Skip to content
15 reacties
201 weergaves

Lang verhaal, indrukwekkend en bedreigingen naar mij tot de dood!

Het begon allemaal een jaar geleden.. Mijn 'beste' vriend X (wil geen naam noemen)ging naar een sportschool. Maar mijn vriend X had al vrienden van de voetbal die dus ook naar die sportschool gingen. 1 september 2015.. klasverdeling, zat samen met vriend X in de klas. Allemaal goed en wel totdat ik zijn vrienden eerst leer kennen! Eerst dacht ik ja dit worden mijn beste vrienden.. zeer normaal, we gingen op zeeklasse, alles op en top.. af en toe samen aftrekken enz.. maar voor de rest niets.. Daarna begonnen ze anders te doen vanaf 2weken na die zeeklasse.. ze begonnen bv ik had iets niet goed gedaan om het eender wat, dan zeiden ze dat tegen heel de groep, dit was echt niet meer leuk.. ze vonden me niet cool genoeg enz.. maar 2e middelbaar zeiden ze, SPRING VAN EEN BRUG AF, NIEMAND GEEFT OM U! Dit was niet plots, er was al veel tussen gebeurt.. ik heb uiteraard GEEN zelfmoord gepleegd en ga dat nooit doen! Maar we fietsten ook samen. Daar ben ik afgetrapt, nu bekijken ze me nou op school.   Ik praat hier met mijn ouders over, ik vertel gwn alles en je ziet, dat helpt echt anders stond er in de krant dat ik zelfmoord gepleegd had door pesters.. ja eh maar dat zou er van kunnen komen als je dat niet zou vertellen en alles zou opkroppen, het ontploft! Ik hoop dat jullie er iets aan gehad hebben!

13 jaar
8 jaren geleden

15 Reacties

  • Respect!

    12 jaar
    7 jaren geleden
  • het gene wat ik doe is je scheld terug je kent ze toch lang dus je kunt ook hun akkevietjes opnoemen toch
    en dan staan zij voor paal

    of ram ze tussen de ogen natuurlijk

    13 jaar
    7 jaren geleden
  • Respect man dat je t zo goed doet

    15 jaar
    7 jaren geleden
  • Jammer dat je hier geen nummers op snapchat namen uit mag wisselen, had je graag persoonlijk geholpen, topicstarter!

    18 jaar
    8 jaren geleden
  • klote pesters. Als je kan moet je ze met de zelfde middelen terug pakken (verbaal) en voor paal zetten anders stopt het niet. Ze pakken altijd de makkelijke "prooien" tot je van je afbijt. Is als in de dieren wereld. Wanneer je dit lukt zal je jezelf zelf meer zelf verzekerd voelen en later zal je hier ook iets aan hebben.
    Verandering van een hele andere school wil ook wel eens helpen.
    Succes en sterkte!

    21 jaar
    8 jaren geleden
  • [Plaatser bericht]Ja, dat probeer ik ook niet te doen, maar het us wel effectief zo..

    13 jaar
    8 jaren geleden
  • Ik weet het niet hoor,niemand verdient het om gepest te worden maar het blijkt dat je het alleen maar erger maakt met je acties, niemand houdt van een overdrager en je hebt wel vrienden nodig op school fus tenzij je van school verandert moet je eens naar een oplossing zoeken waarbij je in vrede met die oude vrienden van je kan leven en ja ze plaagden je maar dat is altijd in vriendengroepen hoor zie gewoon dat je het niet erger opneemt dan ze het bedoelen

    18 jaar
    8 jaren geleden
  • [Plaatser bericht] Ye, dat kun je wel zeggen ja! Neem nu een risico door een andere weg te nemen maar die veel gevaarlijker is!.. dus jah, niet leuk..

    13 jaar
    8 jaren geleden
  • Kut pesters

    13 jaar
    8 jaren geleden
  • [Plaatser bericht] *UPDATE: Hallo iedereen, buiten mijn oorspronkelijk WAARGEBEURD verhaal; is er nog iets recent gebeurt(, vorige week woensdag).. ik had die woensdag zo een speciaal ere broek aan, wat wat in de mode is, krijg ik wel niet een opmerking dat ik een 'vrouwen' broek draag! Dit zij persoon (E). Maar zo luid dat zoveel mogelijk mensen het konden horen! Ditvond ik dus echt niet leuk, heb dit tegen mijn klastitularis gezegd, heeft dit gezegd in de klas dat zulke opmerkingen totaal NIET kunnen, maar toch, ik kreeg tijdens gym een opmerking van persoon(E) dat ik zogezegd 'vrouwen ' Nike schoenen aan zou hebben!? Maar deze keer nog luider, dit moet stoppen! Want dit gaat blijven! Dit heb ik dan ook gemeld, morgen gaat onze klastitularis persoon (E) aanspreken hierover, want dit kan niet! Houd jullie op de hoogte wat er nog komt! Reageer en laat je mening achter ofz, vraag? Stel maar! @Reply

    13 jaar
    8 jaren geleden
  • [Plaatser bericht] Nou, al eerst bedankt om te reageren op mijn bericht, Zal actuele dingen zeggen.. Ik fiets dus al bijna een maand alleen naar school, maar ik hhield nog constant rekening met die pesters, want we fieten immers door dezelfde straat! Maar dat Werdt ik beu, altijd vroeg vertrekken, om zo laat daar, anders zijn zij voor mij, oh nee pennenzak dicht en haasten om als eerste buiten te zijn en voor die pesters te zijn.. tja helemaal niet leuk, dus sinds een paar dagen fiets ik langs een andere weg, vertrek nu een halfuur later naar school dan vroeger, en om dan niet veel later op school te zijn.. die pesters negeer ik op school, als ik ze tegenkom dan kom ik ze tegen, vallen ze me lastig dan meld ik dit meteen.. maar voorlopig is alles oké! Probeer vele nieuwe contacten te maken op school al is dat niet zo makkelijk.. ik gq bij iemand van me klas staan, persoon (p). Dan komt er, een vriend van persoon p; en zegt, gaan we naar de winkel? (Om bv snoep uit te halen.. ), ze gaan weg en, daar sta ik dan! ALLEEN! Maar gelukkig maak ik mij er niet moe aan, ik spreek nieuwe mensen aan dus we zullen wel zien hoor. @reply

    13 jaar
    8 jaren geleden
  • Respect voor je verhaal. Ik haat pesters en ik had op een groep onderbouw en bovenbouw wij waren 1 groep en wij namen het op voor kinderen die gepest werden. Ik wouw dat ik er bij was geweest ik had je zeker geholpen. Verder vint ik je een sterke jongen om geen zelfmoord te plegen weer respect. Je ouders en je familie geven altijd om je vergeet dat nooit en dat zal ook nooit veranderen hier door sta je sterk. Blijf knoke en geef nooit op. Bedreigingen als die blijven doe dan aangifte bij de politie. Ik wens jou veel sterkte en laat nog even weten hoe het is afgelopen. Gozer ik vint jou stoerder dan heel die groep bij elkaar. Groeten R

    20 jaar
    8 jaren geleden
  • Respect

    17 jaar
    8 jaren geleden
  • Bedankt

    13 jaar
    8 jaren geleden
  • Goed dat je je verhaal hebt durven doen. Respect man!

    18 jaar
    8 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten