Skip to content
18 reacties
6402 weergaves

Groepsdouche of thuis douchen na het sporten?

Hallo allemaal! Sinds kort ben ik begonnen met sporten, maar nu vindt mijn moeder dat ik na het sporten bij de sportschool moet douchen (groepsdouches) in plaats van thuis. Nou douche ik liever thuis omdat ik geen zin heb om als 16 jarige tussen van die oude mannen te gaan staan, maar mijn moeder blijft maar pushen... Douchen jullie na het sporten gewoon op de sportschool en is dat erg of stel ik me gewoon aan?

16 jaar
7 jaren geleden

18 Reacties

  • Nee, een stijve is helemaal niet erg... En anders draai je je gewoon om of denk je aan iets anders, zodat je penis weer slap wordt.

    20 jaar
    7 jaren geleden
  • Weet je wat pas erg is als je dan stijve krijgt

    15 jaar
    7 jaren geleden
  • Wat een problemen met dat douchen,snap dat niet,lees zelfs dat jongens hun onderbroek aan houden,komt misschien dat ik op een internaat zit,en weet niet anders dan samen douchen en iedereen vind het heel gewoon,en is het ook.Altijd al zo geweest.

    17 jaar
    7 jaren geleden
  • Als ik eerlijk mag zijn @jongen 12 je kunt dit niet weten ge hebt nog geen haar en ge hebt zen kleine piemel dus topicaster doe waar je je gemakkelijk bij boelt gr.h

    15 jaar
    7 jaren geleden
  • Topicstarter*

    15 jaar
    7 jaren geleden
  • Als ik eerlijk mag zijn stel je je wel een beetje aan vind ik. Op school maar ook op de sportclub douche we gewoon allemaal tegelijk, en niemand heeft een onderbroek aan. Gewoon jongens onder elkaar en helemaal naakt. De een heeft een iets grotere piemel en ballen en de andere niet. Niemand heeft bij ons nog schaamhaar en het gebeurt wel eens dat iemand een stijve krijgt, maar niemand zegt daar ieyts van

    12 jaar
    7 jaren geleden
  • (Topicstarter) Jongen van 16. Waarom ik daar niet zou willen douchen? Omdat ik bang ben dat als er andere jongens ook gaan douchen, of omkleden, dat ik daar gelijk met een stijve sta. Ik zit niet bij een voetbalclub ofzo waar je nog gewend bent aan naakt douchen met z'n alle. Wat doen jullie tegen een stijve, en is dat dan erg? Of krijgen jullie die niet eens?

    16 jaar
    7 jaren geleden
  • Waarom zou je niet daar douchen, is wel frisser en die andere mannen vinden dat echt niet gek

    16 jaar
    7 jaren geleden
  • Ik wil graag douchen bij de sportclub want dat is frisser gewoon. Maar ik ben homo en vindt het best wel intens om tussen andere blote jongens/mannen te gaan staan en krijg daardoor snel een stijve. En dat vindt ik best wel lastig dan.

    20 jaar
    7 jaren geleden
  • Ja, Nederland is volgens mij wat verpreutst de laatste jaren, maar gelukkig zijn er ook genoeg mensen die gewoon bloot douchen, want dat is heel normaal.

    18 jaar
    7 jaren geleden
  • Bij mij op de sportschool douche ik me ook vaak. Tuurlijk heb je van die kerels die graag naar anderen kijken (ik noem ze pseudo-homo's). Er lopen er ook een paar bij die zijn echt gay, maar zitten alleen in de sauna bijna. Gewoon negeren en een tip: loop met je bezwete onderbroek aan naar de douche en doe hem daarna pas uit -neem aan dat er schotjes zijn- en als je klaar bent draag dan je handdoek om je middel naar je kleding: zorg ervoor dat je je schone onderbroek klaar hebt liggen; kind kan de was doen!

    19 jaar
    7 jaren geleden
  • Het is wel zo fris om meteen te douchen en het is ook gewoon fijn en ontspannend, zo na het sporten. Ik douche ook altijd naakt met andere jongens/mannen in de sportschool: heel gewoon!

    20 jaar
    7 jaren geleden
  • Doe zelf ook aan sport, en twee keer in de week ga ik naar de fitnes. Als ik klaar ben met sporten douche ik me meestal inde clubdouche zoals ik thuis douche gewoon bloot omdat ik met leeftijds vrienden zit. Op fitness douche ik me ook samen met anderen ook bloot, als jongens onder elkaar kan dat wel. Je zou aandacht op je vestigen als je met onderbroek aan zou douchen en bij omkleden helemaal voel je die ogen op lijf prikken. Mijn raad voor jou is douche zoals je je thuis doucht op de sportschool

    14 jaar
    7 jaren geleden
  • Bij ons op de sportclub doucht iederren gewoon naakt, niemand die moeilijk doet.

    12 jaar
    7 jaren geleden
  • ik douche gewoon na voetbal en bij fitness met vrienden (zonder onderbroek natuurlijk :P)

    16 jaar
    7 jaren geleden
  • Ik douche op sport, anders moet je bezweet fietsen en dat is niet zo gezond. Ga met wat vrienden sporten zodat je niet als enige jongere onder de douche bent!!

    17 jaar
    7 jaren geleden
  • Ja ik doe het soms als ik van uit de sportschool gelijk door ga naar school of naar mn werk.

    17 jaar
    7 jaren geleden
  • Hey, ik zit zelf ook bij een sportvereniging (voetbal), maar bij ons mag je zelf kiezen of je wilt douchen of niet. Ik zelf douche wel maar ik kan voledig begrijpen als een ander dit niet doet. Is toch je eigen keus of je het wel of niet doet. Ik denk dat je moeder het best zal begrijpen en anders zal ze der maar mee moeten leren leven ;).

    14 jaar
    7 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten