Skip to content
13 reacties
2574 weergaves

onderzoek penislengte tabel

ik ben 2 jaar geleden gevraagd of ik mee wilde doen aan een wtenschappelijk onderzoek naar penislengtes bij jongens vanaf hun 11e tot hun 16e jaar.
ik vond het eingenlijk geen probleem en mijn ouders ook niet. alles zou annoniem zijn en het was een meting van 1x per jaar bij de schoolarts.
ik ben nu 2x geweest en mijn penis is opgemeten slap en stijf en ook mijn lichaamslengte.
het enige rare is om met een stijve voor de dokter te staan maar okk dat went.
wie heeft hier ook aan meegedaan of doet hier nog aan mee?

14 jaar
8 jaren geleden

13 Reacties

  • Hey topicstarter, dank voor je reactie. Best verrassend dat je door wilt gaan tot je 18e, toch twee jaar langer dan je oorspronkelijk noemde. En inderdaad heb je dan een overzicht van de groei van je penis, best leuk, toch?
    De hoeveelheid sperma, daar ben ik eerlijk gezegd best benieuwd naar. Je hoort vreemde verhalen, over dat de hoeveelheid nauwelijks snel genoeg door te slikken is (voor een vrouw die je pijpt) tot 'een theelepel vol'. En, beide is goed, maar een theelepel, en trouwens, al zou het een eetlepel zijn, is toch goed slikbaar?
    Bij mij is er trouwens nogal wat verschil per keer, een paar dagen niet klaarkomen helpt ook om meer sperma te kunnen spuiten (nou ja, dat dat uit mijn pik loopt). En vaker trekken levert écht wel meer sperma op, dat herken je vást wel. Dus, als ze de hoeveelheid willen meten mag je je misschien wel een paar keer aftrekken, vlak na elkaar. Schaamtevol wellicht, maar, best fijn als dat wetenschappelijk wordt vastgesteld, en jij mag daar je aandeel in leveren.

    19 jaar
    8 jaren geleden
  • ik mag doorgaan tot mijn 16e of tot mijn 18e. ik denk dat ik gewoon tot mijn 18e doorga. heb ik een mooi overzichtje van mezelf..
    Mijn ballen worden niet gemeten maar ik begreep wel dat je vanaf je 16e ook je hoeveelheid sperma per keer kan later meten, maar ik denkk dat ik dat niet ga doen hoor. haha.

    14 jaar
    8 jaren geleden
  • Hey topicstarter bedankt voor je gedetailleerde antwoorden.... jouw piemel groeit dus langzaam mee volgens uw leeftijd elk jaar 1cm dus wss zal nu de grootste groei nog volgen ik had op mijn vijftiende toch ook plots 17cm kijken.of meten ze ook uw ballen ? Moet jij die test nog doen tot je 16j ? Waw wel heel gek dat je eeerst moest rukken mr ja anders bleef je met stijve he

    17 jaar
    8 jaren geleden
  • Heldere reactie, dank je. Hoeveel jaar gaan ze dit doen, jouw pik opmeten, slap en stijf? Weet je ook hoeveel jongens meedoen aan dit blijkbaar bredere onderzoek?
    Haha, de druk eraf, zie het zó voor me, vooral dat je terugliep naar die opmetende dokter (denk dat het een dokter was die je maten opnam) met een nog sperma lekkende pik. Wel doorgaan he, elk jaar weer gaan. Wie weet kom je stijf tot 15, dat is volgens wat ik op internet lees gewoon héél gemiddeld, dus alvast gefeliciteerd, je bent normaal ;-)

    19 jaar
    8 jaren geleden
  • Ik zou jou leven willen hebbe.

    13 jaar
    8 jaren geleden
  • dank jewel. ze meten inderdaad ook nog de omtrek en kijken of je schaamhaar hebt.
    Voor de nieuwsgierige jongen van 17 heb ik hieronder mjn maten.
    Toen ik begon was ik 12 en was mijn piemel 7 cm slap en 11 cm stijf. Toen ik 13 was was hij 8 cm slap en 13 cm stijf. nu meet ik slap nog 8 cm en stijf bijna 14.
    Om hm slap te krijgen moest ik aan iets vervelends denken en vorig jaar toen dat niet werkte mocht ik in een kleedkamertje even rukken om de druk eraf te halen en daarna is hij slap gemeten.

    14 jaar
    8 jaren geleden
  • Tóp dat je eraan meedoet. En ja, ik snap je probleem om een slappe te krijgen heel goed. Kun je dat deel wellicht ook thuis doen, centimeter ernaast? of krijg ej dan ook gelijk al een stijve? En, hoe lossen 'ze' dat op in jouw geval, of moet ik zeggen 'bij jouw geval'? Meten ze behalve de lengte trouwens ook de omtrek? Met natuurlijk hetzelfde probleem van hoe een slappe te krijgen die te meten is.

    19 jaar
    8 jaren geleden
  • Dat er zo onderzoeken bestonden wist ik niet. Maar eigenlijk is het enigzins wel.logisch ze moeten.toch ergens hyn statistieken en onderzoeken bijhouden en enkel met mondelinge enquete gaat dat niet he het moet met echte piemels hehe die fotos die genomen worden is wel gek denk ik en.topucstarter mogen wij uw evomutie weten welke maten.je hebt al.op die twee jaar

    17 jaar
    8 jaren geleden
  • hallo allemaal,
    ik begon deze topic en het is zo dat er aan de bovenkant gemeten wordt met de voorhuid naar aqchteren . deze wordt dus niet meegemeten.
    Er wordt inderdaad ook een foto gemaakt stijf en 1 foto slap. Bij mij is juist het probleem om slap te worden omdat hij al stijf is als ik de onderzoekskamer binnenstap.
    en het gaat gwoon uit van de GGD volgens mij.
    ik ken verder niemand die er ook aan meedoet of aan mee heeft gedaan.

    14 jaar
    8 jaren geleden
  • Ja die dokter zuigt er gewoon aan :)
    Een dokter kan ook een vrouwelijke arts zijn....

    16 jaar
    8 jaren geleden
  • Hoe zorgt die dokter er voor dan dat hij stijf word ? Gewoon een vraag

    13 jaar
    8 jaren geleden
  • Ben benieuwd zou er best aan mee doen als ze t vragen

    17 jaar
    8 jaren geleden
  • De penislengte kun je op verschillende maten meten, de bovenkant, de onderkant, en je kunt het voorhuidje wel of niet meetellen. Bovendien kan de omgevingstemperatuur bepalen hoe groot de penis op dat moment is.

    Onze schoolarts had destijds een boek had met allemaal foto's van heel veel piemels, ook stijve piemels, en dan moest ik op het plaatje aanwijzen welke het meest op de mijne leek. Worden er bij jou ook foto's genomen bij ieder onderzoek ?

    Ik ben eigenlijk wel benieuwd naar dit onderzoek :
    wie zit er achter het onderzoek ?
    hoe meten ze dan precies ?
    word je penis dan ook speciaal stijf gemaakt om te kunnen meten?
    hoeveel jongeren doen er aan mee?

    23 jaar
    8 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten