Skip to content
114 reacties
8820 weergaves

Wordt dit de zomer van de string?

Nog even en het strandleven barst weer los. Tijd dus om na te denken wat we zullen aantrekken op het strand. Ik hoop dat de string eindelijk doorbreekt (niet letterlijk dus :). Wat denkt het forum? Alweer zo'n keurige, saaie shortzomer of wordt dit dan toch de zomer van de string?

19 jaar
7 jaren geleden

114 Reacties

  • In Nederland was de string alweer geen succes. In België zag ik er vrij veel. Maar wel op afgelegen stukken strand zoals het natuurgebied op de Belgisch-Franse grens. Vervelend is dat daar hoofdzakelijk homo's komen. Sommige kunnen echt opdringerig worden. Nee, de string zal nooit aanslaan bij hetero jongens. Die gaan nog liever helemaal naakt. Jammer maar helaas...

    20 jaar
    7 jaren geleden
  • Waarom in Barcelona een short aangedaan?? Een zwemslip of tanga is toch ook prima als je daar een string te gewaagd vindt. Er lopen er nog veel te veel in shorts en groter!

    21 jaar
    7 jaren geleden
  • Nauwelijks reactie gehad. Aan een meer had ik wel de indruk dat heel wat mensen aan het staren waren toen ik het oranje broekje aan had. Had voor alle zekerheid nog een minder opvallende versie gekocht en toegegeven: in Barcelona een short aangedaan.

    18 jaar
    7 jaren geleden
  • En reactie gehad op je minislipje?
    Minislipjes vind k ook mooi!

    22 jaar
    7 jaren geleden
  • Heb zowel in Frankrijk als in Spanje minislipje van Hom gedragen en daarvan wel meerdere gezien, maar geen enkele jongen in string. In Barcelona wel ontzettend veel meiden. Voor meiden echt wel de zomer van de string!

    18 jaar
    7 jaren geleden
  • Klinkt goed! Ik probeer vanmiddag nog even in string naar t strand te gaan!

    20 jaar
    7 jaren geleden
  • Ja op vakantie elke dag een string gedragen en heerlijk van de zon genoten.

    21 jaar
    7 jaren geleden
  • Pas een mooie string gekocht voor op het strand.... nu wachten op mooi weer!
    Maar ik vind het echt enorm sexy staan!

    Jullie al op het strand geweest in string?

    20 jaar
    7 jaren geleden
  • Als ik dit zo lees vraag ik mij af waar dat preutse gedrag door komt, mini slip, string of naakt j kan toch doen wat je zelf lekker vindt heeft helemaal niks met gay of seks te maken.
    Ik ga meestal naakt maar als dat niet kan heb ik een zon doorlatende mini tanga, ik heb de voering eruit geknipt met als gevolg dat je er dwars doorheen kijkt en mijn zaakje en bilnaad erdoorheen kan zien helemaal als ik uit het water kom.
    Beetje exhibitionistisch is het wel maar ik vindt het leuk als de mensen naar me kijken en duidelijk over mij kletsen, omdat ik meestal naakt ga maakt het mij niet uit als op het klere strand mijn zaakje gezien wordt, goeie promotie om naakt te gaan is namelijk eigenlijk veel lekkerder als zelfs dat kleine slipje aan mijn kont. Ik bedoel maar doe lekker wat je zelf wilt ze kletsen toch wel over je.

    18 jaar
    7 jaren geleden
  • Ik denk dat het de zomer van de paraplu wordt...

    19 jaar
    7 jaren geleden
  • Ik ga wel naar het naaktstrand daar heb je geen string nodig maar als jij er een wilt dragen wat maakt het dan uit?
    Te veel jongens dragen broeken waar je bij denkt "heeft je moeder een oude bloemetjes gordijn gebruikt?" echt lelijke broeken.

    17 jaar
    7 jaren geleden
  • Dat kan online of in de wat grotere steden in boetiekjes voor badmode. Ik bof want ik krijg de mijne cadeau van mijn vriendin.

    19 jaar
    7 jaren geleden
  • Waar kopen jullie je strings?

    20 jaar
    7 jaren geleden
  • #19, r is nog een land waar de 'heren' meters stof om 't lijf hebben nl. de USA, de grootste democratie (volgens eigen zeggen) en ook de grootste wat hypocratie betreft (volgens mijn zeggen). Puriteinser kan het bijna niet, alleen Nederland probeert net zo te zijn. Gelukkig zijn er steeds meer vrijer denkenden zoals wij en wint de minislip en string terrein op stranden enz. En v.w.b. de jongen van 18 hierboven: ik zie niet wat er niet ideaal zou kunnen zijn als je een stijve hebt in mini of string?!!

    21 jaar
    7 jaren geleden
  • Zo'n oranje slipje is trouwens niet ideaal als je een stijve hebt.

    18 jaar
    7 jaren geleden
  • Mijn probleem met shorts is dat ze zo "sexloos" zijn. In vrijwel alle andere Westerse landen zie je jongens/mannen in minuscule strandkleding. Maar in Nederland wordt je geacht je mannelijkheid te verbergen onder een meter textiel. Niet dat ik gay ben of zo. Het is voor mij een kwestie van eMANcipatie.

    19 jaar
    7 jaren geleden
  • J19 en 21, ik draag natuurlijk ook nog shorts, maar het mag wel eens iets anders zijn!

    18 jaar
    7 jaren geleden
  • Mooie zwemslip is dat, best wel gewaagd ook!
    Heb zelf een witte aussiebum zwemslip gekocht pas

    21 jaar
    7 jaren geleden
  • Haha J18. Heerlijke zus heb je! Pak jij alvast maar uit in jouw oranje microslip. Alles helpt om die ellendige shorts voorgoed uit het strandbeeld te bannen. TS.

    19 jaar
    7 jaren geleden
  • Een string? Met deze hitte? Zelfs die 10 centimeter textiel is teveel.

    19 jaar
    7 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten