Skip to content
13 reacties
205 weergaves

Lengte

Hallo, ik had een vraagje. Ik ben dus 15 en wordt dit jaar nog 16. En mijn lul is nog maar 11 cm in erectie, is dit normaal? En moet ik me schamen?

15 jaar
8 jaren geleden

13 Reacties

  • Ik leef heel gezond en men penis is stijf 18 cm ik vind dit heel irritant want sommige jongens willen die aftrekken maar hij groeit steeds meer door t sporten wn gezond leven :(!

    14 jaar
    8 jaren geleden
  • Ma lol neen dat maakt niet uit wat je lzngte is als hij maar niet 8 cm is dan kan je bv een miceopenis hebben en in aanmerking komen voor een operatie. Mensen in deze topics zeggen vaak dat ze "18cm" zijn ?? maar niets van geloven stiekem zijn ze 14 cm e dat is normaal. De normale lengte is rond de 15cm en omtrek 12cm je hebt jongens die erboven en eronder zitten en het enige wat dan verschillend is is dan bv de maat condooms dat je moet kopen ikzelf ben bv aan de basis van mijn penis 13'5 cm en aan de top maar 12 cm dus geloof mij er is veel variatie en ik geozi ook nog door tot mijn 20ste zoals elke man maar ik ben al 16cm vroeger wou ik altijd een grote pik omdat dat cool zou zijn maar je hebt wel andere dingen om je zorgen over te maken :p veel meiden in die "what size do girls like" zeggen 6 inches dat is 15'5 cm ofzo en dat is echt wat die meiden al een geschenk van een lengte vinden. Het gaat er niet om hoelang je bent maar wat je ermee kan doen ?? peace out -G

    18 jaar
    8 jaren geleden
  • Wedden dat ik gelijk heb ?
    https://www.gezondheidsnet.nl/seks-en-soas/gemiddelde-penislengte-in-kaart-gebracht
    Maar Aziaten hebben gemiddeld de kleinste 8 cm is geen uitzondering toch lopen er meer chinezen op aarde rond dan in heel Europa dus lengte maakt niet uit wel wat je er mee doet.

    16 jaar
    8 jaren geleden
  • Dank je jongens 16 jaar! Ben trouwens hetero. -TopicStarter

    15 jaar
    8 jaren geleden
  • De gemiddelde volwassen man heeft 13-14 cm dus schamen er voor is niet nodig dat is wel nodig als je 30 cm en meer hebt.
    A. je kan geen strakke broek aan zonder dat je lul zichtbaar is.
    B. Seks met iemand hebben is gewoon heel erg moeilijk omdat heel veel mensen M/V dat gewoon niet kunnen hebben.
    Zelf ben ik homo en ik pijp liever 11 cm dan iemand met 20 cm en meer.
    Ik heb het 1x gedaan maar daar ben ik meteen van genezen.

    16 jaar
    8 jaren geleden
  • De gemiddelde lengte is 16 cm maar vrouwen (of mannen Al's DAT je ding is) zullen daar niet snel lullig (get it) over down

    16 jaar
    8 jaren geleden
  • Dankje J20 -TopicStarter

    15 jaar
    8 jaren geleden
  • Een penis van 11 cm stijf is een normale lengte, dus maak je geen zorgen! Veel jongens zijn geneigd om op te scheppen over de lengte van hun pik, terwijl langer niet altijd beter hoeft te zijn. Sterker nog: een te lange penis kan ook pijnlijk zijn voor je vriendin of vriend. Belangrijker is dat hij werkt zoals hij behoort te werken. En bovendien ben je nog niet 20. Tot die tijd zou hij nog langer kunnen worden.

    20 jaar
    8 jaren geleden
  • @J15 fijn om te horen dat iemand me begrijpt @M dankje voort advies .Nog iemand? -TopicStarter

    15 jaar
    8 jaren geleden
  • Nooit schamen, je kan er niks aan doen. Waarschijnlijk vinden vrouwen een wat kleinere lul fijner, niet dat ie 18 cm is (zoals bij mij). :-) ^M

    16 jaar
    8 jaren geleden
  • Ik heb dat probleem ook, ik wordt in februari 16 en heb ook nog maar een pik van iets minder dan 13 cm en ook niet zo dik. Het is natuurlijk niet zo leuk om te weten dat bijna iedereen van je klas of soms wel jongere jongens een grotere pik hebben dan jij :/. Maakt niet uit je, je pik groeit nog hoor ;)

    15 jaar
    8 jaren geleden
  • Dankje voor het advies! Nog iemand anders? -TopicStarter

    15 jaar
    8 jaren geleden
  • Nooit schamen, is niet onder gemiddeld maar echt perfecte maar voor vrouwen! Het is niet voor niets gemiddeld, sommigen zitter erboven, anderen eronder. Zolang hij omhoog kan komen is hij in orde!

    17 jaar
    8 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten