Skip to content
12 reacties
313 weergaves

kleinere piemel met kou

Waarom is je piemel kleiner als het koud is? En waarom is dat bij de 1 meer dan bij de ander? Normaal zijn de piemels van mijn vriendje en mij gelijk, nu is de mijne veel kleiner.

11 jaar
7 jaren geleden

12 Reacties

  • Ooit bedacht waarom je ballen buiten je lichaam hangen? Dat komt omdat ze niet tegen de hitte van je lijf kunnen omdat de zaadcellen dan openknappen. Dit is precies hetzelfde bij kou, dan trekt alles zich juist weg dichterbij/in je lijf

    14 jaar
    7 jaren geleden
  • De maat van een slappe piemel verschilt altijd. Als je gespannen bent is ie veel kleiner dan anders, of dan wanneer je een beetje geil bent enz. Dus met vriendjes vergelijken is sowieso lastig.

    19 jaar
    7 jaren geleden
  • Bijvoorbeeld na voetbaltraining in de winter is iedereens piemel kleiner, sommige echt heel.klein. als warm is geeoon sguk groter dus is normaal lijkt mij.

    15 jaar
    7 jaren geleden
  • Je mag best vergelijken, maar je moet wel bedenken dat ieder lichaam (en dus ook elke piemel) anders is. Dat zie je dus ook bij je vriendje en jou, slap zijn jullie hetzelfde, maar stijf heeft hij een grotere. Andere jongen, ander lichaam.
    Jij bent misschien gevoeliger voor kou, en is daarom jouw pikkie kleiner in de winter dan die van hem.
    Als jullie in de puberteit komen kan alles weer veranderen, dan gaat je piemel sowieso groeien, en misschien eindig jij wel met een grotere dan je vriendje.

    14 jaar
    7 jaren geleden
  • Je moet je piemel niet vergelijken met die van je vriendje. Jullie zijn dan wel vriendjes maar niet gelijk. Jullie zijn nog jong, kan nog zoveel anders.... Geniet lekker van elkaar;-)

    16 jaar
    7 jaren geleden
  • Stijf is die van mijn vriendje langer

    11 jaar
    7 jaren geleden
  • Je zei dat jullie piemels het zelfde zijn. Is dat als ze slap zijn of is dat ook zo als ze stijf zijn? Vaak is dat ook verschillend.

    17 jaar
    7 jaren geleden
  • Misschien stroomt er bij je vriendje meer bloed dan bij jou als het koud is.

    16 jaar
    7 jaren geleden
  • ja dat is gewoon, niet alle lichamen zijn hetzelfde....

    16 jaar
    7 jaren geleden
  • Maar waarom is ie van mij dan veel kleiner dan bij mijn vriendje?

    11 jaar
    7 jaren geleden
  • Er stroomt minder bloed door de slagadertjes als de uiteinden van je vingers of tenen kouder worden. En dat is bij de piemel ook zo. Bij vingers en tenen verandert de grootte niet want er zijn beenderen daar en in de piemel niet.

    16 jaar
    7 jaren geleden
  • Ja, waarom dat is... Geen idee. Er zal heus een lichamelijke verklaring voor zijn. Je ballen gaan ook dichter naar je lichaam bij kou, zodat ze weer de 'juiste' temperatuur krijgen.

    18 jaar
    7 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten