Skip to content
19 reacties
595 weergaves

Piemelprobleem

Heb een probleem met mijn piemel. Ik kan heel moeilijk het velletje over mijn eikel krijgen. Ik wist al dat mijn broertje van 12 dat ook heeft. Maar sinds vorige week weet ik dat ook mijn neefje (ook 14) het zelfde heeft... Is dat familiair of is het puur toeval dat drie jongens uit 1 familie dat hebben?

14 jaar
8 jaren geleden

19 Reacties

  • Om dat zelfde probleem op te lossen zijn m'n broer en ik 10 jaar geleden allebei besneden. Nergens meer last van!

    19 jaar
    7 jaren geleden
  • als het echt niet wil heeft de huisarts zalf om de voorhuid dun te maken zo gaat het oprekken ook vlugger en beter als het toch nog moeilijk gaat.

    14 jaar
    7 jaren geleden
  • ik heb geen velletje sorry

    14 jaar
    7 jaren geleden
  • Jaa, heb verkering met mijn neefje.

    14 jaar
    7 jaren geleden
  • @ TS
    Jammer dat mijn broer dat niet bij mij heeft gedaan, lol.
    Je broertje mag wel blij zijn met zo'n behulpzame grote broer! Was jouw neefje ook zo behulpzaam bij jou?

    14 jaar
    7 jaren geleden
  • Hoi, ben de jongen die de topic heeft gestart. Hebben jullie tips geprobeerd en het helpt. En we zijn er achter gekomen dat pijpen ook helpt. Wilde het liever niet bij mijn broertje doen... Maar wilde wel weten of het bij hem ook hielp. En dat werkt bij hem dus ook....

    14 jaar
    7 jaren geleden
  • Ik (j14 met verdwijnende ballen) ben niet de j14 die dit topic startte. Mijn voorhuid was vroeger strak maar glijdt nu soepel heen en weer. Heeft idd niets met mijn ballen te maken.

    14 jaar
    7 jaren geleden
  • En hoe kan het dan dat je je voorhuid niet over je eikel kon krijgen? Dat heeft toch niets met je zak te maken?

    17 jaar
    7 jaren geleden
  • Kan er dan ook iets mis zijn met je ballen?
    Als ik een stijve heb zitten mijn ballen zowat naast mijn piemel in mijn buik zeg maar. Dat heeft mijn broer ook, en die zegt dat dat vaker voorkomt, en als mijn piemel weer slap is zitten mijn ballen weer in de zak. Bedoel je zoiets, j13?

    14 jaar
    7 jaren geleden
  • Ik had geen probleem met mijn piemel maar met mijn zak. De linker bal zat niet goed. Het zelfde heeft mijn broertje, maar dan met zijn rechter bal.

    13 jaar
    7 jaren geleden
  • Het advies van 18-jarige jongen, om in slappe toestand het velletje tot achter de eikelrand te trekken komt pas tot zijn recht, indien men het ter oprekking enige tijd laat zitten.

    15 jaar
    8 jaren geleden
  • Heb ik ook gehad! Een jaar geleden heeft mijn broer (is nu 16), mij ook verteld dat ik moest oefenen onder de douche, elke dag mijn velletje wat verder naar achteren trekken.
    Na een week of 2 floepte het er helemaal overheen, ik schrok en wist niet wat ik moest doen, maar mijn broer had me gehoord en hij kwam en hij trok het velletje weer over mijn eikel heen. Hij zei dat het nu voortaan wel makkelijker zou gaan, en dat was ook zo.
    Alleen de eerste keer daarna vond ik wel eng, ik zorgde dat mijn broer in de buurt was!

    14 jaar
    8 jaren geleden
  • Heb net met mijn broertje gedoucht. Bij hem is het gewoon helemaal het zelfde als bij me neefje en mij. Zijn piemel is alleen iets langer dan die van mij. En het was best leuk om met hem te douchen. Hij had ook allemaal vragen.

    14 jaar
    8 jaren geleden
  • Het lukt vast niet met een stijve om je voorhuid naar achteren te krijgen. Maar met een slappe zou het wel moeten lukken. Als het bij jou zo strak zit dat dat niet gaat, ook niet na vaak oprekken in bad, dan moet je een keer naar de huisarts gaan.

    18 jaar
    8 jaren geleden
  • Je kunt er met hem over praten of hem voordoen hoe je je voorhuid terugschuift. Ik zou het er wel met hem over hebben, want ook voor hem is het belangrijk dat ie zijn voorhuid soepel kan bewegen, onder andere om z'n eikel goed te kunnen wassen.

    20 jaar
    8 jaren geleden
  • Ok, bedankt voor de tips. Zie mijn neefje in het weekend weer. Sinds een paar weekjes hebben we iets. Gaan elkaar dus helpen. Maar hoe moet dat met mijn broertje? Wil liever niet aan hem gaan zitten

    14 jaar
    8 jaren geleden
  • Ik denk dat het in de familie zit. Ik zou eerst proberen om je voorhuid wat soepeler te maken, zoals de jongen van 18 beschrijft: gewoon veel oefenen. Als je piemel nat is van het water gaat het vaak gemakkelijker. Besnijden is niet altijd direct nodig. Je moet je eikel natuurlijk wel goed kunnen schoonmaken.

    20 jaar
    8 jaren geleden
  • je zegt moeilijk, maar lukt het uiteindelijk wel?
    ik heb dat namelijk ook en als hij dan stijf wordt komt het best strak te zitten. gewoon veel masseren onder de warme douche wat ik ook veel heb gedaan help zeker en ander misschien toch naar de dokter

    14 jaar
    8 jaren geleden
  • Kan aanleg zijn ja, maar het komt best vaak voor, bij mijn broer ook. Dus niet alleen bij jullie. Het kan helpen om elke keer onder de douche of in bad langzaam je velletje steeds naar achter en voor te trekken zodat het makkelijker gaat. Als het moeilijk blijft kun je er in het ziekenhuis ook een sneetje in laten maken of je helemaal laten besnijden.

    18 jaar
    8 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten