Skip to content
37 reacties
2517 weergaves

Balletjes in mijn zakje zitten verkeerd!

Beste lezers kan er iemand me vertellen waarom bij mij het rechter balleke zo 2 cm lager hangt dan het linker. Normaal is dat toch het linker balletje die het laagst hangt? Of niet. Kan ik daar iets aan doen of laten doen?

16 jaar
7 jaren geleden

37 Reacties

  • Ik zeg altijd: zolang hij maar werkt. Natuurlijk is het plezant als de maten een beetje in het gemiddelde liggen.

    19 jaar
    7 jaren geleden
  • Het is wel plezanter met een bootshappentas over het naakt strand te lopen dan met een kippenei zakje.

    16 jaar
    7 jaren geleden
  • Ja jongen 315, deels heb je gelijk, hoewel niet alles aan je verhaal klopt, maar belangrijker is te weten dat ballen in grootte van knikker tot kippenei variëren en vaak ook niet allebei even groot zijn. Datzelfde geldt voor de balzak. Bij sommigen hangt die in de zomer op het naaktstrand tot bijna aan de knieën (ja, beetje overdreven dat wel!) haha, maar toch is er best groot verschil is van de ene of andere man.

    21 jaar
    7 jaren geleden
  • Het is normaal dat één van de twee ballen lager hangt dan de andere. En er is geen spraken van een fabriek en een magazijn, allebei de ballen produceren zaad en allebei de ballen hebben een bijbal waar zaadcellen opgeslagen worden. De grootte van de balzak wordt bepaald door de temperatuur, warmer is groter, kouder is kleiner. 

    15 jaar
    7 jaren geleden
  • Boodschappen tassen is dat niet een beetje geel groot!

    16 jaar
    7 jaren geleden
  • Ben op het naaktstrand geweest en ben zowat aan het vergelijken geweest. En inderdaad geen twee de zelfde. Zakjes de grote van een kippen ei tot boodschappen tassen.

    17 jaar
    7 jaren geleden
  • het is ook normaal dat je als je erg geil bent of (bijna) klaarkomt je ballen omhoog getrokken worden. Soms zo ver dat je ze niet meer kan zien, of aan de zijkant van je piemel komen te zitten.

    19 jaar
    7 jaren geleden
  • Ik heb maar één balletje, toen ik 11 was had ik er nog twee, maar eentje zat opeens gedraaid en dat deed heel veel pijn. In het ziekenhuis hebben zee het teruggedraaid, maar het bleef pijn doen en toen hebben ze het weggehaald. Sindsdien heb ik dus maar één balletje, maar nu wordt ik binnenkort weer geopereerd en gaan ze er een tweede balletje bij zetten. Die is van kunststof, dus hij werkt niet, maar dan ziet mijn zakje er tenminste normaal uit. Daarom wil ik die operatie ook laten doen, want nu schaam ik me als iemand me in mijn nakie ziet.

    16 jaar
    7 jaren geleden
  • Mijn balletjes zitten er in en werken dat is het voornaamste. Alllee dat denk ik toch nog nooit de visjes laten tellen.

    19 jaar
    7 jaren geleden
  • Dat kan toch allemaal geen kwaad iedere pik is anders. Zolang hij maar recht komt en visjes uitkomen.

    17 jaar
    7 jaren geleden
  • Jongen van 18, je lul is niet 'slechts' 16cm. maar "zeker wel" want dat is meer dan lang genoeg. Voor de meeste vrouwen hoeft een stijve pik niet langer dan 16 cm. te zijn want anders kan het pijnlijk worden. Perfect zo dus!

    18 jaar
    7 jaren geleden
  • Dat afscheur gevoel aan de eikel heb ik ook nu en dan. Volgens mijn huisarts is dat normaal. Dat zou komen omdat mijn lulleke te hard of te lang word bij de erectie, maar het vel ervan is dan maximaal benut uitgetrokken. (Lengte dan slechts 16 cm).

    18 jaar
    7 jaren geleden
  • Net als je hand en oog heb je een dominante bal en dat is bij de meeste jongens de rechter.
    Alleen als je een (te) kleine bal zak heb zie je het niet zo goed en het maakt niets uit of je penis links of rechts draagt.
    Ook is het bij seks geen probleem of je ballen hangen of zo als bij me vriend in een kleine zak zit ook die komen gewoon klaar.

    17 jaar
    7 jaren geleden
  • Niks mis mee. Hebben we allemaal dat de ene bal lager hangt dan de andere. Maak je maar niet ongerust.

    19 jaar
    7 jaren geleden
  • Als je vader het ook had en zegt dat het eerst pijn deed maar daarna niet meer, dan zal dat bij jou ook wel zo zijn. En hij heeft jou kunnen maken, dus de zaadcellen kunnen er goed tegen, lol. Maar wat er precies met je balletjes gebeurt snap ik niet hoor.

    14 jaar
    7 jaren geleden
  • Als ik jou was zou ik eens een andere huisarts bezoeken. Het kan (en mag) toch niet zo zijn s\dat je steeds met pijn loopt als je een stijve hebt. Hoe moet dat dan als je gaat neuken?! Lijkt mij i.i.g. niet zoals het hoort te zijn en zou anders doorverwezen willen worden naar een ziekenhuis ter controle.
    Succes ermee!

    21 jaar
    7 jaren geleden
  • Ik ben j15: Als hij terug slap is is alles terug normaal. Maar bij erectie zit alles opgetrokken in mijn lul Mijn balletjes kan ik wel nog voelen in mijn onderbuik bij het schaambeen. Hij is zelfs zo hard dat het net is of de eikel zal afscheuren. Ben reeds bij dokter geweest maar die vinden dat het normaal is. Ook mijn vader zou dat hebben gehad, die pijn ook maar dat zou over gaan.

    15 jaar
    7 jaren geleden
  • Hoezo dan, j15? Bedoel je dat je zak verdwijnt als je een stijve hebt? Waar blijven je balletjes dan? De mijne zitten nog gewoon in mijn zak als mijn penis hard is,maar het lijkt wel of het allemaal nog maar net past. Ik denk dat er wat vel van mijn zak nodig is voor mijn stijve. Worden bij jou dan je balletjes ín je penis getrokken misschien? Hoe zit het dan als je weer slap bent?

    14 jaar
    7 jaren geleden
  • Je bedoelt dat als je een stijve hebt, je geen balzak met je ballen er in meer ziet? Als dat zo is zou ik voor de zekerheid toch even bij de huisarts aankloppen.

    21 jaar
    7 jaren geleden
  • Als mijn penis groot is heb ik geen zakje meer.

    15 jaar
    7 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten