Skip to content
13 reacties
406 weergaves

fantasie en tijd

Vraag aan de jongens, waar fantaseren jullie over als jullie je aftrekken? Ik meestal over een vakantie in een tent, samen met een mooie jongen, naakt, pijpen en neuken. Of op de camping onder de douche met een mooie jongen... Of naakt zwemmen en dan sex hebben in de kleedhokjes.

En hoe lang duurt het voordat jullie klaarkomen? Ik kan het als ik alleen ben oprekken tot bijna een uur... Met een jongen ongeveer een half uur.

23 jaar
8 jaren geleden

13 Reacties

  • Ik fantaseer vanalles als ik me aftrek. Als ik dat doe fantaseer ik zo veel dat ze ook wel eens door elkaar heen gaan lopen. Bijvoorbeeld over een trio met mijn bi vriend, en dan een jongen of meisje erbij.
    En ik fantaseer over die keer op vakantie, waar we elkaar tongden terwijl de hete wind door onze haren blies en elkaars, door het zeewater ziltig geworden lichamen strelden. Of samen knus in een tentje. Nou dan duurt het niet lang voordat ik kom, echt wel binnen 2 minuten. Maar ik kan het net als jij (topicstarter) ook wel heel lang uitstellen. En met mijn vriend samen kom ik ook eerder, want dat is toch wel geiler met z'n tweetjes.

    En wat jongen 14 schreef, van die groepskleedkamer in het zwembad, wow dat is ook mega geil. Zou ik ook wel willen meemaken.

    14 jaar
    8 jaren geleden
  • Vind dikke jongens wel aantrekkelijk, zelf ook dik en vooral met stoeien.

    18 jaar
    8 jaren geleden
  • Ben zelf ook stevig gebouwd, daarbij voel me prettiger bij mensen die ook dik zijn ,vooral bij vrienden, en daarbij trekt een stevig type me meer aan,voel ik meer verbondenheid daarom mijn fantasie over kostscholen waar ik samen met een gabber alles beleef en doormaak.Maar het is dus fantasie en geen werkelijkheid want zo gastvrij waren die scholen nu ook weer niet.

    17 jaar
    8 jaren geleden
  • Waarom een dikke jongen j.17, of zelf ook dik,fantaseer over jongens weleens en dan over dikke jongens,vind ik cool.Jammer genoeg ben ik zelf slank.

    18 jaar
    8 jaren geleden
  • Wat zou je wel eens willen doen jongen 14,of waar fantaseer je over.

    17 jaar
    8 jaren geleden
  • Ik zou het ook wel eens willen doen Maarja waar vind je zo'n iemand

    14 jaar
    8 jaren geleden
  • Ja, juist tzelfde!

    14 jaar
    8 jaren geleden
  • Dat ik ingewijd wordt op een jongens kostschool samen met een andere dikke jongen.

    17 jaar
    8 jaren geleden
  • Dat ik door een lekkere naakte meid naakt in m'n ballen geschopt word.

    18 jaar
    8 jaren geleden
  • jahoor, meestal onder de douche of in bed dat ik met een geile jongen neuk kom dan meestal wel snel klaar ja :-p

    21 jaar
    8 jaren geleden
  • Ja het zelfde behAlve het pissen

    12 jaar
    8 jaren geleden
  • Ik heb een beetje hetzelfde als jij. Maar ook bv tijdens het douchen dat ik word vastgebonden en dat ik een jongen moet pijpen en dat ik genwukt word. Ook lijkt het me leuk als ik een groepskleedkamer in ga in het zwembad dat er dan veel jongens aan het neuken zijn en dat ik mee doe met ze en dat ze op het einde allemaal over me heen pissen enzo. En ik wil ook wel eens met iemand logeren en dat we dan dingen gaan doen. En idd op de camping midden in de nacht bij het uirinoir of in de douche. En op het (naakt)strand lekker. Hebben jullie ook van dit soor fantasieën.

    14 jaar
    8 jaren geleden
  • De camping werkt erg goed, maar wat bij mij ook erg goed werkt is jezelf voorstellen dat je vastgebonden bent aan je bed en dat er een heel dozijn lekkere binken je komt betasten en verwennen, waarna ze je allemaal even nemen.

    16 jaar
    8 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten