Skip to content
18 reacties
699 weergaves

hoe kan je zien of een jongen van men leeftijd homo is???

Titel zegt het al :) Gr j??

13 jaar
8 jaren geleden

18 Reacties

  • Dat kun je niet altijd zien. Wel kun je een vermoeden hebben. Maar de een is de ander niet. Niet iedere jongen die homo is gedraagt zich hetzelfde...De enige die kan bevestigen of hij homo is is de jongen zelf.

    17 jaar
    8 jaren geleden
  • Alvast excuus aan alle Greenpeace leden/fans. Jullie gebruiken natuurlijk ook het rainbow logo. Beetje dom van me, sorry.

    19 jaar
    8 jaren geleden
  • Misschien aan het regenboog polsbandje?

    19 jaar
    8 jaren geleden
  • Je kan aan niets aan het uiterlijk van een homo zien dat anders is dan van een gewone hetero.

    Is het voor jezelf of wil je iemand anders 'ontmaskeren'? Vraag het hem anders gewoon.

    Succes!

    16 jaar
    8 jaren geleden
  • Meer dan 10% van de bevolking is gay of bi. Maar lang niet 10% van de bevolking is 'verwijfd' (sorry voor dit woord).

    21 jaar
    8 jaren geleden
  • Jongen 19, volgens jou zijn alle jongens met wie ik de afgelopen 4 jaar in de klas heb gezeten (ongeveer 25-30 verschillende) homo, en ik denk niet dat dat erg waarschijnlijk is.

    Daarbij komt dat ik zelf misschien wel homo ben, ik ben nog niet zeker, terwijl ik dus echt nooit mijn kleren opvouw en altijd als eerste klaar ben met omkleden. Daarentegen staan de meeste andere jongens eerst nog een kwartier voor de spiegel om hun kapsel in model te brengen.

    Je kunt het soms misschien wel vermoeden, maar zeker is het nooit. Sommige homoseksuelen voldoen aan het stereotypische beeld, maar vele (waarschijnlijk zelfs de meeste) niet.

    15 jaar
    8 jaren geleden
  • Wanneer ik dat postje verstuurde over traag omkleden, wist ik best dat ik heel traag omkledend Nederland over me heen zou krijgen. En toch: hetero's trappen hun schoenen uit, homo's maken de veters los. De ene laten hun jeans op hun knieen vallen, de andere stript langzaam. De ene: boxer wham uit, de ander: centimeter na centimeter. De ene: shirt over de kop, de ander: eerst één arm, dan de tweede en dan over z'n kop dat z'n haar niet in de war raakt.

    19 jaar
    8 jaren geleden
  • Inderdaad kun je het hooguit vermoeden..... Wat denken jullie; 'zou Ronaldo (de voetballer) gay zijn ????'

    21 jaar
    8 jaren geleden
  • Bullshit jongen van 19: er zijn veel andere redenen waarom je langzaam zou willen omkleden en/of je kleren netjes opruimd. Nogal generaliserend zoals je het opschetst. Netheid en snelheid zijn deels ook persoonseigenschappen en traag omkleden kun je ook doen als uitstelgedrag of voor de gezelligheid. Het zal wel gebeuren dat er homo's zijn die de tijd nemen om goed rond zich heen te kijken, maar niet allemaal.   On-topic: eens wat de eerste meid van 21 zegt. Je kunt het hooguit vermoeden aan uitspraak, handgebaren en een nette/alternatieve kleedstijl die iets té modieus is. Echter kan de stoerste, mannelijkste man die de definitie van het woord 'man' opnieuw heeft uitgevonden, je alsnog verrassen door uit de kast te komen.

    22 jaar
    8 jaren geleden
  • Ik denk dat je het echt wel kan zien. Zal niet altijd zo zijn, maar meestal wel. Dat is wel mijn ervaring. Gay jongens hebben gew een soort van blik in hun ogen. En zeker wel als een jongen naar je lacht en je wat langer aankijkt. Ben zelf gay.

    14 jaar
    8 jaren geleden
  • Als ik naar een andere jongen kijk, denk ik nooit of hij homo is of niet.

    14 jaar
    8 jaren geleden
  • jongen 19 over die kleding: wat een belachelijk idee dat homo's niet snel kunnen omkleden en elke keer hun kleren opvouwen hahaha. Ik mag mezelf inmiddels ervaringsdeskundige noemen maar dat slaat echt nergens op.

    16 jaar
    8 jaren geleden
  • ik zou zeggen vraag het die jongen

    12 jaar
    8 jaren geleden
  • De Engelsen zeggen hier over: "It takes one to know one." Oftewel: je moet er eentje zijn om eentje te herkennen.

    19 jaar
    8 jaren geleden
  • Dat kan je niet zien. Je kunt wel een voorgevoel hebben door inderdaad kleding en manier van praten en doen.

    14 jaar
    8 jaren geleden
  • Kan je niet zien.

    16 jaar
    8 jaren geleden
  • Je kan het idd vermoeden. Niet helemaal eens met meisje21jr. Lang niet alle homo's zijn verwijfd. Maar toch een tip: let op de manier hoe ze zich omkleden. Hetero jongens doen dat in 30 sec., gay jongens doen er 5 minuten over. De ene trapt z'n kleren uit, draait alles in een bol en propt die in z'n locker. De andere vouwt alles keurig op en legt het netjes op een stapeltje.

    19 jaar
    8 jaren geleden
  • Dat kun je niet zien. Hooguit kun je het vermoeden door z'n gedrag / manier van spreken / kleding. Maar dan nog 'gissen is missen'.

    21 jaar
    8 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten