Skip to content
28 reacties
11991 weergaves

broertje 12

Ik zou graag beetje willen experimenteren, maar hoe vraag ik dat aan hem. We zijn niet echt open tegen over elkaar op het punt van geslachtsdeel, maar dat zou ik wel graag willen.

14 jaar
8 jaren geleden

28 Reacties

  • HEE, ben terug van men neefje. Er is iets raars en spannend gebeurd.   We zijn vroeg gaan slapen en al vlug zaten we in ons blootje met nen stijven. We hebben elkaar gestreeld en gevoeld bij elkaar. Ook een soort vechten, met onze piemels tegen elkaar zoals zwaarden. Leuk.   Toen kwam plots mijn jonger nichtje in de kamer. Ze vroeg wat we deden. We wilden haar wegsturen, maar ze zei dat het aan tante ging vertellen. Ze mocht blijven. Maar dan moest ze van mij ook haar klerenuitdoen. Men neef wilde da niet. Ze deed haar kleren uit. Ze vroeg waarom men piemel zo lang was. Heb dat dan uitgelegd dat jongens graag met hun piemel spel. Hoe? Heb het haar dan maar getoond. Het duurde niet lang of ik kwam klaar met een beetje sperma. Waw zei ze. Heb jij dat ook vroeg ze aan haar broer. Die vond het genoeg en stuurde haar weg.   Smorgens heeft men nicht gelukkig niets vertelt aan tante. Als ik wegging zei ze tot de volgende keer.   Ik weet niet of ik best nog eens ga logeren.

    12 jaar
    8 jaren geleden
  • @jongen 14
    We zijn 12. Straks vertrek ik.
    Ik laat horen hoe het was.

    12 jaar
    8 jaren geleden
  • @ jongen van 12. hoe oud is je neefje dan?
    je zou bijvoorbeeld je piemels kunnen vergelijken en misschien er wat mee gaan spelen.
    je kan ook elkaar aftrekken en elkaar is lekeer laten klaarkomen.
    laat maar horen hoe het is gegaan/

    14 jaar
    8 jaren geleden
  • JA, kmag morgen nog ne keer bij men neefje gaan logeren. er is vrijdag toch geen school. Ik begin nu al kriebels te krijgen.
    Wat zouden we allemaal nog kunnen doen? Iemand een idee?

    12 jaar
    8 jaren geleden
  • Waarom zoek je niet een leeftijdsgenoot met wie je kunt experimenteren?

    17 jaar
    8 jaren geleden
  • En jongen 16 jaar?
    Is er nog iets gebeurd?

    12 jaar
    8 jaren geleden
  • Hij wil het zelf ook, je verplicht hem niet dus... Men neef vindt het ook leuk en leert wat van mij. Leuk en spannend toch om je broer dingen te leren. Hij zal nog wel geen sperma hebben zoals men neef. Laat maar horen hoe het verder gaat. Ik laat ook nog horen als ik nog ne keer bij men neef ben.

    12 jaar
    8 jaren geleden
  • Gewoon uitleggen hoe je moet aftrekken enz.

    22 jaar
    8 jaren geleden
  • Ik weet zelf eigenlijk niet als ik homo of hetro of bi ben maar ik weet niet als ik ooit een jongen heb leuk gevonden of een meisje? En anders zou iemand weten waar ik gewoon leuke vrienden(in) kan maken? >_<

    13 jaar
    8 jaren geleden
  • Wat maakt het uit. Het is toch je eigen broertje. En als hij het zelf ook wil... Ik denk niet dat het dan echt kwaad kan hoor. Als jullie beiden willen lijkt het me echt geen probleem volgens mij. Gew genieten van elkaar. Deden mijn broer en ik ook, en ik was 11 toen. Zolang het, zoals je al schrijft, ongedwongen is, nou niks mis mee.

    14 jaar
    8 jaren geleden
  • Ik deel mijn kamer met mijn broertje van 11. Ik lig me natuurlijk wel eens af te trekken onder de dekens als mijn broertje slaapt.
    Maar laatst bleek hij wakker te zijn en toen vroeg hij wat ik aan het doen was. Ik zei maar dat ik met mijn pik speelde, en toen kwam hij bij me in bed omdat hij wel eens wou zien hoe ik dat deed.
    Ik wist niet goed wat ik moest doen, maar hij nam zelf het heft in handen (dus ook letterlijk), en voelde hoe hard ik was en zo. Zijn friemelende vingers zorgden er voor dat ik bijna klaarkwam, ik zei dat hij moest stoppen, en toen wilde hij dat ik zijn piemel voelde, die natuurlijk ook hard was, maar nog wel klein, gezien zijn leeftijd.
    Daar bleef het bij, want ik zei dat hij in zijn eigen bed moest gaan liggen.

    Nu wil hij steeds bij me in bed kruipen, dat is dus het tegenovergestelde van de topicstarter, maar net als hij weet ik ook niet hoe ik hier mee om moet gaan. Er is geen sprake van dwang, hij wil graag meer, voor mij voelt het heerlijk, maar toch twijfel ik, hij is natuurlijk wel jong.
    G.

    16 jaar
    8 jaren geleden
  • WAW het was leuk bij men neefje! Toen we savonds gingen slapen stond het doktertasje al klaar. Al vlug zaten we in ons onderbroek met nen stijven. Men neefje vroeg of hij die bobbel mocht onderzoekn. Ja graag natuurlijk. voorzichtig deed hij men onderbroek naar beneden. Hij vond het een mooie en zei dat in bed af en toe een stijve had. Ik wilde de zijne ook zien en hij toonde hem. We hebben gekeken wie de langste heeft, ikke. De zijne is iets dikker. Toen ging ik de mijne wat aftrekken. Men neef wist niet wat ik deed. Heb hem gezegd dat het lekker was en hij deed het ook. duurde niet lang tot hij klaar kwam, zonder sperma. Ikke vlug daarna, ik heb wel al een beetje sperma.
    We hebben nog een paar keer afgetrokken. Amai da was plezant. Gelukkig is zijn zusje ons niet komen storen. kga vragan aan ma of nog ne keer mag gaan logeren.

    12 jaar
    8 jaren geleden
  • Kmag vanavond weer bij men neefje logeren. Wat gezaagd bij ma, lukt altijd.heb er wel zin in, hopelijk men neef ook.

    12 jaar
    8 jaren geleden
  • dat zou ik zeker doen, jullie zijn allebei toe aan experimenteren volgens mij.
    het hoeft dan niet per se met het dokterstasje maar je kan als je smaen met hem bent ook vragen om piemels te vergelijken of kijken wie de langste hebt of zo. vaak komt dan van het ene het andere.,
    laat maar horen hoe het verder gaat.

    14 jaar
    8 jaren geleden
  • Ik ga vaak bij men even oud neefje logeren. De laatste keer haalde hij een dokterstasje boven. Om beurt gingen wel elkaar onderzoeken, na een tijdje enkel nog met ons onderbroekje aan. Ik kreeg een stijve van al dat gestreeld en hij zag het en kreeg ook een stijve. Zijn zusje kwam binnen en wilde ook meespelen. Het tasje was van haar. We zijn gestopt.
    Ik vond het eigenlijk wel spannend. Zou het nog wel eens willen.Misschien nog verder gaan?

    12 jaar
    8 jaren geleden
  • 12 jaar kan best wel hoor als hij het tenminste ook wil. bij mijn neefje ok het is geen broertje) heb ik toen hij bijna 13 was ook wat geexperimenteerd. het ging eigenlijk vanzelf toen ik eens bij hem bleef slapen. ik had expres met het slapen alleen maar een strakke onderbroek aangedaan en gezorgd dat ik een stijve kreeg. dat zag hij en teon kreeg hij er vanzelf ook een. toen heb ik hem uitgelegd hoe je hem weer slap kon krijgen door af te trekken dus en dat vond hij super interesant. ik heb hem toen afgetrokken en hij kwam ook klaar en daarna heeft hij mij stuntelig afgetrokken wat ik trouwens ook geil von.

    14 jaar
    8 jaren geleden
  • ehm... @jongen15jaar met je neefje van 13, wat hebben jullie precies samen gedaan? ben gewoon nieuwsgierig wat de mogelijkheden zijn.
    Mijn verhaal:
    Ik ben laatst uit de kast gekomen maar dat was niet zomaar, ik dacht:"hey ik ga 't nu eerst aan mijn beste vriend vertellen", toen ik het eenmaal aan hem had uitgelegd vloog hij me in de armen, en van het een kwam het ander, ja... we hadden seks, verdere details zijn denk ik niet echt nodig, maar daarna heb ik het dus aan iedereen verteld dat ik gay ben, en een vriendje heb (wat eerst mijn beste vriend was)

    16 jaar
    8 jaren geleden
  • Ben pas 13 zou dit nog niet jong vinden..

    13 jaar
    8 jaren geleden
  • Bij mijn neefje van 13 begon het met fantaseren. en daar was hij zo goed in dat ik er in mee ging.

    15 jaar
    8 jaren geleden
  • Jongen van 15 jaar, dat hoeft niet het geval te zijn, ook daarover fantaseren komt bij jongens van die leeftijd vaak voor. En kan leiden tot een advies aan jongen 14, in de geest van "zoals hij het zou doen".

    15 jaar
    8 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten