Skip to content
13 reacties
2548 weergaves

Jongens die elkaar tongzoenen

Toen ik 11 was ging ik in een andere buurt wonen en toen ik daar voor de eerste keer buiten ging spelen, werd ik verwelkomd door de buurjongen van 7 met de woorden : ' Wat een knappe jongen ! Kom in mijn armen ! ' Ik zei toen zoiets als ' Doe eens normaal, joh '. Ok, ik dacht dat waait wel over. Er waren daar trouwens heel wat kinderen die toen buiten speelden. Op een dag - ik was toen 13 - lag ik op een zomerdag in een weide met die buurjongen en vroeg hij mij of ik al ooit iemand gekust had. Ik zei van niet. Dan vroeg hij : ' Zou je mij op de mond durven kussen ? ' En dan : ' Je durft niet , he ? ' Dat moest je toen niet tegen mij zeggen en bovendien had hij wel een knap gezicht met volle lippen. Dus kuste ik hem en werd ik opeens gewaar dat hij zijn tong in mijn mond stak. Ik vond het niet onaangenaam en deed het ook bij hem : zo 'n heel lange tongzoen, waar geen einde aan scheen te komen. En dat hebben we zo nog een jaartje regelmatig gedaan. Zijn er nog jongens met die ervaring en hoe staan jullie daartegenover. Ik zeg er nog bij dat ik nu volledig op vrouwen val.

22 jaar
8 jaren geleden

13 Reacties

  • Door het experimenteren met mijnbuurvriend heb ook ik de indruk gekregen, dat het lekker vinden van tongzoenen los van de seksuele geaardheid staat. Het komt gewoon omdat tongen zo gevoelig zijn, en de innigheid
    waarmee ze elkander kunnen beroeren.

    14 jaar
    8 jaren geleden
  • @jongen 14: Mooi dat het een fijne ervaring was! Het ligt er natuurlijk aan tot wie je je aangetrokken voelt. Ik val op jongens, dus in mijn geval is het logisch dat ik het lekkerder vind om met een jongen te zoenen. En de ene persoon zoent nu eenmaal anders dan de andere... Dat heeft niets met het geslacht te maken. Hoe dan ook: succes met je experiment!

    17 jaar
    8 jaren geleden
  • Aftrekken wel, tongzoenen niet en ben dit ook niet van plan.

    17 jaar
    8 jaren geleden
  • Hee even de belofte nakomen te vertellen hoe we het ervaren hebben. Wel het is een vreemd en lekker gevoel. Dat stimuleert tot andere seksuele handelingen. Die qua beleving elkander aanvullen. We hopen dat het ook met meisjes zo verrukkelijk kan zijn.

    14 jaar
    8 jaren geleden
  • Krijg ook al goesting zeg.

    14 jaar
    8 jaren geleden
  • Jeee jongen van17, dat vergelijk hebben wij nog niet kunnen maken. Maar we vertrouwen op jou ervaring, en gaan het gelijk uitproberen. Laat je nog wel weten hoe we het beleefde. s

    14 jaar
    8 jaren geleden
  • Ben topic starter. Ja, dat is echt wel zo en ik heb het intussen ook met meisjes gedaan. Maar de allereerste keer is toch wel héél speciaal. En waarom niet, als je in alle privacy kan ' oefenen ' met een vriendje. Je zal er geen spijt van hebben.

    22 jaar
    8 jaren geleden
  • Ja, ik vind het zelfs lekkerder.

    17 jaar
    8 jaren geleden
  • Toen ik meteen buurjongen over tongzoenen van gedachte wisselde, vroeg hij "waarom proberen we dat ook niet gewoon uit"? En heb ik door de positieve reacties op dit forum. de nijging om die uitdaging aan te gaan. Is het echt net zo lekker als met een meisje?

    14 jaar
    8 jaren geleden
  • Ik heb afgelopen weekend nog me neef van 17 een tongzoen gegeven toen hij uit de douche kwam, die gast schok zo erg dat hij zijn handdoek liet vallen.   Ik heb hem nog nooit zo snel een rode kop zien krijgen want wat ik niet had gezien is dat onze tante achter me stond.   Het enige wat ze zei is dat we voorzichtig moesten doen en beter naar me slaapkamer konden gaan :-)   Ik moet eerlijk zeggen dat het een lange nacht is geworden en me neef zelfs geen maagd meer is.....   Helaas is me tante een stijve figuur die niet gelovig is maar zich wel als dusdanig gedraagt dus kan hij niet eens voor zijn geaardheid uitkomen.   Hij zegt zelf Bi te zijn.

    16 jaar
    8 jaren geleden
  • Ik zat ooit op een exclusieve jongensschool en van mijn 12 tot 16 jaar ongeveer werd ik daar regelmatig ' verliefd ' op andere jongens. Ik keek naar hun gezicht en vooral naar hun mond en fantaseerde dan 's avonds in bed dat ik een van hen mocht kussen, terwijl ik mezelf daarbij aftrok. Maar echt tongzoenen met een jongen heb ik nooit meegemaakt. Wel zat ik eens op mijn 14 bij een 4 jaar jonger vriendje thuis te spelen, toen hij mij opeens vol op de mond kuste. Ik weet nog altijd niet waarom hij dat deed en we hebben er verder ook nooit over gesproken. Ik denk wel dat homo-erotische gevoelens bij jongens normaal zijn en perfect passen bij experimenteergedrag als kussen of elkaars piemel betasten. En pas later wordt dan duidelijk of zij voor mannen of voor vrouwen zijn.

    23 jaar
    8 jaren geleden
  • Haha, zo'n lief verhaaltje hierboven

    18 jaar
    8 jaren geleden
  • Ik was 12 en ik had een vriend en wij gingen altijd luchten zo noemde we dat we dan met ons broek naar benede staan lieten dan de wint lekker langs onze piemels weien we deden dit echt vaak en hoe vaker we het deden hoe verliefder ik op hem wert. We gingen weer luchten en ik vroeg aan hem ik zal wel een je piemel willen voelen hij zij dat wil ik ook toen hebben elkaars gepijpt we werden allen bij zo geil ik pakte hem beet en kusten hem en al heel gouw ook tongzoenen. Ik heb hem toen verkering gevraagd en toen zij hij ja ik had voor het eerst me eerste vrienden me eerste liefde. Groeten van gay boy

    20 jaar
    8 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten