden
  • niks. gewoon laten hangen ;)

    23 jaar
    7 jaren geleden
  • Niets, wat maakt het uit? je kan als je wil het tegen hem zeggen als tip voor de volgende keer

    15 jaar
    7 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten