Skip to content
21 reacties
298 weergaves

Voetbal

Hoii, Ik ben een jongen van 15 (over 1 week 16) en ik zou misschien wel op voetbal willen. Ik kan het op dit moment echt voor geen meter. Dus mijn vraag was ben ik er nou te laat mee? Ik kom dan waarschijnlijk in een team met jongens die al heel goed zijn of het al heel lang doen. En ik wil niet het buitenbeentje worden of dat ze boos op me worden omdat ik slecht ben... verder had ik ook nog de vraag hoe ze tegen schaamhaar aankijken? En tegen postuur ik ben op dit moment niet de dunste maar ook niet echt heel dik ofzo, dus dat is voor mij nog een reden om op voetbal te gaan buiten het feit dat het mij heel leuk lijkt. Ik hoor graag van jullie!

15 jaar
7 jaren geleden

21 Reacties

  • Gewoon lekker gaan voetballen. De trainer houdt echt wel rekening met wat je al kan en nog moet leren, het belangrijkste is lekker bezig zijn. En over je schaamhaar zou ik me al helemaal niet druk maken. Sommige hebben veel, anderen weinig, of ze scheren het af. Succes!

    19 jaar
    7 jaren geleden
  • J14 boven mij, wat bedoel je wel OF niet. Geen idee wat je bedoeld

    12 jaar
    7 jaren geleden
  • wij douchen bij ons in de club ook altijd zonder slip.
    vind wel niet dat de trainers er altijd moeten bij zijn
    dat vind k som genant.
    want dan kijken die ook naar onze pikken en denk ik dat ze er mee lachen als die nog niet zo groot zijn, of als we minder schaamhaar hebben

    14 jaar
    7 jaren geleden
  • wij douchen ook naakt hebben toch allemaal een lul he

    13 jaar
    7 jaren geleden
  • Wij douchen na elke training en wedstrijd gewoon met ze alle naakt (is ook verplicht)

    15 jaar
    7 jaren geleden
  • En TS ga je op voetbal?

    16 jaar
    7 jaren geleden
  • Succes man en laat ff weten

    16 jaar
    7 jaren geleden
  • Heyy Topic starter hier, Fijn dat jullie allemaal zo goed reageren op mijn vraag. Ik ga denk ik conditie opbouwen deze zomer en dan beginnen als het nieuwe seizoen begint

    16 jaar
    7 jaren geleden
  • J16, je hebt helemaal gelijk, maar misschien is er een bepaalde groep die zich schaamt om hun lijf/klokkenspel. Ik ben zolang ik mij herinner naturist voor mij is het misschien wat makkelijker om mijn onderbroek uit te trekken

    12 jaar
    7 jaren geleden
  • Wij douchen ook gewoon allemaal naakt. Snap niet waarom je met een vieze bezwete onderbroek zou douchen.

    16 jaar
    7 jaren geleden
  • Hoi, dat je niet de dunste bent is geen enkel probleem. Je wilt toch op voetbal omdat je het leuk vind? Ze moeten je gewoon accepteren zoals je bent, je bent vast niet de enigste die geen "plank" is. Het douchen gaat bij ons gewoon naakt, de ene heeft wel schaamhaar en de ander scheert het af, je moet gewoon doen wat je zelf prettig vind. Ook dat je niet zo goed kunt voetballen lijkt mij geen probleem. Je gaat toch op voetbal om iets te leren en voor je plezier! (ik ben zelf ook niet de beste voetballer maar heb wel plezier en dat is het belangrijkste) Je kunt waarschijnlijk pas vanaf volgend seizoen begin (na de zomervakantie) tot die tijd kun je je conditie wel opbouwen door te gaan hardlopen of actief te gaan voetballen met vrienden.

    16 jaar
    7 jaren geleden
  • Misschien de komende tijd alleen eerst trainen, en nog niet meedoen met wedstrijden

    12 jaar
    7 jaren geleden
  • Nee tuurlijk niet! Niemand is perfect dus laat jezelf daar niet op afrekenen. Je zult mogelijk in het laagste team worden gezet en daar zullen echt wel een paar stevige jongens rondlopen. Je hoeft je nergens voor te schamen. Hopelijk schaam je je ook niet voor je penis, want als dat team dan gewoon naakt doucht hoef je je ook niet voor je pik te schamen. Gewoon lekker gaan voetballen, is goed voor je en je kunt altijd nog dingen leren!!

    15 jaar
    7 jaren geleden
  • Hoii topicstarter hier, En ik ben zegmaar niet de dunste zou dat een probleem kunnen zijn volgens jullie?

    16 jaar
    7 jaren geleden
  • wij douche naakt onderbroek is stom je lul gewoon bloot iedereen heeft toch zelfde je moet er mee pissen en je kunt er kindjes mee maken gewoon naakt je moet er trouwens vier op zijn

    14 jaar
    7 jaren geleden
  • Ik ben ook op mijn 15e begonnen met voetbal. Zorg ervoor dat je alvast wat aan je conditie doet. Kijk misschien ook wat YouTube filmpjes van simpele trucjes zodat je je mannetje kan uit spelen. En anders lekker in de verdediging;) Zou het je zeker aanraden! En hoe het dan gaat net douchen wijst zich vanzelf zelf! Succes.

    20 jaar
    7 jaren geleden
  • Douche met onderbroek is toch vies

    15 jaar
    7 jaren geleden
  • Voor ons is het de normaalste zaak ter wereld, heb nog nooit zonder gedaan.

    17 jaar
    7 jaren geleden
  • Gewoon met onderbroek? Wij douche gewoon zonder onderbroek. Met onderbroek is voor pussy's. vind ik

    16 jaar
    7 jaren geleden
  • Na het voetballen douchen wij gewoon met onderbroek. Maar het hangt per voetbalteam af of je naakt gaat douchen. Ik denk dat het geen probleem is dat je er niet veel van bakt, je gaat er ook op om te leren en waarschijnlijk wordt je dan gewoon in het laagste elftal geplaatst. In het laagste elftal zal je dan denk ik niet de enige zijn die er nog niet veel van kan. In het laagste elftal zitten namelijk altijd wel een paar koekenbakkers :p

    17 jaar
    7 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten